AFSTANDSHEALING:  


Een healing op afstand kan voor elk gewenst onderwerp. Tijdens een healing op afstand wordt mij al snel duidelijk gemaakt wat ik allemaal voor je kan doen, daarvan staan sommige dingen beschreven op de diverse tabbladen, andere dingen zijn nieuw, dat is steeds verschillend. En soms is er geen duidelijkheid en hoef ik alleen af te gaan op hetgene wat u mij van te voren al heeft aangegeven, de problemen waar je tegen aan loopt en wat je klachten zijn, dan doe ik daar een healing op.

De healing kan gedaan worden via magnetiseren, heling met de engelen, met testbuisjes waar de trilling inzit van het allergeen, met remedies, met kristallen en edelstenen, door het lezen van je ziel enz. Het kan dus meerdere kanten op. Tijdens de sessie voel ik waar de energie naar toe getrokken wordt.

Ik heb voor een afstandshealing je voor- en achternaam en geboortedatum nodig. Tevens je volledige adresgegevens en telefoonnummer.

Een afstandshealing kan je een beetje vergelijken met een telefoongesprek of een mail.
Zodra ik mijn hand op jou gegevens leg wordt het telefoongesprek of de mail geopend.
Ik schrijf als het ware een energetische mail naar jouw systeem en je klachten. Je zelfgenezend vermogen opent de mail en gaat er wat mee doen.
In hoeverre die mail geopend wordt en jouw systeem er daarna mee aan de slag gaat is voor elke persoon verschillend.
Je hoeft er zelf niets voor te doen. Het gaat allemaal automatisch.

Voor de afstandshealing spreken we gericht een dag en tijdstip af, zodat je bewust kan meevoelen. Je kan dan ongeveer een half uurtje rustig zitten of liggen met (liefst) de ogen gesloten en alles toelaten wat zich aandient. Om jezelf rustig te maken kan je enkele minuten rustig op je ademhaling letten, daarna ben je ontspannen en ontvankelijk voor de heling. Zo kun je in je eigen veilige omgeving genieten van een healing.

Je kan het niet goed of fout doen. De healing kan ook niet goed of fout gaan. Het kan zijn dat je heel veel voelt, het kan zijn dat je weinig voelt. Alles wat gebeurt of niet gebeurt is welkom. Je mag zoveel mogelijk zonder oordeel en zonder verwachtingen aanwezig zijn. Vertrouw er maar op dat het precies zo gaat als goed is voor jou en dat je precies krijgt wat jij nodig hebt om weer stappen verder te komen.

Na afloop ontvang je een mail waarin ik mijn ervaring van tijdens de healing deel (Afhankelijk van hoeveel tijd ik nodig heb om de energie te laten bezinken, ontvang je deze mail nog op dezelfde dag of op een later moment).

Wil je een afstandshealing laten doen, neem dan contact op d.m.v. een email te sturen naar : info@tankaanjezelf.com met de volgende gegevens: voor- en achternaam, je geboortedatum, volledige adresgegevens en telefoonnummer en waar je de healing voor wilt hebben.