biografie:

IK BEN CORA DE WIT ( 1967)


Ik voel mijn hele leven al leiding van "boven". De keren dat ik daar goed naar luisterde ging alles goed, maar er waren ook momenten waarop ik meende het zelf beter te weten (egostem). Later moest ik toegeven dat ik beter had kunnen luisteren naar mijn innerlijke leiding. 

Toen ik medio 2009 besloot dit vanaf toen te doen is alles in mijn leven in stijgende lijn gegaan. Toen bijv. alles bij het kopen van een huis leek fout te gaan, maar ik bleef vertrouwen op mijn buikgevoel, keerde het tij zich juist op tijd de goede kant op. Zo ook met banen, opleiding etc. Ik heb vaak de engelen en het universum om hulp gevraagd en ook daadwerkelijk die hulp gekregen.

Ik werk nu in de kinderopvang, maar onlangs door mogen krijgen dat het werken met kinderen op een hele andere manier mag gaan plaatsvinden. Ik dien namelijk de kinderen en m.n. de nieuwetijdskinderen te helpen met beter te incarneren hier op aarde. Denk daarbij aan kinderen met een stempel ADHD, huilbaby's, baby's die worden ingebakerd., verlatingsangst, bindingsangst. Een combinatie van deze twee maakt het compleet.

Het is soms voor een ander niet te begrijpen hoe het bij mij werkt.
Tijdens de behandeling is het alsof er een email tussen jou en mij verstuurd wordt, waardoor er trilling op gang komt en dat iets vrijmaakt en opruimt in jouw lichaam. Je hele systeem / lichaam ontvangt als het ware een reset. Ik werk voornamelijk via magnetiseren  op afstand.

En bij de meeste mensen is het ook gelijk voelbaar dat er iets verandert is in hen lichaam.

De sessies op afstand of langs komen voor een persoonlijke sessie is beide mogelijk. Beide werken ze net zo effectief en krachtig. Ik vind dat de persoonlijke sessie soms meer diepgang kan geven, omdat u gelijk kan aangeven wat u voelt en ik daar op kan inhaken. 

Ik leef geheel volgens mijn Goddelijk plan.  

Eigenlijk doe ik niets specifieks, ik volg alleen maar "mijn gevoel", dat stemmetje in mijn buik!. Ik leef in verbinding met mijn Hoger Zelf, en volg de stem van mijn hart.

Mijn dank is groot aan allen die mij leiding geven op mijn pad.
Ik ga in liefde voor mezelf en in verbondenheid met allen en alles op mijn levenspad.
Ik ben nodig, precies daar waar ik ben.
Ik ben in staat anderen te raken, te inspireren en vreugde te brengen.

Ik creëer alles wat ik diep van binnen heel graag wil.
Alles wat ik creëer, creëer ik vanuit liefde. Ik ben die liefde.
Alles wat ik creëer is voor het hogere goed van alles.
Ik ben werkelijk gezegend en dankbaar voor de overvloed in mijn leven. 

Cora de Wit