CELHERINNERINGEN ZUIVEREN:

Al hebben we geen zichtbaar letsel of trauma’s, dat deze er toch kunnen zijn, al hebben we deze niet meegemaakt in dit leven, dat ze toch nog in onze cellen aanwezig zijn  celherinneringen. Alles wat je meegemaakt hebt laat een celherinnering achter in je botten, cellen en hele systeem.

Dat maakt dat we ons nog steeds alles herinneren van alle negatieve dingen, die ons lijkt te achtervolgen. Jeugdtrauma's komen steeds maar weer naar boven in ons bewustzijn, het vraagt duidelijk om heling.

Waar kun je aan denken bij een celherinnering zuivering:
- oude verwondingen, oude emoties, verslavingen, relaties,  patronen, tekort aan liefde, innerlijk kind, trauma's, voorouderlijnen, familiegeweten, energetische haken, vaderlijn, moederlijn, emoties als boosheid, verdriet, onmacht etc., vorige levens, ziekten, enz. 

Er wordt gezuiverd op alle lagen van het lichaam.

* Fysiek lichaam
* Etherische lichaam (eerste laag aura)
* Emotionele lichaam (tweede laag aura)
* Mentale lichaam (derde laag aura) 
* Astrale lichaam ( vierde laag aura) 
* Etherische-Causale lichaam ( vijfde laag) 
* Universele-liefdelichaam ( zesde laag aura) 
* Ketherische-Causale lichaam ( zevende laag aura)


- Het fysieke lichaam:

- Het etherische lichaam (eerste laag): 1. Het etherische lichaam: deze laag is het dichtste bij ons fysieke lichaam en neemt de vorm van het lichaam aan. Dit lichaam blijft steeds bij ons, ook in onze slaap.

- Het emotionele lichaam (tweede laag): 2. Het emotionele lichaam: dit is de tweede laag en zoals de naam het al zegt, staat deze voor onze emoties. Alle emoties van liefde tot woede, verdriet, angst, blijdschap enz. Naar gelang onze gemoedstoestand zal deze energie ook telkens van kleur veranderen.

- Het mentale lichaam (derde laag): 3. Het mentale lichaam: deze staat in verbinding met onze mentale activiteit, ons denken en heeft over het algemeen een gele kleur. Bij diepe concentratie zal deze gele kleur erg ophelderen.

- Het astrale lichaam (vierde laag): 4. Het astrale lichaam: dit lichaam is de brug met de spirituele wereld. In deze energie zullen we energieën aanvoelen die niet van onze vibrationele frequentie zijn en kun je leren om astraal te reizen. Deze laag kan alle kleuren van de regenboog hebben net zoals het emotionele lichaam , maar heeft ook een zachtroze kleur. Vooral als men verliefd wordt, kan deze erg roze worden.

- Het etherisch-causale lichaam (vijfde laag): 5. Het etherische sjabloon lichaam. Deze heeft een donkerblauwe kleur. Deze bestaat dus grotendeels ook in een andere dimensie.

- Het universele-liefdelichaam (zesde laag): 6. Het universele-liefde lichaam: Deze laag is bereikbaar door meditatie en andere specifieke oefeningen. Hier voelen we ons verbonden met alles in het universum. Op dit niveau raken onze energieën elkaar. Als we onze vibratie verhogen tot op dit niveau kunnen we een connectie aangaan met het universum en van onze medemens houden met onvoorwaardelijke liefde, een spirituele liefde die niet hetzelfde is als de aardse liefde die we kennen. Deze laag heeft verschillende pastelkleuren.

- Het ketherisch-causale lichaam (zevende laag): 7. Het Ketherisch-causale lichaam: in deze laag weten we dat we een zijn met de bron. Deze laag is de mentale laag in het spirituele gebied. Dit lichaam bevat alle zeven lagen energie. Deze laag heeft een zilver/gouden kleur en bevat ook de Kundalini energie die op en neer gaat in ons lichaam.


Wat na een sessie verandert kan zijn:

Innerlijke rust en ontspanning

In hogere trilling komen

Geluk en succes van binnenuit

Antwoorden op levensvragen

Ervaren van magie – Heldere inzichten

Juiste keuzes kunnen maken

Transformatie

Blokkades verminderen of oplossen

Angsten verminderen of wegnemen

Weten wat je mag gaan doen

Meer zelfvertrouwen

Jezelf beter leren kennen wie je werkelijk bent

Nieuwe waarheden over jezelf

Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf voelen.

Je bent gevuld met Goddelijke liefde tot in al je cellen. Je bewustzijn krijgt voelbaar aarding.

Je essentie is wakker. Je komt in contact met je bedoeling.

Je stemt je gedrag en keuzes meer af op je innerlijk hart en buikgevoel.

Je accepteert jezelf liefdevol en volledig vanuit basisrust.

Je bent zelfverzekerder en dat zit ook in je uitstraling.

Je reageert milder in je relaties.

Je geniet meer in nabijheid van de natuur, dieren en mensen.

Je bent blijer!