ENGELEN HEALING: 

Je kan zelf je klachten benoemen waar jij een healing voor wilt hebben. Daarnaast doe ik een bodyscan met mijn handen langs je lichaam, om te kijken of er meerdere blokkades aanwezig zijn waar we aan kunnen werken.

Enkele Engelen :

1. Ariel

De naam Ariel betekent: "Leeuw van God"

Ariel beschermt de elementen en met name de aarde, water en lucht. Als je steun wil hebben bij het verbeteren van het milieu of aan het broeikaseffect, dan is Ariel de meest aangewezen engel, die ons helpt met goddelijke magie. 


2. Azrael

De naam Azrael betekent: "Hij die God helpt"

Azrael helpt mensen die verdriet hebben op emotioneel, materieel en spiritueel gebied. Bijvoorbeeld bij het verlies van een geliefd persoon zal hij nabestaanden terzijde staan op een rustige en respectvolle manier.


3. Chamuel

De naam Chamuel betekent: 'Hij die God ziet"

Chamuel beschermt onze persoonlijke wereld en helpt ons als we vragen hebben over belangrijke levensgebieden zoals relaties, vriendschappen, loopbaan en het doel van ons leven. We kunnen een beroep doen op Chamuel als we willen werken aan een stevig fundament in onszelf zodat we in staat zijn om langdurige betekenisvolle en gezonde relaties op te bouwen.


4. Gabriel

De naam Gabriel betekent: "God is mijn kracht"

Gabriel helpt ouders bij conceptie en zwangerschap, maar ook bij adoptie. Daarnaast helpt hij op gebieden die met kunst, creativiteit of communicatie te maken hebben. 


5. Haniel

De naam Haniel betekent: "Glorie van God"

Haniel kan ons helpen om de verloren gegane geheimen terug te vinden van natuurlijke geneeskrachtige remedies. Maar ook bij het ontwikkelen van paranormale vermogens (zoals helderziendheid, en geneeskracht via handoplegging)


6. Jeremiel

De naam Jeremiel betekent: "Genade van God".

Jeremiel is de aartsengel die betrokken is bij profetische gaven. Hij help ook om zielen die pas overgegaan zijn met het overzien van hun leven. In een periode waarin je je eigen leven wilt bekijken, om te zien hoe het tot nu toe verlopen is en hoe het verder zou moeten gaan, kan Jeremiel je helpen. 


7. Jophiel

De naam Jophiel betekent: "Schoonheid van God"

Jophiel helpt met krijgen van inspiratie, vooral kunstenaars. Maar hij helpt ons ook te verlangzamen in hectische tijden, zodat we de schoonheid om ons heen weer kunnen zien.


8. Michael

De naam Michael betekent: "Hij die is als God"

De belangrijkste twee taken van de aartsengel Michael zijn:

- het verlossen van de wereld en de mensen van deze wereld van angst

- het onderstgeunen van "lichtwerkers" op deze wereld, dat zijn mensen die bezig zijn met healingen spiritueel onderricht. 


9. Raguel

De naam Raguel betekent: “Vriend van God”.

De hoofdtaak van Raguel is om ervoor te zorgen dat alle andere aartsengelen samenwerken op een harmonieuze en ordelijke manier. Want alleen zo kan de Goddelijke wil uitgevoerd worden. Raguel neemt het op voor mensen die zich niet begrepen voelen of miskend worden.  Hij zorgt ervoor dat ze zich krachtiger gaan voelen en meer (zelf)respect krijgen

10. Raphael
De naam Raphael betekent: "God geneest"
Raphael is een krachtige healer, die iedereen die daarom vraagt helpt met een snelle genezing. Je kunt Raphael ook vragen om iemand anders te helpen, maar hij zal nooit tegen de vrije wil van iemand ingaan. Dus iemand die geen spirituele behandeling wil heben, zal deze ook niet krijgen. Raphael kan je ook leiden en begeleiden bij je spirituele reis in jezelf; je zoektocht naar "groei" en "waarheid". 

11. Raziel
De naam Raziel betekent: "Geheim van God"
Omdat Raziel heel dicht in de buurt van God werkzaam is, kent hij alle geheimen van God. Raziel kan je helpen om esoterische zaken te begrijpen en om je paranormale gaven verder te ontwikkelen. 

12. Uriel
De naam Uriel betekent: "Licht van God"
Uriel verheldert situaties en kan voorspellende boodschappen doorgeven. Maar hij is zo subtiel, dat je zijn aanwezigheid nauwelijks opmerkt, zodat het lijkt alsof die ingeving van je als vanzelf kwam. 

13. Zadkiel
De naam Zadkiel  betekent: "Rechtvaardigheid van God"
Zadkiel kan je helpen om mededogen te hebben voor jezelf en voor anderen, zodat je gevoelens van veroordeling kunt loslaten. Hij helpt ons om het goddelijke licht in onzelf en anderen te zien en niet meer te focussen op fouten en ego-kwesties. Dat betekent niet dat je het slecht gedrag van iemand goedpraat, maar wel dat je niet hoeft te blijven vastzitten aan resten van pijn van vroeger. 


14. Metatron
Metatron heeft een speciale band met kinderen, en met name als zij paranormale gaven hebben. Je kunt Metatron dan ook met recht de beschermer van nieuwetijdskinderen (indigokinderen) noemen. 

15. Sandalphon
De belangrijkste rol van Sandalphon is het doorgeven van onze gebeden aan God, zodat het verhoord kan worden. Een boodschap van Sandalphon komt vaak via muziek of via de woorden van anderen tot ons. HOOGSENSITIEF ZIJN:

Volgens mij kun je alleen jezelf van hoogsensitviteit afhelpen door te gaan staan voor wie jij bent. 
Je bent er NU helemaal KLAAR MEE !
Ga in je eigen kracht staan en stop met dat slachtofferschap en jezelf onderuit te halen.

Bij mij ging mijn hooggevoeligheid pas over toen ik in mijn kracht ging staan en mezelf eens streng toesprak dat het zo niet langer kon. 
Langzaamaan ben ik eruit gekrabbeld en doe nu weer dingen die ik voorheen (ook) niet kon doen omdat ik zo'n last had van andere energieën.

Intentie zetten die je bekrachtigd! Ik sta voor mezelf.

Hieronder vind je wat tips om zelf mee aan de slag te gaan, voor jong en oud:

ADEMHALING OMDRAAIEN; inademen en LANG EN DIEP UITADEMEN! DE UITADEMING IS LANGER DAN DE INADEMING. inademen = buik bol/rond, uitademen = buik in/plat.

( oogoefening / palmeren t.b.v. vermoeide oogspieren / ogen): HANDEN OPWARMEN TEGEN ELKAAR - OGEN DICHT - HANDEN TEGEN DE OGEN EN 6E CHAKRA - HANDEN NA EEN TIJDJE LANGZAAM ERAF HALEN, ogen blijven dicht - ALS JE ERAAN TOE BENT, MAG JE JE OGEN OPENEN

Vóórdat je naar supermarkt, kinderen van school gaat halen, met anderen in contact komt enz., goed aarden / gronden en deze twee bovenstaande oefeningen enkele minuten doen!

IN DE AUTO: bij angst ga een centimeter opschuiven van plek. merk op; eerst zat je in het OUDE KINDBEWUSTZIJN, na die centimeter zit je weer in het VOLWASSEN BEWUSTZIJN. scheelt enorm. Je zit op een andere stoel en je kijkt dan anders naar de dingen.

OP HURKEN ZITTEN MÉT  PLATTE VOETEN op de grond = AARDEN, GRONDEN je zakt letterlijk met je gewicht de bodem in. Je kan onder de hielen een kussentje of opgerolde handdoek doen, want platte voeten op de grond is voor ons westerse mensen soms niet makkelijk.

OEFENTOL; regelmatig staan op de balancebord / oefentol brengt je meer in de basis chakra. wordt je helderder van in je hoofd. je verbind linker-, en rechterhelft met elkaar.

AVONDOEFENING: VOEL AL JE LICHAAMSDELEN! leg langzaam en bedachtzaam je hand of handen op de KRUIN, OREN, OGEN, OKSELS, BINNENKANT ELLEBOGEN, KNIEHOLTE'S,  VOETZOLEN! er komt daar allemaal informatie binnen, dus als je daar je handen op legt met de bedoeling om het af te sluiten, slaap je beter. Je haalt je aura naar je toe daarmee.   AURA kleiner maken = energieveld verkleinen = meer rust.

Iets met je lichaam doen: wandelen, fietsen, hardlopen. Even op een plek gaan zitten of liggen waar geen prikkels zijn. 1 minuut ademen rustig door je neus in, even stil, rustig en lang door je mond uit.

De energie van anderen terug laten stromen naar waar het vandaan komt d.m.v.  poortje uit de aura en daarna je eigen energie terug stromen in je aura. De aura kleiner maken om je heen.

Klop op autostoel, stoel ( bij tandarts, dokter etc.) even 2 x of doe net of je er iets vanaf veegt, daarmee verwijder je de negatieve (bang) energie van de vorige patiënt.

- AFSCHERMING: een cirkel van licht of luchtbel in gedachte om je heen denken/zetten, voordat je bijv. naar school, winkel, autorijden, pretpark, menigte mensen in gaat.

- AFSCHERMING: blazen! en/of je hand op je buik, net boven je navel ( 3e chakra), bij negatieve situaties, personen, straling houdt de negatieve energie tegen.

-  Lezen over HSP, hooggevoeligheid, hoogsensitiviteit.

- Heb je snel last van onverklaarbare boosheid, verdriet, emoties etc.?   
Vraag jezelf dan af; Is dit - wat ik NU voel - van mij?                                                                                             
Het antwoord "ja" of "nee" komt dan direct uit je gevoel naar boven. 
Bij "nee" hoef je er niets mee te doen, dan is het van de ander. Goed en diep doorademen helpt.

- Kruinchakra kleiner maken ter grote van een tennisbal  open staat - visualiseren

- Let op teveel overprikkeling ( vooral bij kinderen): harde geluiden, sterke geuren, geweldadige films, fel licht, grove weefsels ( lipjes in kleding), harde sirenes etc. tip: afschermen, indien je er niet onderuit kan. Meer rust nemen.

- Aura schoonhouden of schoonmaken - zie boek: de energyswitch met oefen cd. Poortje visualiseren, gaatje erin denken dan kan alle overtollige negativiteit eruit stromen, daarna gaatje weer dicht maken. elke dag aan het einde van de dag doen. bijv. in bed.
PIJNAPPELKLIER ACTIVEREN / HELDERZIENDHEID

Iedereen is helderziend, alleen bij de een is dat meer ontwikkelt dan bij de ander. je kan daar zelf veel voor doen.

De pijnappelklier is de klier in het midden van de hersenen/ je hoofd ( tussen de linker en rechter hersenkwab) dat al in de oudheid werd gezien als de verbinding tussen het fysieke lichaam en de ziel. Jouw verbinding met boven en jouw verbinding met beneden.


In het lichaam regelt het de natuurlijke ritmes, zoals je slaapcyclus, verouderingsproces, aanmaak van groeihormoon en aanpassing van de seizoenen.

De pijnappelklier is jouw instrument om verbinding te hebben met hogere bewustzijns-lagen. Daarnaast heeft de pijnappelklier een belangrijke spirituele functie.

In de pijnappelklier bevinden zich kristallen die vergelijkbaar zijn met de kristallen die in de eerste radio’s zaten. Net zoals een radio kan worden aangezet en afgestemd op verschillende zenders, kun je door activatie van je pijnappelklier je interne radio aanzetten en beter afstemmen op de signalen die je intuïtie ( je hoger zelf) uitzendt.  De kristallen zijn als het ware een nieuwe antenne. Zij kunnen elektromagnetische frequenties zenden en ontvangen. Wanneer de kristallen geactiveerd zijn kunnen mensen onderling meer telepatisch communiceren en ook het contact met je Hoger Zelf wordt erdoor verbeterd. Hierdoor kun je je beter verbinden met wie je werkelijk bent en met wie je wilt zijn en kun je jezelf in een  stroomversnelling van persoonlijke en spirituele groei plaatsen.

Het maakt je tevens meer bewust van je eigen multidimensionaliteit. Als de pijnappelklier geactiveerd wordt en je leert er bewust mee om te gaan, is het effect merkbaar in je energie-balans, DNA, je persoonlijke groei, zelfvertrouwen en het geeft een diepere verbinding met je hogere zelf dan ooit te voren.

De pijnappelklier is de filter tussen het onzichtbare en het zichtbare en dan hebben we het niet alleen over hogere dimensies, op Aarde is zoveel wat onzichtbaar is, wat niet waar te nemen is, met je fysieke zintuigen maar wat wel ontvangen wordt via de pijnappelklier.

Omdat de pijnappelklier steeds krachtiger wordt, wordt men steeds gevoeliger door invloeden die je niet kunt zien.

Jouw gevoelens van ongemak, als ze te maken hebben met het wakker worden, het actief worden van jouw pijnappelklier, zijn mentaal, emotioneel, lichamelijk, niet meer uit te leggen met de kennis die je hebt. Je moet verder kijken, ruiken, horen, voelen, dan je neus lang is. je ontvanger is de pijnappelklier.

Als je je dus angst aan laat jagen door de media, als je je angst laat aanjagen door allerlei informatie, ga terug naar de pijnappelklier, een puntje ter grote van een erwt in het midden van je hoofd.

Door je daarop te focussen ga jij een spamfilter activeren. Door naar dat puntje te gaan, in je hoofd, met een verbinding naar boven, naar beneden, naar voren, naar achter, eigenlijk rondom, zie jij rondom en begrens je jezelf door het klein te maken.

Ga met je aandacht en je focus in de pijnappelklier en niet naar wat er omheen gebeurt en wat je ontvangt? En ra ra wat vind je daarin?

Niets. De leegte. De rust. Pure liefde. En alles wat jouw weghaalt, bij intense pure liefde, zijn lagen daar omheen. Ga naar de kern. Durf waar te nemen. Durf te zien. Durf een energetisch wezen te zijn. Durf dat te zijn. Je hoeft het niet te bewijzen, maar door het te zijn, trek je mensen aan die ook energetisch waarnemen. Creëer een oase om je heen van energie waar jij mee kunt resoneren, waar jij welzijn ervaart. Door hieraan te wennen, komt jouw pijnappelklier tot rust en voor je het weet, creëer je waar je ook bent, of je nu op een terras zit, of op een werkplek waar veel stress is, een oase van rust, omdat jij dat uitstraalt en doordoor minder beïnvloed wordt door de stress van anderen. Dit alles mede door de pijnappelklier.

De pijnappelklier kan op zeer diep niveau jouw gedachtepatronen, je lichamelijke structuur, je emotionele structuur, jouw spirituele bereik, jouw normen en waarden, het geloof wat jou geleid en begeleid heeft, drastisch veranderen. Het zal veranderd worden, zodanig dat jij zeer goed kunt gedijen in de nieuwe tijd.

De belangrijkste effecten van de activatie van de pijnappelklier:

versnelde persoonlijke en spirituele groei

helderder voelen wat voor jou is en wat niet: wat ‘jouw pad’ is.

sterkere verbinding met jezelf, wie je bent en wat voor jou belangrijk is.

sterkere intuïtie en verbinding met je innerlijk weten.

synchroniciteiten: dingen die op z’n plek gaan vallen, mensen die je ontmoet, mogelijkheden die je op je pad komen enz.

versterkte creativiteit / verbinding met je eigen creatieve stroom.

Meer zelfvertrouwen en makkelijker keuzes kunnen maken.

versterkte intuïtie / innerlijke communicatie

meer zelfvertrouwen omdat je meer in je eigen kracht komt te staan

meer inzicht in jezelf en in wat je wilt in je leven

je DNA activeren.

Je bewustwording vergroten

Het geeft een bemoediging, een bekrachtiging, het vergroot je zelfvertrouwen.

het wordt gemakkelijker om de weg van de minste weerstand te vinden, waardoor ineens doorbraken kunnen ontstaan in zaken waar je al een tijd mee worstelt op bijvoorbeeld het gebied van werk, relaties, financiën enz.

De activatie kan op vele niveaus doorwerken: energetisch, mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek. Soms als we naar een nieuws niveau groeien kunnen juist die dingen opkomen die daar niet meer bij passen ( oude patronen, emoties, onzekerheden enz).

wees je bewust dat dat gebeurt zodat je ze los kunt laten, niet om er in rond te blijven draaien.

Het is een teken van vooruitgang, niet van achteruitgang.

Geef jezelf de tijd. Gun jezelf de ruimte om regelmatig in de leegte te zijn op een plek waar jij totaal in rust kunt resoneren met het veld wat gecreëerd wordt door jouw pijnappelklier.

Het veld van jouw pijnappelklier is een laag buiten je aura. Het beïnvloedt jouw aura van buitenaf. Via je aura dringt het jouw lichaam binnen en alles wat jij denkt te zijn. Het is een neutraliser voor alles wat verstorend werkt op jou. Weet en besef dat dat individueel is.

Je kunt altijd zelf een intentie zetten voor de richting waarin je wilt groeien. Wellicht heb je dat voorafgaand aan de activatie al gedaan.

Als de pijnappelklier geactiveerd is, zal dat ons leven in veel gebieden beïnvloeden. Het zal helpen om je leven beter af te stemmen met je levensdoel en missie, het zal je mentale en emotionele transformatie ondersteunen, je bewustwording vergroten en je DNA activeren.

Wat kun jezelf doen om de pijnappelklier zuiver te houden:

De zorg voor de pijnappelklier lijkt erg op de zorg voor je fysieke lichaam, door te kiezen voor goede voeding, beweging, meditatie, voldoende slaap, weinig stress en tijd doorbrengen in de Zon. Maanlicht is ook goed.  Je pijnappelklier is je interdimensionale poort naar je multidimensionale zelf en het heeft een gezond lichaam nodig om de veranderingen in je leven te integreren wanneer je de pijnappelklier opent.

Wat je beter niet kunt eten en drinken wanneer je je pijnappelklier wil ontkalken:

alchohol

bloem ( wit)

geraffineerde suikers

koolzuurhoudende drankjes ( zoals: cola, energie drankjes, sinas enz.)

kunstmatige zoetstoffen

melk producten ( zoals: melk, kaas, yoghurt, boter enz)

sappen waar veel geraffineerde suikers inzitten

vlees en vis

Een  geopende pijnappelklier creëert een staat van diepe meditatie gedurende het waakbewustzijn. Dit is waarom je je vreemd of gedesoriënteerd kunt voelen terwijl je je aanpast aan het gewone leven met een hoger bewustzijn. Dit bewustzijn kan elke dag wonderen creëeren omdat je energie vormt met je intentie en onvoorwaardelijke liefde.

intenties om te bekrachtigen:

Ik creëer een leven waarin mijn pijnappelklier doorlopend geactiveerd blijft.

ik ontvang de inzichten door de heldere kristallen van mijn pijnappelklier.

ik draag zorg voor mijn pijnappelklier.