ENGELENHEALING:

De engelen zeggen tegen mij: Leer de mensen zelf om hulp vragen aan ons, maar vaak zeggen cliënten: doe jij het maar, want bij jou gaat het makkelijker...? Toch is een vorm van zelf vragen aan de engelen, zelfhealing ook goed om eerst mee te beginnen.
Daarom vind je hieronder een reeks van aanroepingen hoe je de Engelen zelf om hulp kan vragen.

- koorden snijden: Aartsengel Michaël wil je de angstkoorden / koorden snijden die zich nog bevinden bij mijn keel, handen, kruin, voorkant hartchakra, achterkant hartchakra, onderkant voeten en zonnevlecht. Ga je gang.

- vragen om bescherming in auto: Aartsengel Michaël wilt u mij beschermen. Geef me veilige reis, helder zicht, behoude reis, vrije doorgang indien het voor mijn hoogste goed is en in mijn Goddelijk plan ligt. ( zo kun je 'vrije doorgang' krijgen bij file's, maar ook bij botsingen zeg dus daarom erbij "als het voor mijn hoogste goed en in mijn goddelijk plan ligt)!.

- vragen om heling : Engelen willen jullie mijn aura en chakra's helen en in balans brengen. Ga je gang.

- huiszuiveren van entiteiten: Aartsengel Michaël, wil je alle lagere energieën verwijderen, alle aardgebonden geesten en entiteiten meenemen en in het licht plaatsen. Ga je gang.

- Moeder Maria wil je me energie sturen.

- Aartsengel Michaël ik wil u vragen alle onrust op angst gebaseerde gedachte terug te sturen naar de bron en in het licht te plaatsen.
- Aartsengel Michaël ik wil u vragen om alle gebaseerde gedachten voor tekorten weg te nemen en in het licht te plaatsen. dank u.

Hieronder 2 mooie gebeden waar je mee aan de slag kan met Aartsengel Michaël.
"Aartsengel Michaël Zorg ervoor dat ik veilig en beschermd ben waar ik ook ga en sta""Aartsengel Michaël Zuiver mijn energie van deze dag en geef me nieuwe kracht en energie".

de boeken van Maaike Kerstens, vind je veel over hoe je de engelen kan aanroepen, per engel mooi en duidelijk omschreven.

Als het helemaal niet lukt mag je mij om hulp hierbij vragen en kan ik ook een healing doen. .