HEALING VOOR DIEREN: PAARDEN , HONDEN, KATTEN en andere:

Net zoals een mens kan een dier ook hinder hebben van zijn wervels, organen, aura o.i.d. uit balans zijn. Ook ben ik bezig om de zien of ik dieren kan channelen, naar hun wensen en prioriteiten.

Ik doe hiervoor energetische healingen met een foto van uw dier. ( Het is belangrijk dat uw dier alléén op de foto staat, dus geen handen of u zelf of andere dieren mogen erbij staan!). Daar een dier vaak uit liefde: uw pijn en lasten wilt overnemen, kijk ik ook naar uw energie. Bij opgeven daarom graag ook uw naam en geboortedatum opgeven. Een dier spiegelt net zoals een kind of je partner, jouw stukken waar je tegenaan loopt.

Kijk en lees maar eens bij tabblad: Zielsfragmenten en daaronder: het lot terug geven, dat is geschreven voor ons qua mensen, maar zo werkt het eigenlijk ook bij dieren. Uit loyaliteit en liefde neemt jou dier je pijn voor zover mogelijk is, grotendeels over.

Wil je dus iets voor je dier doen, doe je tegelijkertijd iets voor jezelf.

Ik behandel uiteraard het dier voor zijn problemen, en daarnaast krijg jij een kaart met een tekst die vaak de sleutel is tot inzicht.

Wilt u uw dier een healing laten geven, stuur dan een foto, zo nodig met naam en geboortedatum ( als u dat weet) en uw volledige adresgegevens naar: info@tankaanjezelf.com Graag met een korte omschrijving wat je aan het dier opmerkt, waar het last van hebt. Daarnaast ontvang ik ook graag uw voor- en achternaam en geboortedatum erbij.