HELEN MET KRISTALLEN:

Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen en mineralen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of te verzachten. Het is echt een weldaad om via de kristallen een activatie te mogen ontvangen, kracht op te doen, daarvoor moeten de stenen zelf soms ook een healing ondergaan en dat kan bij mij.

Alles bestaat uit trillingen, dus ook edelstenen en mineralen. Op het moment dat je uit balans bent, kun je door middel van de trilling van de edelstenen mogelijk weer herstellen. Edelstenen hebben hun eigen unieke trilling die in een combinatie met andere edelstenen en mineralen kunnen zorgen voor herstel.


Niet alle kristallen zijn benoemd. Eigenlijk dien je ook niet op de informatie van het kristal af te gaan, maar welk kristal trekt jouw aandacht en van daaruit een verbinding leggen. Het kunnen dingen zijn die je al kent, maar een kristal kan je ook openen om nieuwe dingen aan het licht te brengen die voor jouw ziel nodig zijn en in je Goddelijk plan ligt.

Iedereen zal andere informatie uit een kristal krijgen, precies de juiste die een persoon nodig heeft.
Je kan daarom beter een kristal kopen, die jouw aandacht trekt en niet afgaan op de beschrijvingen.
Zo werk ik ook met kristallen in de praktijk.

Hieronder een scala van de kristallen en hun werking waar ik momenteel mee werk en die te koop zijn en allemaal een sterrenzuivering gehad hebben. Bij verzenden komen er nog extra kosten met zich mee.

* Machu Picchu steen 8,90
Hij geeft toegang tot de multidimensies en helpt je reizen tussen de werelden. Steen van evenwicht die zorgt voor harmonie en balans tussen yin en yang, bewust en onbewust, inteellect en intuïtie. Het brengt het goddelijke vrouwelijke en mannelijke bij elkaar en vermengt spirituele en aardse vibraties. Heelt de ziel als tegengestelde van het fysieke lichaam. Helpt loslaten bij beklemmende ideeën, zorgt dat je soepe op situaties reageert. Hij brengt je visie en hart samen, ook helpt het bij ingesleten gedragspatronen in de etherische blauwdruk te herprogrammeren. Steen van karmische genezing. Werkt sterk op emotioneel gebied en is ook goed bij familiekarma, wat vaak klachten van de waterhuishouding en de lymfe werkt.Hij schoont de emotionele laag en maakt ook connectie met je geestelijke hart en 3e oog. Hij kan helpen het zenuwstelsel af te stemmen op een instroom van hogere vibraties.

* Witte Chalcedoon geode 8,90
Staat voor puurheid, onschuld als van een kind. Je voelt je beschermd als in een baarmoeder, je hebt geen schild nodig. Leven met een open hart, zonder angsten, wetend dat je door de Engelen en je gidsen wordt beschermd, dat je een kind van God bent. Brengt balans in het lichaam, geest en emoties. Goed voor de huid en behulpzaam bij nachtmerries en slaapproblemen. Werkt kalmerend en geeft innerlijke inspiratie. Stimuleert de liefde en de genezende krachten in ons en wekt moederlijke gevoelens voor alle levende wezens.

* Morganiet 49,90
Symbool voor onvoorwaardelijke liefde en heeft een sterke verbinding met het hartchakra dat het reinigt en activeert. Sterk verbonden met de Elohim Engelen, maar ook met het regenbooglicht. Brengt diepgaande healing en transformatie teweeg en werkt langzaam, zacht en liefdevol. Morganiet brengt transformatiekracht die op diverse lagen tegelijk werkzaam is, waardoor er healing is in je hele lichaam. Het helpt je om direct alles los te laten in vrede en acceptatie. Voor mensen die zich onbemind en afgewezen voelen. Op het hartchakra kan er een diepgaande genezing ontstaan waardoor je kwetsende ervaringen uit het verleden los kan laten.

* Merliniet 8,50
Steen zorgt voor magie en geluk. Bevat de wijsheid van sjamanen, alchemisten en magiërs. Geeft toegang tot multidimensies en is nuttig bij het reizen tussen de werelden. Ondersteunt sjamaanse praktijken of magische rituelen. Hij is afgestemd op de elementen aarde, lucht en water. Hij is perfect voor het middelpunt van het medicijnwiel, als symbool van de eenheid en van de elementen en de werelden. Brengt het goddelijke vrouwelijke en mannelijke bij elkaar. Vermengt spirituele en aardse vibraties en aardt ze in het lichaam of in de omgeving. Herprogrammeert ingesleten gedragspatronen in de etherische blauwdrukken en zorgt voor diepgaande verandering. Helpt negatieve ervaringen te verwerken en ze ze om in positieve lessen. Goed bij karmische genezing en helpt overtuigingen en geloften die blokkades vormen te herkaderen. Bevordert de circulatie van energie en zuurstof om het lichaam. Helpt het zenuwstelsel af te stemmen op de instroom van hogere vibraties. Ook goed voor de ademhaling, het zenuwstelsel, de bloedsomloop, darmen en het hart.

* Lepidoliet hanger 10,00
Zuivert elektromagnetische vervuiling. Verjaagt negativisme, activeert en opent de chakra’s van de keel, het hart, 3e oog en de kruin, heft blokkades op en stemt u af op kosmisch bewustzijn. Helpt bij spirituele reizen en heeft toegang tot de akasha kronieken. Stemt u af op gedachten en gevoelens uit vorige levens die nu een blokkade vormen in dit leven. Zeer nuttig bij stress en depressiviteit. Maakt een eind aan dwanggedachten, neemt wanhoop weg en helpt tegen slapeloosheid. Helpt bij het overwinnen van emotionele afhankelijkheid. Opheffen van verslavingen en helpt bij anorexia. Laat u steviger in de schoenen staan, vrij van invloeden van anderen.

* Seleniet (engelensteen) 5,00 hartje
Zeer fijne vibratie, opent het 3e oog, kruinchakra en het zielensterchakra boven je hoofd en geeft toegang tot het engelenbewustzijn en hogere leiding. Intense energie gevend. Kalme steen die diepe rust geeft. Goed bij meditatie. Geeft inzicht en heft verwarring op. Bewustzijn openstellen om je gidsen en beschermengelen te kunnen ontmoeten en informatie van hen te ontvangen. Stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om voorruit te gaan in het leven.

* Zwarte Toermalijn 8,00
Beschermt je tegen alle soorten van negativiteit, ook tegen elektromagnetische smog, straling, computers, telefoons. Hij creeëert een verbinding met het basischakra, aardend en vergroot de fysieke vitaliteit, waarbij spanning en stress worden teruggedrongen. Moedigt een positieve houding aan, ongeacht de omstandigheden.Leert je opkomen voor jezelf en geeft steun en daadkracht bij moeilijke situaties. Goed voor de doorstroming van de aderen en alle chakra’s. helpt bij benauwdheid, ontspant nek en hoofd en helpt heel goed bij spanningshoofdpijn. Ontkrampt het gebied rondom de zonnevlecht. Helpt bij verslavingen zoasl stoppen met roken. Hij geeft aarde, balans en kracht.

* Geel / Gouden Calciet 10,00
Verbonden met de Gouden Vlam van het Christusbewustzijn en het licht van de Grote Centrale Zon. Hij werkt op de hoogste frequentie van het hart en de hogere hartenergie. Verbonden met de engelen en zeer liefdevol. Verwarmt en verzacht oude pijnstukken en helt deze te helen. Helpt om bij je eigen lichtkracht te komen. In een kamer verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het energieniveau. Verbonden met het hogere bewustzijn en versnelt je groei en ontwikkeling. Op psychisch niveau verbindt het de emoties met het intellect, geeft hoop en motivatie en bestijdt luiheid en helpt energieker te worden. Kalmeert de geest en het geheugen. Verlicht emotionele stress en geeft vertrouwen. Calciet is goed voor voor het skelet, de botten en gewrichten en brengt verlichting bij darm- en huidziekten en stimuleert de bloedstolling en helpt het bij weefselherstel. Versterkt het immuunsysteem.

* Serpentijn 7,50 – 10,00
Stem je af en krijg toegang tot de kennis van de hele natuur, het elfenrijk, de domijnen van de deva’s, koninkrijken van planten, dieren, mineralen in alle dimensies waarin de planeet bestaat. Geschikt voor aardehealers.Zeer krachtige steen om de kundalini te activeren. Goed om op de meridiaanpunten te plaatsen om geblokkeerde energieën vrij te maken en de gezonde natuurlijke stroom te herstellen. Op psychisch niveau helpt hij je om meer grip op het leven te krijgen. Brengt je geestelijk en emotioneel weer in balans, helpt zware ervaringen los te laten en vol vertrouwen en enthousiasme naar de toekomst te kijken. Stuurt tevens genezende energieën naar probleemgebieden. Ontgiften bij het bloed, vooral samen met shungit. Helpt bij het verdrijven van parasieten en bij de opname van calcium en magnesium en is behulpzaam bij hypoglykemie en diabetes.

* Elestial of Krokodillekwarts 9,90
Het zuivert en transformeert en zet heel je systeem in een hogere lichttrilling. Laat je enorm groeien als in een stroomversnelling, dit gebeurt met zachtheid en kracht tegelijkertijd. Zorgt voor de doorstroom van kristallijn licht tot diep in de aardse blauwdruk en geeft dus diepgaande healing. Is vaak verbonden met de kristallijne draak, die ook een enorme kracht aan dit kristal geeft. Het brengt inzicht, wijsheid en hogere lichtkennis. Verbonden met oa. Sirius. Helpt als de chakra’s nog niet volledig doorstromen.

* Jade 12,00
Symbool van zuiverheid en sereniteit. Staat voor wijsheid en bescherming. Stimuleert liefde en verzorging. Beschermt de drager tegen letsel en zorgt voor harmonie. Goed voor als je je snel zorgen maakt, in hokjes denkt en in zichzelf gekeerd bent. Zorgt voor evenwicht en vertrouwen, leert om uit je hoofd te gaan en goed met situaties om te gaan. Bij verdriet en rouwproces geeft Jade inzicht en de kracht om verder te leven. Hij leert je angsten en oude patronen los te laten. Hij moedigt je aan om te zijn wie je werkelijk bent. Hij helpt je jezelf te zien als een spiritueel wezen op een menselijke reis en haalt verborgen kennis naar boven. Goed voor nieren en bijnieren, verwijdert gifstoffen en herstelt de celvorming en skeletopbouw en heelt hechtingen. Bevordert vruchtbaarheid, ondersteunt de bevalling en is goed voor heupen en milt. Brengt de vloeistoffen in het lichaam en de verhoudingen tussen water, zout/zuur en basen in evenwicht.


* Avaloniet ( blauwe chalcedoon) 15,00
Biedt toegang tot het collectieve onderbewuste. U kan contact maken met elfen, feeën, deva’s en dus met de oude magie, zoals in Avalon in de tijd van Koning Arthur en Merlijn. Opent het paranormale bewustzijn, stimuleert telepathie tussen zielsverwanten.U komt in contact met oude incarnaties ( wijze vrouw, priesteres). Helpt bij faalangst en biedt rust, neutraliseert negatieve gedachtenpatronen. Heeft grote helende eigenschappen, werkt verkoelend en kalmerend en zorgt voor gemoedsrust.Effectief bij het activeren en helen van het keelchakra. Stelt je in staat om bij je hogere zelf te komen, waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken. Infecties en ontstekingen neutraliseert. Helpt bij onderdrukte gevoelens die voorkomen uit angst om afgewezen te worden vanuit de kindertijd als bij volwassenheid. Lost oude patronen van onderdrukking op en moeidigt een nieuwe manier van uiten aan. Bij alles op het keelgebied, keelontsteking, angina, verkoudheid, praten, slikken, emoties, verdriet kan deze steen helpen. Ook goed voor de botopbouw, versterkt tanden en kiezen, maar ook bij reuma achtige pijnen. Goed voor schouders en nek problemen, een slecht werkende schildklier en het lymfestelsel. Verwijdert blokkades in het zenuwstelsel.

* Scepterkwarts 9,90
Helpt je bij je eigen monadische bewustzijn te ontwaken en te channelen naar andere delen van je eigen zelf. Hij verbindt je oorsprongsenergie en monadisch zelf opnieuw met je hoger zelf, persoonlijk zelf en innerlijk kind. En helpt je deze energieën op aarde steeds meer op te nemen en uit te stralen. Hoge lichtfrequentie. Diepgaande transformaties brengt om het hoger licht uiteindelijk volledig te kunnen opnemen en uitstralen in heel je wezen en elk chakra.

* Lemurische lightning-struck laserkristal punt á 34,00
Maakt je makkelijker in contact komt met buitenaardsen. Kristal van transformatie. Zeer krachtig tegen entiteiten. Ze brengen ons in een flits de energie van liefde. Op het hartchakra gericht kan verloren kind- of zielsdelen terughalen. Ook zielsdelen die achtergebleven zijn door teleurstelling, trauma of traumatische dood waardoor de ziel ergens vast zit kunnen losgemaakt worden. Ze openen gesloten deuren van je ziel en helpen je om intuïtief antwoorden op vragen te krijgen. Ze wijzen je de weg en verhelderen je pad. Ze helpen je om in contact te komen met je ware ziel, jezelf en de hogere sferen. echt ascensiekristal.

* Chrysocolla licht/donkerblauw hangertje 10 euro
Bij verdriet en emoties leerdt deze steen je te uiten en helpt bij de verwerking. Helpt om bij jezelf te komen en helpt bij rituelen en regressies. Hij ontkrampt de nek en schouders en is goed bij hoofdpijn. Geeft nieuwe energie. Op de zonnevlecht verwijdert het negatieve energieën, zoals schuldgevoel en emotionele programmeringen. Op het hartchakra geneest het hartzeer en vergroot het vermogen om lief te hebben. Op de keel verbetert het de communicatie en helpt het ook wanner je moet zwijgen. Op het derde oog opent het de paranormale visie. Menstruatiepijnen, overgangsproblemen en hormoonschommelingen ervaren verlichting bij het dragen van deze steen. hij kan geplakt worden op een pijnplek. ontkrampt het borstgebied, waardoor je ruimer kan ademhalen en minder benauwdheid voelt. Versterkt de doorstroming van armen en benen waardoor minder verkrampingen ontstaan, bij RSI klachten, vermoeide benen, betere botopbouw van tanden, kiezen en botten. goed bij negativisme.

* Silver lemurians hoge punt 99 euro
Lichttrilling is hoog, liefdevol, zacht, vergroten je bewustzijn met spiritueel zilver licht. Geven een gevoel van vrede en innerlijke stilte. Zuiveren je hartchakra en maken de aura groter. Lichamelijke klachten en pijnen worden verzacht. Helpt krachtige blokkades te verwijderen, vooral die zich in dit leven manifesteren. Helpt je om in contact te komen met je wezenskern. geeft toegang tot de akasha kronieken en geneest het kristal het fysieke lichaam via de etherische blauwdruk. echt healingsinstrument. energieversterker. sterk verbonden met de engelensferen en de wereld van de natuurwezens, zoals elven, feeën en eenhoorns.

* lemurische ijskristallen / regenboog bergkristal 10 - 15,00 per stuk
verbonden met het regenbooglicht, die eenheid en kracht vertegenwoordigen. brengen bewustwording, zuivering en transformatie. bied nieuwe hoop, groei, geloof en goddelijk vertrouwen. zeer krachtige healer en energieversterker. neemt energie op, slaat op, laat deze los en beschermt tegen straling. het brengt de energie terug zoals eht was voor de ziekte. helpt oude conditioneringen, karmische patronen en oude ego stukken los te maken en te transformeren, waarna je meer licht kunt opnemen en uitstralen. grote energiebespaarder en stimuleert het immuunsysteem.

* Aqua Aura 10 euro en hanger 18,75
Krachtig antidepressivum dat de geest verheft en diepe vrede schenkt. activeert keel- derde oog chakra en stimuleert paranormale visie en telepatie en verbetert de communicatie. geeft toegang tot kosmisch bewustzijn. kristal geneest, reinigt en kalmeert de aura, heft stress op. verwijdert tevens negatieve energie. beschermd tegen psychische aanvallen en schent diepe rust tijdens meditatie.

* Golden healer 39,90
Meester kristal en healer die spirituele overvloed brengt. kan je cellen veranderen en je blauwdruk in de meest optimale vorm waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Brengt balans in de cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. activeren de chakra's, meridianen en zorgen voro heling van de ethirische blauwprint op het gebied van geest en materie, waarna het lichaam kan helen. dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. actieve steen geeft kracht en creeert en multidimensionaal energetish grid om de aarde. activeert en opent de hogere kruinchakra's.

Bron: lichtpuntjekristallen