HUISZUIVERINGEN:  Aardstraling neutraliseren - straling

Voor de behandeling van straling verkoop ik kaartjes, die de straling direct afbreken van tv en router, zodat u het grootste deel van de dag in een meest stralingsvrije ruimte kan zijn.

Kosten hiervoor zijn:  3 kaartjes voor 35,00 euro.

Onderstaande is een artikel waarmee ik januari 2014 in de Paravisie heb gestaan:

In het artikel staat dat ik werk via "vrije giften" dat is inmiddels verandert in vaste bedragen á 35,00 euro per sessie of cliënt.

Als u na de betaling nog een vrije gift wilt doen omdat je daar goed mee geholpen bent, is dat welkom en ben ik u daar zeer dankbaar voor.


In een schoon huis is het goed vertoeven!

Heb jij een kind dat thuis onrustig is, een huilbaby? Slaapt je kind haast nooit door ’s nachts of heeft het last van nachtmerries? Kan je kind niet stil zitten aan tafel, heeft het last van krampen of onrustige benen?

Vaak plakken volwassenen op kinderen al snel een stempel bij dit soort symptomen: hij/zij heeft vast ADHD of ADD, het is een lastige slaper of een moeilijk kind. Veel minder vaak zoeken we de oorzaak in ons huis of de plek waar het kind verblijft. Heb jij weleens gehoord van gevoeligheid voor (aard)straling? Zo niet, lees dan snel verder… het verklaart een hoop van bovengenoemde problemen, en nog veel meer!

Dat straling van mobiele telefoons ongezond is, weten veel mensen al. Maar als je kleine kinderen hebt, ben je daar als ouder/verzorger nog niet zo mee bezig. Pas op het moment dat je kinderen hun eigen mobieltje krijgen, ga je daar wellicht over nadenken en let je op dat ze hun telefoon niet de hele dag op hun lijf dragen. Waar meerdere ouders zich minder bewust van zijn, is de straling die in huis aanwezig is door andere elektromagnetische apparaten: televisie, router, tablets en computer/laptops. En de meeste ouders zullen zich waarschijnlijk niet dagelijks bezighouden met de straling vanuit de aarde zelf, zogenoemde aardstralen.

Aardstralen?

Ja, aardstralen.

Wikepedia schrijft hierover: ‘Aardstralen zijn een hypothetische straling, afkomstig uit de aarde, die als een soort mystiek krachtveld de aarde bedekt en invloed uitoefent op alles wat er leeft. Er zou volgens het volksgeloof sprake zijn van verschillende soorten aardstralen met elk een verschillende verklaring.’

Voor Cora de Wit uit Lopik is er weinig hypothetisch aan aardstralen, voor haar is het een realiteit. In haar praktijk Tank aan jezelf behandelt ze dagelijks kinderen en gezinnen voor de gevoeligheid op aardstralen en andere straling. ‘Als jijzelf of je kind last heeft van slapeloosheid, hoofdpijn, onrust, hoge bloeddruk, vermoeidheid et cetera, kan dat worden veroorzaakt door stralen die door de aardbodem heen komen of door elektrosmog. Dit is een overdosis aan elektromagnetische stralen door tv-kabels, wifistraling in huis en zendmasten in de buurt.’

De aarde kent een aardmagnetisch veld, ofwel aardstraling. Daarin zijn verschillende soorten straling te onderscheiden. Wateraders bijvoorbeeld, zijn ondergrondse ‘aderen’, waarin regenwater dat vanuit de bodem is doorgezakt, zich (via een soort geultjes) verplaatst. De stroming ondergronds geeft een lading/trilling bovengronds die subtiel waarneembaar is en van invloed is op hoe we ons fysiek en emotioneel voelen. Staat het bed van je kind bijvoorbeeld op een kruising van wateraders, dan kan je kind last hebben van bedplassen, laat zindelijk worden, blaasontsteking, koude handen en voeten, huilbuien en onrustig slaapgedrag.

Aardstralen zijn een soort meridianen van de aarde. De zogenaamde Currylijnen, Hartmannlijnen en Leylijnen vormen samen een energiesysteem dat als een net over de aarde ligt. Ze transporteren energie/trilling over de aarde en daar waar ze elkaar kruisen of samenkomen zijn ze extra krachtig. Dit worden de krachtplaatsen van de wereld genoemd. Mensen die bezig zijn met spiritualiteit en levensbeschouwing bezoeken vaak dit soort krachtplaatsen om de bijzondere energie daar te ervaren. Beroemde krachtplaatsen zijn bijvoorbeeld de piramides van Bosnië, Stonehenge in Engeland, maar ook de hunebedden in Drenthe. Doordat de aarde bestaat uit tektonische platen die in beweging zijn en regelmatig met elkaar botsen, ontstaan er kleine en grote breuken in de aardkorst. Hierdoor verandert de trilling van het energiesysteem en komt er negatieve energie vrij. Als jouw huis of de school van jouw kind op zo’n breuk(je) staat, is de energie op die plek verstoord en dit kan allerlei onverklaarbare fysieke en emotionele klachten veroorzaken bij je kind. Huidproblemen, oorsuizen, jeukend haar (zonder luizen), zenuwachtigheid, misselijkheid, onrust en nog een hele trits aan andere klachten.

Allergie

Baby's, kleine kinderen, hoog sensitieve volwassen zijn meestal gevoelig als het om (aard)straling gaat. Maar niet ieder kind heeft per definitie last van gevoeligheid voor straling. Daarom kan het zijn dat in één gezin het ene kind gezond en fit is en de ander moe, onrustig en vaak ziek. Net als dat een kind een allergie voor melk of gluten kan hebben, kan het ook een allergie voor aardstraling hebben, een bodemallergie wordt dat genoemd. Als je baby of kind veel huilt, onrustig is, slecht slaapt of andere bovengenoemde klachten vertoont, is het raadzaam om je huis te laten checken op de aanwezigheid van aardstralen of elektrosmog. Ook kun je laten testen of je kind of jezelf allergisch is voor straling.

Oplossing

Soms helpt het om het bed van je kind op een andere plek te zetten. Als het niet meer op een breuk of waterader staat, kunnen de klachten verminderen of verdwijnen. Maar dan nog blijf je onder invloed van de straling van je televisie, router en andere elektromagnetische apparaten. En alles de deur uitdoen is waarschijnlijk geen optie…

Een effectievere methode is om de straling van deze apparaten af te breken en de negatieve energie van aardstralen en wateraders te laten verwijderen, dit kan zowel bij je kind als in je huis.

Daar is geen abracadabra, wichelroede of ander zweverig gedoe voor nodig. Zo aards als aardstraling is, zo eenvoudig is ook de behandeling ervan. Ik doet dit op afstand of in een persoonlijk consult. Zie het maar als een grondige schoonmaak van je huis of van het energiesysteem van je kind/jezelf – alleen dan zonder poetsdoeken en schoonmaakmiddel…

Na deze schoonmaak merk je vaak al snel dat jijzelf en je kind beter slapen, jullie je rustiger voelen, dat fysieke klachten verdwijnen, dat je emotioneel stabieler bent. In een schoon huis is het immers goed toeven!