KINDERCOACHING:

Als eerste begin ik met een kind zoveel mogelijk "vrij" te maken van allerlei mogelijke negatieve energie, zoals: gevoeligheid voor aardstraling, entiteiten, verloren tweelinghelft, onbewuste identificatie, chakra's en aura in balans, wervels in balans, zielscontracten ontbinden, etc..

Daarna kijken we verder wat er nodig is, maar als bovenstaande al in orde is, dan zie je vaak al een kind veranderen.

Vraag daarom een test aan, om te zien wat je kind nodig heeft en ik voor hem/haar kan betekenen.DIE NIET GOED KUNNEN AARDEN.

Veel kinderen ( en ook volwassenen) zijn vaak niet goed geaard in hun lichaam en willen of kunnen daardoor niet goed op aarde zijn.

Niet volledig in je lichaam zijn, kan allerlei vervelende gevolgen hebben. Zo kan het zijn dat je grenzen regelmatig overschreden worden, Ook kan het zijn dat je moeilijk keuzes kan maken, Kinderen met hooggevoeligheid, autisme zijn vaak een gevolg van een slechte aarding.

Wat ik doe is een brug te slaan tussen de ziel en het fysieke lichaam. Zodat de zielsfrequentie die zij in essentie zijn, in overeenstemming gebracht wordt met hun persoonlijke zelf. dat dit alles op één lijn komt te staan. Daardoor kunnen ze hun zielstrilling behouden, maar ook vertalen naar het fysieke alledaagse leven, zonder dat zij zichzelf kwijtraken of verliezen.

BIj een persoonlijke sessie laat ik de kinderen met enkele flesjes van de healing arts kennis maken, mogelijk zoeken ze zelf uit, die de nodige rust en aarding brengt in hun lijfje. Baby's van enkele dagen oud kunnen al behandeld worden. Veel doe ik dat op afstand, dat is wel zo makkelijk. U hoeft niet te reizen met het kind en de kinderen zelf begrijpen het vaak prima. Onlangs kreeg ik zo'n mooi bedankje van een 3 jarig jongentje, zonder dat hij fysiek wist dat ik hem spontaan een behandeling had gegeven. Een mooi compliment voor mezelf dus, wat ik dankbaar ontving.

HUILBABY

Ooit gedacht of stil gestaan bij een gevoeligheid voor AARDSTRALING?
Laat hier dan door mij dan maar eens op testen!
Ook straling van de TV en ROUTER kunnen voor jezelf en je kind(eren) grote gevolgen meebrengen.

ENTITEITEN

Een kind kan al heel jong, entiteiten onderscheiden en is er vaak bang voor. Heb je een huilend kind of onrustig kind, laat dan checken of er geen dolende zielen dwalen door het huis. Mogelijk zelfs een familielid die onlangs is overleden. Na behandeling is meestal snel de rust wedergekeerd.


WERVELS UIT BALANS

Na een val bijvoorbeeld van de tafel, maar ook te hard neerkomen van de wip, schommel, struikelen, vallen, bij de bevalling of iets anders kunnen er wervels verschoven zijn in de nek, rug of bij de stuit. Laat het testen! Deze behandelingen doe ik alleen op afstand. Baby's van 1 dag oud kunnen al behandeld worden. Zo wilde mijn nichtje van enkele uren oud niet drinken, na mijn behandeling dronk ze als een jong lam.

ONBEWUSTE IDENTIFICATIE

Dient er nog iets uitgewerkt te worden in het familiesysteem, dan zie je dat ook jonge kinderen zichzelf plaatsen op een plek in het familiesysteem, die niet van hun is. Vaak gaat het om een overleden familielid, bijvoorbeeld, een ouder broertje/zusje, opa/oma, vader of moeder enz.
Dit kind wordt dan min of meer opgescheept met de erfelijke belastingen, die bij die persoon hoort, maar niet van hem/haar zijn.
Het doet er vanuit Liefde, alles voor om de overleden persoon zijn plek in het familiesysteem terug te geven en de lasten te ontnemen, ten koste van zichzelf.

VERLOREN TWEELINGHELFT

Tijdens de zwangerschap ( en helaas komt dat heel vaak voor, ook als je er helemaal geen weet van had/hebt gehad) het fenomeen van de verloren tweelinghelft voor. Het kind is er dus één van een tweeling, maar het andere vruchtje heeft het ( om wat voor reden dan ook) niet gered. Voor jou kind is dit een traumatische ervaring en kan in het fysieke leven hier hinder van ondervinden, zoals het zoekt iets, maar kan het niet vinden, het voelt zich altijd erg alleen, praat over een broertje of zusje etc. ( ook volwassenen hebben hier nog steeds veel last van).

TOT RUST KUNNEN KOMEN

Rust is heel veel nodig voor kinderen met een rugzakje zoals hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, en andere namen. Ik breng en geef ze die rust die ze zo nodig hebben, om dan vanuit die rustige basis beter het huidige leven te kunnen ervaren. Zie ook tabblad: hooggevoeligheid.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------