KRISTALLEN:

Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen en mineralen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of te verzachten. Het is echt een weldaad om via de kristallen een activatie te mogen ontvangen, kracht op te doen, daarvoor moeten de stenen zelf soms ook een healing ondergaan en dat kan bij mij.

Alles bestaat uit trillingen, dus ook edelstenen en mineralen. Op het moment dat je uit balans bent, kun je door middel van de trilling van de edelstenen mogelijk weer herstellen. Edelstenen hebben hun eigen unieke trilling die in een combinatie met andere edelstenen en mineralen kunnen zorgen voor herstel.


Eigenlijk dien je ook niet op de informatie van het kristal af te gaan, maar welk kristal trekt jouw aandacht en van daaruit een verbinding leggen. Het kunnen dingen zijn die je al kent, maar een kristal kan je ook openen om nieuwe dingen aan het licht te brengen die voor jouw ziel nodig zijn en in je Goddelijk plan ligt.

Iedereen zal andere informatie uit een kristal krijgen, precies de juiste die een persoon nodig heeft.
Je kan daarom beter een kristal kopen, die jouw aandacht trekt en niet afgaan op de beschrijvingen.

Kristallen herinneren ons aan de oorspronkelijke taal van energie en trilling. ze leren ons voelen en functioneren vanuit onze intuïtieve bronkennis, een allesomvattend weten die je als Universele Kennis in je draagt.

In mijn praktijk zijn vele kristallen die meewerken bij de healing, zonder ze daar persoonlijk voor in te moeten zetten.

Mocht uw aandacht getrokken worden naar een kristal, tijdens een persoonlijke sessie, geef dit dan even aan.