LEMURIË EN DE 5E DIMENSIE:

De vijfde dimensie is een trilling, of liever gezegd een bundeling van trillingen die behoren tot de energieën van liefde, vertrouwen, mededogen, geloof, genade en dankbaarheid en zo een heel zuivere frequentie vormen.

Wat hebben kristallen nu te maken met de hogere dimensies en met Lemurië, Atlantis en andere beschavingen zoals we zo vaak horen of lezen? Kristallen herinneren zich net zoals bergen, bomen en walvissen de totale geschiedenis van de aarde. Kristallen zijn vaak al miljoenen jaren oud. Ze kennen net als wij groei en evolutie. Ze hebben alle informatie van de levensloop van de aarde in zich. In tegenstelling tot ons dragen ze nog steeds hun monadisch licht in zich en zijn hierdoor vrij van karma. Wij dienen terug te groeien vanuit afgescheidenheid naar ons monadische zelf, waarbij karma en dualiteit opgeruimd moeten worden. Omdat kristallen hun monadisch licht hebben behouden kunnen zijn ons mede helpen bij het herinneren van onze oorspronkelijke staat, ofwel monade.

We horen vaak  veel gesprekken over de Nieuwe Aarde, de 5e dimensie, Lemurië en het gouden tijdperk van Atlantis. We verlangen zo terug naar deze beschavingen waarin we in liefde en harmonie leefden en een hoger bewustzijn hadden. Wij merken aan de kristallen die wij op ons pad krijgen dat er steeds meer behoefde is aan de trilling van kristallen met een hoge vibratie, die ons helpen herinneren wie we eigenlijk in onze totaliteit zijn, maar ook aan ‘aardende’ kristallen omdat velen beseffen dat zonder goede verbinding met de aarde we hier niet kunnen ascenderen. We zijn namelijk niet voor niets op deze unieke planeet.

Voor ons is er ook veel veranderd toen de berg Mount Shasta ons riep, de magische berg in Noord Californië waar de Lemurische beschaving 12.000 jaar geleden na de ondergang van Lemurië de berg binnen is gegaan en hier alle trauma’s geheeld heeft en weer tot bloei gekomen is. Zij geloven dat ze spoedig weer in ons midden zullen verschijnen om ons te helpen net zo’n paradijs te scheppen als zij voor zichzelf in Telos hebben gedaan. 
 (Telos is de hoofdstad van de Lemurische beschaving in de berg Mount Shasta). Ze willen ons weer deelgenoot maken van hun hogere niveau van spirituele wijsheid en inzicht en ons met al hun liefde begeleiden op ons pad.

Laatst las ik dat in het begin van Lemurië er 4e t/m 6e dimensionale wezens leefden in een 4200 hoge berg die zich precies in het midden van het continent bevond. Op de top van de berg lagen gletsjers waardoor het een permanente sneeuw bedekte piek had. Deze witte bergtop was de sleutel tot het vasthouden van hogere dimensionale frequenties door de zuiverheid van de kristalformatie van het ijs en de sneeuw. Deze Lemuriaanse berg werd ‘Wasabi” genoemd, hetgeen betekent ‘De weg naar huis voor de Ziel’ ofwel ‘De weg naar de sterren’. Ze zeiden toen al; als je geroepen wordt door de berg, betekend dat, dat je klaar bent om je weer te verbinden met deze trilling/energie, je weer te herinneren wie je bent.Zo mooi dat ze zich nu weer in een prachtige berg met besneeuwde toppen bevinden en dat wij de Mount Shasta Opalen in de winkel (lichtpuntjekristallen.nl) mogen verkopen, de Opalen die met zoveel liefde uit de mijn worden gehaald door een man die met veel respect voor de berg en de dieren in de leefomgeving dit doet. Zo kan iedereen die zich ‘geroepen’ voelt zich nog makkelijker met deze energie verbinden.

We leven in een tijd dat steeds meer mensen voelen dat er van alles op aarde aan het veranderen is, dat energieën veranderen, dat tijd soms verdwijnt en alles sneller gaat dan vroeger. Maar ook dat naast zoveel mooie ontwikkelingen er nog zoveel verdriet en uitbarstingen van geweld op aarde zijn. Dit maakt velen verward omdat er gedacht werd dat er na 2012 het paradijs op aarde zou komen, de ‘Nieuwe Aarde’. En nu zijn we weer een paar jaar verder en het lijkt alsof er niets verandert, maar dit is niet zo. Het is in deze tijden van overgang heel belangrijk om in liefde te leven en niet bezig te zijn met al het negatieve wat er vooral in de media te zien is. Kijk naar de wereld om jou heen, dit is een spiegel van jouw innerlijk, van waar jij op dit moment staat in jouw evolutie, kijk erna en leer ervan. Heel de stukken die nog niet in balans zijn, kijk naar de spiegels die je omgeving je laat zien.

Dit is de tijd waarin we op weg zijn naar ascensie, verlichting. Door het verhogen van onze lichtfrequentie, door het opruimen van oude verbindingen, energieën, blokkades en oude pijnstukken, groeien we steeds verder in bewustzijn en licht. Zo kunnen we ons ego steeds verder achter ons laten en gaan leven vanuit liefde van ons hogere zelf en ons hart. Dan worden we wie we werkelijk zijn en komt onze ware essentie, waarin al onze ervaringen en kennis besloten ligt naar boven.

Om steeds verder te groeien in het licht is het nodig om onszelf volledig onder ogen te zien, met al onze goede en minder goede kanten en te leren onszelf onvoorwaardelijk lief te hebben en te respecteren, dan pas kunnen wij dit ook bij anderen doen. De Goddelijke mens heeft afscheiding/dualiteit en dus oordelen van zich afgezet. Dit wordt vervangen door eenheid in alles, winst voor iedereen, co-creatie met anderen. Wees bereid om je hart totaal te openen, je weerstand en behoefte om alles onder controle te houden los te laten. Weer als een klein kind te zijn. Het leven vol onschuld te leven en te zien dat alles gewijd is en gekoesterd dient te worden. Enthousiast met ontzag en vol bewondering naar het leven te kijken en volledig aanwezig zijn, in het totale Nu, alsof elk moment een kostbaar geschenk is dat je gegeven wordt om volledig te ervaren. Dan zullen velen andere mensen je liefde en enthousiasme voor het leven ook gaan delen, door jou besmet raken door de prachtige uitstraling die je hebt.

Belangrijk is het tonen van mededogen en dat je communiceert zonder geweld, in gedachte, woorden, daden en gevoelens. Mededogen met jezelf is één van de belangrijkste fundamenten om spiritueel bewust te worden en om in de 5edimensie te komen. Ontdoe je van de energie van oordelen, verwachtingen, schuld en schaamte. Al deze energieën met een lagere trilling behoren toe aan de trilling van de 3e dimensie. Je kunt niet in eenheid met jezelf leven zolang je nog een scheiding ervaart met wie dan ook, of met welk onderdeel van het leven dan ook, met inbegrip van al degenen met wie je het moeilijk hebt gehad. Wanneer je dit niveau van eenheid volledig in je bewustzijn hebt bereikt, dan zal je transformeren in een 5e dimensionaal wezen.

Dit magische leven waar we naar op zoek zijn kunnen we weer creëren als we liefde en eenheid geworden zijn en alleen maar liefde uitstralen en met alles in het leven één worden. Dan kun je alles creëren. Alle Engelen, Meesters, Kristallen en Natuurgeesten staan dan tot je beschikking om je te helpen je wensen te vervullen en je dromen te laten uitkomen. Wij worden dus niet beperkt door de 3e dimensie, maar doordat we niet kunnen geloven in een prachtig wonderbaarlijk leven. We hoeven ons alleen maar open te stellen voor alle geschenken die het leven ons zo graag wil geven. Stop met het ontkennen van je rijkdom en ga leven in overvloed. Deze ontkenning is de voornaamste oorzaak van dat we zoveel missen en dat we ons vaak zo verdrietig voelen. De keus is aan jou, ieder moment kun je veranderen en gaan leven vanuit liefde, zonder oordeel en de Nieuwe Aarde zal verschijnen.

Hoe helpen de kristallen ons nu in dit geheel?

Kristallen helpen met hun energie overdracht om de spanningen in de aarde te ontladen, waardoor de aardemeridianen beter doorstromen en worden gezuiverd, ook gebeurt dit zelfde proces in ons lichaam. Door de hogere energieën die naar de aarde komen zien we kristallen ook steeds minder gesluierd. Hierdoor zijn kristallen ook meer geschikt voor healing, lichtwerk en voor ondersteuning van ons ascensieproces. Veel kristallen zullen nooit gevonden worden, ze zijn een soort “moeder kristallen” die het massabewustzijn of collectief bewustzijn van de kristallen zijn. Degene die uit de mijnen gehaald worden willen zich verspreiden en hun lichttrilling naar alles en iedereen in hun omgeving uitstralen. Ze helpen de droom van Moeder Aarde verwezenlijken: het Eenheidsbewustzijn op aarde te realiseren.

Bron: Lichtpuntjekristallen.nl