dit is een vervolg van de stamboomheling - reset familiesysteem

onbewuste indificatie : Verstrikt met een familielid. Het is al van generatie op generatie doorgegeven tot er bewustzijn en via een stamboomhealing heling komt.

De grondslag ligt bij de familieopstellingen, maar wordt op geheel andere wijze behandeld!

Of wij willen of niet, wij zijn een deel van een familiesysteem. Veel problemen in relaties, huwelijk, op ons werk, maar ook lichamelijke ziektes, depressies, druggebruik en herhaaldelijke ongevallen kunnen door een onbewuste verstrengeling met onze familie veroorzaakt worden. Door identificatie en loyaliteit met het noodlot van een familielid plaatsen wij ons in een rol die niet de onze is. Wij doen dit uit liefde voor onze familie, voor onze ouders en grootouders. Wij geloven, door voor de ander te dragen, het verstoorde evenwicht in het familiesysteem te kunnen herstellen. Met behulp van de stamboomhealing kunnen deze verstrengelingen op een ontroerende en eenvoudige manier zichtbaar gemaakt worden Hierdoor verandert iets wezenlijks in ons. Wat voordien onmogelijk leek, wordt nu mogelijk; wij kunnen en mogen een zelfstandig leven leiden.

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom je het verleden van je ouders schijnt te herhalen?
Waarom je tegen dezelfde patronen aanloopt als je familie?
Alsof je hetzelfde karma moet uitwerken?
We zijn als families energetisch met elkaar verbonden.
Met lijnen energie
Bekrachtigende lijnen.
Maar ook beperkende lijnen.
Karmische lijnen.
Sommige stukken karma komen van je grootouders vandaan.
Zijn nog niet verwerkt.
Ook nog niet door je ouders opgelost.
En dan komt het op jouw bordje…..

Soms zit het in de moederlijn.
Dan hebben alle vrouwen in die lijn er last van (bv misbruik).
Of in de mannenlijn (bv hartklachten).


Je bent afgedwaald van je eigen essentie.
Je leeft je eigen leven niet meer! Je zit letterlijk en figuurlijk in de energie van een ander familielid.


Eigenlijk geloof ik dat IEDER FAMILIELID zo n "reset van op de juiste plek komen in het familiesysteem" kan gebruiken.

Soms bots je in je leven keer op keer weer op een zelfde thema of probleem waar je maar geen helderheid in krijgt en dat je verhindert voluit te leven, het lijkt wel alsof het lot je tegen zit.
Het zuiveren van de vaderlijn en/of moederlijn (familielijn) kan op een ontroerende en vaak wonderlijke manier inzicht geven in de onbewuste patronen die daar aan ten grondslag liggen en die vaak al vele jaren doorgegeven zijn van generatie op generatie. Het verbindt je met jouw familiesysteem, jouw voorouders en hun lot waardoor je zelf terug beweging kunt brengen in wat vast zit, in wat zich steeds maar herhaalt in je leven.

Wellicht herken je iets in het rijtje hieronder, waar je last van hebt of wat speelt in jouw familie:

  • Waarom kan ik in het leven mijn eigen plek niet vinden en innemen
  • In contact met familie of mensen voel ik boosheid, verdriet of neerslachtigheid, hoe kan dat
  • Waarom voel ik me vaak eenzaam of alleen en mis ik verbinding met de mensen om mij heen
  • Iemand in je familie is overleden en hier mag niet om worden gerouwd
  • Iemand is verstoten of uitgesloten en hierover praten is taboe
  • Mijn leven wordt beheerst door geweld, incest, seksueel of emotioneel misbruik
  • Geheimen in de familie, scheiding, oorlog, geweld, verslaving of een ongeluk
  • klachten aan de rechterkant heeft vaak een verstrikking met de vaderlijn
  • klachten aan de linkerkant heeft vaak een verstrikking tot de moederlijn.
  • Je bent als het ware verdwaald, je doet maar wat en weet niet hoe je eruit komt, of wat je te doen hebt, wat je moet gaan doen.

Het wordt steeds duidelijker dat belangrijke gebeurtenissen in een familie invloed hebben op het functioneren en welzijn van andere familieleden. Welke onzichtbare familiebanden aanwezig zijn en welke emotionele verstrikkingen er kunnen ontstaan. Uit liefde voor de familie kan een kind onbewust een last van een ander familielid op zich nemen. Soms leef je bewust of onbewust het leven van iemand anders. Je wordt de moeder van je moeder; je draagt een last voor iemand anders in de familie zonder dat je dat weet en zonder dat je dat wilt. Met een zuivering van het familiegeweten kan een verstrikking losgelaten en door het loslaten van de onbewuste identificatie de ‘orde van de liefde’ hersteld worden.
Dit proces blijkt uiterst effectief en helend.

Het doel is om mensen van hen spanningen, pijnen, verdriet etc. te bevrijden. Dit kunnen symptomen zijn, die soms generaties teruggaan en hun wortels in gebeurtenissen in de familiegeschiedenis vinden. Vaak zijn het dingen waar niet (meer) over gesproken mag worden. Zo kunnen oorlog, geweld, seksueel misbruik, vroeg overlijden van ouders of kinderen, miskramen, abortussen, echtscheiding, zich generaties later nog uiten in depressie, psychose, angststoornissen, migraine, chronische vermoeidheid, relatieproblemen enz..

Kinderen nemen vaak de gevoelens en gedragingen over van een verstoten persoon binnen de familie uit het verleden. Als dit niet duidelijk wordt, kan zo'n kind een leven lang vasthouden aan de gevoelens en gedragingen, die in feite niet van hemzelf zijn. Het kind is dan ( ook wanneer men al volwassen is) met de verstoten persoon verstrikt geraakt. Het kind neemt de plaats in van de verstoten persoon en doet daarmee ( volledig onbewust) een poging om het evenwicht in het familiesysteem te herstellen. Het hoeft geen betoog om in te zien dat zo iemand niet vrij is om zijn eigen leven te leiden. Deze persoon leeft zijn leven zogezegd 'in dienst van', maar dit alles gebeurt volledig onbewust.

Zo kun je zien, dat bijvoorbeeld een peuter van 2 jaar verstrikt is met opa van vaders kant en precies dezelfde gevoelens en gedragingen vertoont als zijn opa. Hij doet een poging om alle onverwerkte emoties alsnog te helen van opa en leeft 'in dienst van opa'.

Vaak komen inzichten tijdens of vlak na een behandeling. Tijdens een fysieke persoonlijke behandeling wordt het sneller duidelijk.
Ook is het mogelijk dat het één tot twee weken duurt voor helder wordt wat in een behandeling is geheeld. Na de behandeling voelt men over het algemeen meer rust, ontspanning, vrijheid, inzichten, ruimte en zelfverzekerdheid in jezelf. Je bent nu in staat om andere keuzes te maken.

Ik test voor de behandeling of je last hebt van het familiegeweten en met wie jij je onbewust geïdentificeerd hebt. Vaak als je dat weet zie je bepaalde karaktertrekken terug in jezelf, bijvoorbeeld zoals ook een opa of oma kon zijn.


Wat na een sessie verandert kan zijn:

Innerlijke rust en ontspanning

In hogere trilling komen

Geluk en succes van binnenuit

Antwoorden op levensvragen

Ervaren van magie – Heldere inzichten

Juiste keuzes kunnen maken

Transformatie

Blokkades verminderen of oplossen

Angsten verminderen of wegnemen

Weten wat je mag gaan doen

Meer zelfvertrouwen

Jezelf beter leren kennen wie je werkelijk bent

Nieuwe waarheden over jezelf

Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf voelen.


Je bent gevuld met Goddelijke liefde tot in al je cellen. Je bewustzijn krijgt voelbaar aarding.


Je essentie is wakker. Je komt in contact met je bedoeling.


Je stemt je gedrag en keuzes meer af op je innerlijk hart en buikgevoel.


Je accepteert jezelf liefdevol en volledig vanuit basisrust.


Je bent zelfverzekerder en dat zit ook in je uitstraling.


Je reageert milder in je relaties.


Je geniet meer in nabijheid van de natuur, dieren en mensen.


Je bent blijer!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stamboomhealing - de nieuwe aarde – karmahealing - van dualiteit naar eenheid – op je eigen plek staan!

Wat hebben deze dingen met elkaar te maken zou je je kunnen bedenken?

Ik hoor steeds meer mensen spreken over “de nieuwe aarde”. Men denkt dat het daar allemaal veel mooier is, het allemaal makkelijker gaat.
Er vooral eenheid, liefde en licht is.

Voor mij heeft de term ‘de nieuwe aarde’ een heel ander begrip!

Als ik aan deze term denk, denk ik aan een nieuwe geboorte.
Van dualiteit naar eenheid in jezelf! Je wordt dus zelf opnieuw geboren.
De meeste mensen zien een of beide ouders niet zoals ze werkelijk zijn.
( ouders dragen ook weer een pakket van hen ouders / voorouders, generaties lang is dat al zo) en daarmee heb je ook een groot deel van hun lasten, hun pijn, ziekten en verdriet overgenomen. Zo ontstaan erfelijke ziekten, mijnsinziens.

Jij hebt de plek van je vader /moeder of ander familielid bewust of onbewust ingenomen.

Wij dragen in onze lichaamscellen de onafgemaakte ervaringen en traumatische gebeurtenissen van onze ouders en voorouders in ons mee. Niet alleen lichamelijke kenmerken, maar ook gevoelens, ziekten, gebeurtenissen en spirituele of maatschappelijke overtuigingen. In elke generatie is wel iets van onverwerkt verdriet en onbewust wordt dat generatie op generatie doorgegeven.

Voordat je naar de ‘nieuwe aarde’ kan, dien je eerst wat diepgaand helend werk bij jezelf te doen, daar kan ik je bij helpen d.m.v. de stamboomhealing. Met deze nieuwe vorm van healing kom je in één keer op je eigen plek te staan binnen je familiesysteem en je kan het zien en ervaren als een nieuwe geboorte in jezelf. Je bent in staat keuzes te maken vanuit je hart.

Je laat de reflectie van je ouders en voorouders in je eigen lichaamscellen los. Daardoor maak je ruimte om jezelf te zijn, vrij van patronen uit het verleden, eenheid in jezelf te ervaren.

Je vindt dan de eenheid, het licht en de liefde in jezelf.
Je zoekt niet meer buiten je naar aandacht, naar liefde, naar gezien of gehoord te worden.
Je bent zelf die liefde en dat licht geworden.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lange ervaring van een cliënt die kwam voor een persoonlijke behandeling in mijn praktijk:

Ik voelde me in het begin van de sessie gedesoriënteerd, verward. ik keek om me heen om te zien waar ik was ik wist het niet....
Ik voelde dat ik was verdwaald, de weg kwijt was....
Even later werd het rustig en voelde ik me een kind dat in het bos liep en een grot in ging om me te verbergen, want er kwam ïets aan...
Ik hoorde mezelf zeggen... kom maar we gaan hierin, hier is het goed....
Ik dacht; tegen wie praat ik eigenlijk en ging om me heen kijken maar zag niemand...(ik praatte tegen mezelf of onzichtbare vriendjes blijkbaar)
Er kwam langs de grot een grote zwarte schaduw voorbij en ik wachtte tot het voorbij was, sprak mezelf/degene tegen wie ik praatte toe dat het zo weer voorbij was.
Ik was niet angstig (had blijkbaar al geleerd voortijdig mezelf in veiligheid te brengen tot het gevaar voorbij was en die plek daar voelde ik me veilig en weet nu ook dat ik daar niet voor de eerste keer was en eigenlijk een heel bekende fijne plek voor me was).
het is weer weg en ik liep maar buiten maar het was een blote slanke man die nu buiten de grot liep, toen kwam er ook een vrouw en ze omarmde elkaar.
Ik rende de grot uit (was ik blijkbaar ineens weer dat kind in die grot) naar hen toe en verdween tussen hen in, dat voelde goed en ik voelde dat ik helemaal uitlijnde van de aarde tot in de kosmos. ik voelde rust in mijn lijf, een goed gevoel. (vader/,moeder/kind, heilige drie-eenheid)
ineens liep ik weer ergens in het bos te dolen.....ben ik hier nu weer vroeg ik me af, is dat wel de bedoeling??? ik herinnerde me ineens het kaartje van voor de sessie dat aangaf. maak contact met de zon buiten en in je en deed dat meteen. ik voelde me meteen een zon worden, heel groot en helemaal licht, wauw, wat voelde dat goed en licht. overal om me heen was het nu ook licht. Ik heb het licht weer gevonden!
Ik hoorde het geluid van de klankstaven en meteen was er een en al licht, alleen nog maar bron, zo een immense ruimte en licht, wow....
Ik kreeg een prachtige lichtgele schedel in mijn handen en keek hem aan, ik zag een groots en wijs lichtwezen, ook heel zachtaardig.
Ik wist ook dat ik het zelf was want op zo een moment kijk je in de spiegel. De boodschap klonk om mezelf nooit maar dan ook nooit, nooit ooit meer zò een lage dunk van mezelf te hebben.
Ik ben een prachtig wijs lichtwezen.
Dank je wel lieve schedel en dank je wel Cora voor de ze prachtige sessie waarin je me geleid en begeleid hebben om mezelf weer terug te vinden, te hervinden.
Ik was de weg kwijt, mezelf kwijt en was maar wat aan het ronddolen. (in een eigen wereld?)
Ik voel nu mezelf weer en weet dat ik een prachtig lichtwezen ben en voel me stevig als een driehoek (drie-eenheid) op de aarde staan.
Ik heb de zon, mijn zon, de bron, mijn bron weer gevonden.
De schaduw heeft plaats gemaakt voor de zon.
Ik ben mijn eigen zonnenbron
Ik ben de bron.

Wow echt heel mooi!!! dankbaar en blij.