ORAKELKAARTEN:

Wie kent ze niet, er zijn zoveel kaartensetjes met allerlei goede intenties en waar je voor jezelf aan kan werken of afgerond zijn, maar je kan ook met orakelkaarten werken in een healing.

In mijn praktijk heb ik een hele wand beplakt met diverse setjes orakelkaarten. Voor mezelf komt er regelmatig een los van de muur, precies de boodschap die ik dan nodig heb of iets voor mezelf kan doen.

Voor u is de vraag: welke kaart trekt uw aandacht?

Met die boodschap doen we dan een healing en brengt dit alles in stroming.Enkele beschrijvingen van de kaartensets waarmee ik werk:

De Godinnen zijn engelachtige, krachtige wezens die je op ieder gebied in je leven willen helpen. In deze Godinnen van verschillende culturen zijn en hoe ze je kunnen helpen. Iedere kaart geeft een specifieke boodschap over hoe je je leven op gebied van gezondheid, relaties, financiën, carrière en spiritualiteit kunt verbeteren. Het prachtige tekenwerk van iedere kaart bestaat onder andere uit de Godinnen als Kuan Yin, Laksmi, Brigit, Isis en Athena. Maar ook Godinnen van onder andere Keltische, Mayaanse, Egyptische, Griekse, Tibetaanse, Boeddhistische tradities.

-----------------------------------------------

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

---------------------------------------------------------

De wijsheid van de oude orakels: In oude culturen werden wijzen en zieners vereerd voor hun profetische gaven waarmee ze de tekens van de goden nauwkeurig konden interpreteren. In de loop der tijden is heel wat van hun wijsheid verloren gegaan, maar dankzij deze unieke kaarten worden de symbolen en kennis van de Oude Orakels opnieuw samengebracht. Zo kun je jezelf beter leren begrijpen aan de hand van oude voorspellingstechnieken, zoals runen en kristallen en leer je de tekens om je heen juist interpreteren. In het bijbehorende boekje vind je de betekenis van alle kaarten en een overzicht van de verschillende leggingen, zodat je een antwoord kunt vinden op al je vragen. Open snel deze doos en creëer een band tussen je ziel en de spirituele wereld, zodat je diepste verlangens zich openbaren.

-----------------------------------------------

Sjamaans Spiegel Orakel

Het Sjamaans Spiegel Orakel bestaat uit magische afbeeldingen en hun verhalen, met praktische en creatieve oefening en een rijkdom aan spiegelende symbolen. De kaarten zijn reproducties van originele textielkunstwerken uit het levenswerk van Roelien de Lange. Naast praktische sjamanistische informatie bevat het bruikbare adviezen over moderne onderwerpen zoals: familieconstellaties, stress, ontspanning, lat-relaties, emancipatie, persoonlijke groei en bewustzijn.

Ook de man-vrouw verhoudingen en Jungiaanse psychologie komen aan bod voor diegene die dieper op het Sjamaans Spiegel Orakel in willen gaan. Spelen met dit orakel geeft inzicht en kracht vanuit de sjamaanse oerbron. Sjamanisme is de kennis van oerwijsheid die in alle oude volkeren op aarde aanwezig is.

--------------------------------------------------------------------

Een Schare Engelen

'Een Schare Engelen' kan je helpen om je heelheid te bevorderen en je levenspad te verrijken door deuren te openen naar de weg van liefde en licht.

Dit prachtige engelenorakel werd ontworpen door de Amerikaanse Angela McGerr. Wanneer je deze kaarten met liefdevolle bedoelingen gebruikt, ontstaat een wederzijdse band tussen jou en de Engelen die je willen helpen.

Concentreer je op een vraag waarop je antwoord wilt hebben.

---------------------------------------------------------

Het verhaal van Aradia is omgeven door mysterie. Was ze een godin of een vrouw van vlees en bloed? Sommigen zijn van mening dat ze de eerste heks was, anderen zagen haar als de leider van een verzetsbeweging, en nu denken velen nog dat ze een wijze lerares was met vrouwelijke volgelingen. Ze was een spiritueel mentor en een krachtig rolmodel. Vrouwen wilden zijn zoals zij. Reizend door het Italië van de middeleeuwen en Europa leerde ze hen over het goddelijke vrouwelijke.

Met deze schitterende kaarten reis je hand in hand en van hart tot hart mee met Aradia. Je wordt geleid in de rijke wereld van haar boodschap. Het is een reis om jezelf weer te ontdekken, je sterker te maken en je eigen kracht weer te zien wanneer je in aanraking komt met de inspirerende verhalen die ze heeft nagelaten. De waarheid van Aradia, haar compassie en de oude wijsheid kunnen je grootste angsten in liefde veranderen, en de obstakels waar je je de meeste zorgen over maakt veranderen in mogelijkheden voor groei en blijdschap. Stap in de wereld van stregoneria, de oude Italiaanse traditie van hekserij, en verbind je met degenen die onder het maanlicht hebben gedanst, met bloemen in hun haar en die alles hebben geriskeerd om bij hun ware zelf te blijven. Speel en laat je wilde, goddelijke zelf gaan!

Boodschappen van Aradia staat vol zegeningen, buitengewone magie en wijsheid.

Kom, pak de hand van Aradia en dans….

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Isis: Leer hoe je de lessen van Isis uit de Oude Mysteriën praktisch kunt toepassen bij het vinden van je weg te midden van de ervaringen en uitdagingen van het dagelijks leven. Laat de Godin, deze heilige priesteres, ingewijde, magiër en heler, je helpen de talenten van jouw ziel met betrekking tot genezing, magie en meer tot leven te wekken terwijl je met haar op reis gaat van donker en onzekerheid naar licht, liefde en kracht.


De wijsheid van de Drakenfeeën: Laten u kennismaken met het mysterie en de wijsheid van de drakenfeeen. In een niet zo ver verleden leefde en werkten we nauw samen met deze elementaire wezens. We haalden het maximum uit ons leven en zaten vol energie. Maar toen de tijd en dimensies verdeeld werden door valse overtuigingen en angsten, werden wij losgescheurd vanonze sterkte en beschermende verwanten. Dankzij deze kaartenset kunt u weer in contact komen met de drakenfeeen en aan hen vragen om u te helpen uzelf te helen en aansluiting te vinden bij de ware wijsheid en vrijheid.

------------------------------

Aartsengel gabriël: Gabriël kondigt ook blijde boodschappen aan aan ouders en degenen die voor kinderen zorgen, en ondersteunt hen ook. Met deze mooie kaarten ontvang je zorg, bemoediging en leiding. Dit helpt je vooral wanneer je creatief bent en anderen iets probeert te leren.