PRENATAAL-THERAPIE : dit is een behandeling voor ouders en kinderen, onafhankelijk van leeftijd.

Het geboorteproces speelt een belangrijke rol in ons leven. Vroeggeboortes, laatgeboortes, keizersnede, ingeleide geboortes, miskraam, abortus, wiegedood, overleden kind, prematuur, verloren tweelinghelft, meerlingen, couveuse, geboortetrauma, vroegtijdig breken van de vliezen zijn omstandigheden die in ons verdere leven invloed hebben op onze gedragspatronen.

Door de prenataal-therapie gaan we de blokkades, die tijdens het geboorteproces ontstaan zijn losmaken, ons innerlijke ik vrijmaken en transformeren. Worden onze beperkte gedachtenpatronen en/of emotionele toestanden getransformeerd.

Op afstand doe ik behandeling op de blokkade die is ontstaan tussen preconceptie en geboorte.

Prenataal therapie is een techniek waarbij de periode tussen pre-conceptie en geboorte centraal staat en waarmee blokkades in de tijd kunnen worden opgeheven. Ik test van te voren waar of de blokkade zich bevindt in jouw geval.

Dat kan zijn tussen: Pre-conceptie en geboorte:  
- Pre-conceptie en conceptie
- Conceptie en postconceptie
- Post-conceptie en kentering
- Kentering en pregeboorte
- Pre-geboorte en geboorte

* pre-conceptie problemen als migraine, MS., verkoudheid. psychische invloeden zoals: intelligentie, syndroom van Down, autisme kunnen optreden. tijdens de conceptie.

* Bij de conceptie kunnen op lichamelijk vlak problemen van de top van de ruggengraat tot de zevende halswervel optreden. Op mentaal gebied kan de basis gelegen worden van latere achterlijkheid en psychose.

* Bij de post-conceptie kunnen problemen optreden in het gebied omsloten door de ribben: longen, hart, diafragma, lever, milt, nieren, pancreas. Mentaal gesproken: onvoldoende contact met de werkelijkheid.

* De kentering: is een kantelpunt.

* De pre- geboorte: mentaal: angst, frustratie, neiging tot uitstellen, neurose. Lichamelijk: lendenwervels en heiligbeen, beinvloed alle organen in de buikholte. dikke darm,dunnendarm, blaas.

* Geboorte: Het hangt van de omstandigheden af of dit een gevoel van vreugde, vertrouwen, eenheid, vrijheid op zal roepen of een gevoel van vrees, scheiding, paniek of verwijdering, geboortetrauma kan je dat dan ook wel noemen.

Met een foto van de voet en de wervelkolom, de hand en de wervelkolom, of de prenatale lijnen op het achterhoofd en de wervelkolom behandel ik via magnetiseren op afstand de blokkade zover mogelijk weg als op dat moment mogelijk is. Ik test ook van te voren of de blokkade zich bevindt in welk deel : voeten, handen of hoofd en zo nodig behandel ik alle 3.

Tevens behandel ik zowel op zielsniveau, als op fysiek niveau om zo de materie gelijk in de stof te trekken. Zielsniveau behandel ik altijd op het hoofd via de prenatale lijnen via een foto met de wervelkolom erbij. Fysiek niveau test ik uit welk deel ik dien te behandelen ( voet, hand of hoofd.)
Dus eigenlijk is het een dubbele behandeling. Er lost niet alleen karma op, maar ook allerlei klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.


We worden in contact gebracht met onze innerlijke kracht, belemmeringen worden tegengehouden en komen onze eigen talenten naar buiten. We ontdekken wie we echt zijn. Het is een verandering, een transformatie van ons leven. Zo wordt je, wie je werkelijk bent.

Prenataal therapie: Betrekking hebbend op blokkades die ontstaan zijn in de periode voor de geboorte.

Het is niet de behandelaar, die het werk doet, maar het is de levenskracht van de patiënt die zijn/ haar eigen metamorfose bewerkstelligt. Zoals het zelfgenezend vermogen in werking wordt gesteld.

Uitgangspunt vormt de periode van de zwangerschap waarin ons fysieke, emotionele en spirituele bewustzijn gevormd wordt. Door toepassing van de prenataaltherapie kunnen we in contact komen met ervaringen of besluiten die ons hebben beperkt in onze ontwikkeling. Het is zelfs mogelijk dat deze beperkingen al tijdens of voor de zwangerschap ontstaan zijn.

In deze vorm is het van belang dat ik ( de behandelaar) mij afstem op de “trilling” of het gevoel van de cliënt. Door de trilling die ik aanbied via de hoge trillingsfrequentie die ik van nature in mij draag transformeert de lagere trillingsenergie van de cliënt en zet deze energie om naar een positieve energie en zodoende zijn/haar levenskracht op een andere manier te gebruiken. Door prenataaltherapie kunnen veranderingen optreden die direct met het mentale, emotionele of het gedragspatroon van doen hebben.

Ik richt en vertrouw op de levenskracht van de cliënt die ik er doorheen voel.
De cliënt krijgt zelf wel/niet het inzicht in de blokkade die er tussen preconceptie en geboorte is ontstaan, maar het gaat erom dat de blokkade doorbroken wordt door de behandeling, en dat gebeurt nagenoeg altijd.

Wat wij in de prenataaltherapie terugvinden heeft alles te maken met de zwangerschapsperiode die tot het verleden behoort. Deze behandeling richt zich op die tijd. In de periode van de zwangerschap worden alle elementen van sterke en zwakke punten vastgelegd. Generaliserend stel ik dat gedurende de zwangerschap ook alle erfelijkheidsstromingen tot stand komen.

Prenataaltherapie is er op gericht om beperkingen los te laten, waardoor veranderingen kunnen plaats vinden. Je zult vrijer gaan bewegen, handelen en denken. Je gaat weer handelen vanuit je hart. Deze behandeling wordt door velen als diep ontspannend ervaren. De ervaring leert ook dat kinderen zeer positief reageren op deze vorm van therapie.

We groeien op met vaste gewoonten en gaandeweg krijgen we een bewustzijn aangereikt dat ons boven die gewoonten doet uitgroeien. We verleggen onze grenzen en denken, doen en bewegen ons volgens onze eigen ingevingen en verantwoordelijkheden. Daar kan allemaal verandering in komen, daar er een stuk oude ballast zit en opgeruimd kan worden.

ERVARINGEN CLIËNTEN:

* Ken je het gevoel van in de zevende hemel beland te zijn? Nou zo'n gevoel heb ik nu!

* Ik voel me totaal anders, alsof mijn DNA verandert is, of ik een algehele nieuwe bedrading gekregen heb. Ik voel me een ander mens! Het voelt zo ontzettend goed, en ben ook heel erg blij. Zielsblij zou ik het kunnen noemen, gexien het feit dat ook mijn ziel in de behandeling is meegenomen.

* Voor mij voelt het als een totale metamorfose! Dank je.

* Goh bijzonder. Ik voelde mezelf eerst helemaal versteend en dat brokkelde als vanzelf af, dat was voelbaar en heel erg fijn en toen kreeg ik het beeld te zien als van een soort vulkaan, die niet op ontploffen stond, maar wel vuur uitkwam, alsof 'mijn vuur', mijn passie weer aan is gaan staan.RELAXEN - STILTE - RUIMTE - WACHTKAMER - OPLADEN - NAAR BINNEN KEREN - SCHRIJVEN - RUST:  

Mijn wachtruimte / 2e praktijkruimte is op de 1e etage en beschikbaar als vorm van behandeling, voor mensen die willen ontstressen, ruimte voor zichzelf nodig hebben, zich aan de edelstenen en kristallen willen opladen, rust in het hoofd willen creëren, een rustige plek zoeken om te schrijven, liggend of zittend naar binnen willen keren etc.
Voor het gebruik hiervan vraag ik ook een vrije gift als betaling te doen.