Wie ben ik...

Mijn naam is Cora de Wit (1967)


Ik voel mijn hele leven al leiding van "boven". De keren dat ik daar goed naar luisterde ging alles goed, maar er waren ook momenten waarop ik meende het zelf beter te weten (egostem). Later moest ik toegeven dat ik beter had kunnen luisteren naar mijn innerlijke leiding.

Ik heb al heel veel vormen van healing gedaan. Ik hoor vaak: het verandert steeds bij jou!. Nou ik kan aangeven, dat klopt helemaal.  
En dat komt, omdat ik net als jou, óók in een transformatieproces ben, zoals een rups tot een vlinder wordt geboren.

Door mezelf te blijven ontwikkelen en vooral naar mijn "innerlijke stem" te blijven luisteren, blijft die transformatie maar doorgaan, zo heel ik ook mijn eigen trauma's.

Zo voelt het voor mij NU niet goed om healingen te blijven doen, en toch kan ik je nog steeds op een andere manier goed helpen, mijninziens.
Dat is door op jou energie af te stemmen en je een remedie / essence toe te sturen, die op dat moment om aandacht vraagt en jou kan helpen bij jou transformatieproces(sen).

Zo kan je veel langer baat hebben bij deze vorm van transformatie. Alleen al door het vasthouden van een buisje of bij je te dragen, kun je vrijwel direct voelen dat je lichaam en hoofd tot rust komen en/of wat jij nodig hebt en waarvoor de remedie dienend is.

Ik zou dit iedereen willen adviseren i.p.v. een healing. Ik merk bij mezelf dat dit veel meer ertoe doet.
Stel je hebt stress en een burnout, dan doe je een uurtje massage of een healing en dan voel je je daarna weer helemaal tot rust, en dan kom je thuis en/of de volgende dag is het fijne rustgevende gevoel weer weg en ben je weer terug bij af. Met een buisje waar wat druppels van een remedie inzitten kun je die op elk gewenst moment bij je nemen, vasthouden en de rust ervaren die je nodig hebt. Probeer het uit!
Zo kunnen voor vele problemen een remedie gevonden worden.

Mijn dank is groot aan allen die mij leiding geven op mijn pad.

Warme groet,

Cora de Wit