Wie ben ik...

Mijn naam is Cora de Wit (1967)


Ik voel mijn hele leven al leiding van "boven". De keren dat ik daar goed naar luisterde ging alles goed, maar er waren ook momenten waarop ik meende het zelf beter te weten (egostem). Later moest ik toegeven dat ik beter had kunnen luisteren naar mijn innerlijke leiding.

De belangrijkste les in mijn leven is: dat ik goed luister naar mijn Gidsen, zoals Mijn hart, mijn buik, mijn Intuïtie, mijn Hoger Zelf, het universum.

Toen ik eind 2018 het helemaal niet meer wist hoe het verder moest en wat ik zou moeten en vooral kunnen gaan doen, heb ik mezelf weer helemaal geopend voor de boodschappen van mijn Gidsen en die tot me door te laten komen. 3 maanden verder was ik eindelijk zover dat ik de stap ook durfde te wagen om mijn baan in de kinderopvang op te zeggen en geheel voor mijn bedrijf, mijn praktijk "Tank aan Jezelf" te kiezen.

Ik was zo'n 8 jaar geleden bij een mevrouw die Engelenreadingen deed toen ik net mijn oppasbaan zomaar had opgezegd vanuit een heel diep buikgevoel en niet wist welke kant ik verder op zou moeten. Ik zocht iets op marktplaats en kwam haar advertentie tegen op een hele andere pagina, dat je dan later denkt; hoe ben ik nou daar gekomen?, mooi geleidt door de engelen dus. Zij gaf aan: dat ik iets met mijn handen diende te doen m.b.t. energiewerk. Ze zei: je hebt "gouden handjes" en je weet zelf niet wat je daar allemaal mee kan en het advies: Leg pen en papier naast je bed en vraag voor het slapen gaan aan de engelen; Wat wordt mijn volgende baan? De volgende dag zou dat dan op het papier geschreven staan. En ja, ik had in mijn slaap geschreven: Quantum touch en Touch for health. Ik ben toen doorgegaan met Quantum Touch en mijn practictionerdiploma behaald. Wat ik nu doe is via magnetiseren de pijn, stress en andere problemen proberen te verhelpen via magnetiseren in samenwerking met de Engelen.

Een klein stukje over de naam van mijn website: Tank aan Jezelf. Op de eerste plek natuurlijk Hét werken aan je eigen processen en vooral die durven aankijken en weten wat er mee te doen. Daarnaast kom ik uit de tankstationwereld. In januari 2014 stond ik met een artikel in Paravisie en de auteur schreef zo mooi; "Zij ambieerde ooit eens een eigen tankstation te hebben, toen zij werkzaam was op een, nu heeft zij haar eigen tankstation, alleen tankt ze geen benzine, maar energie !".

Wat ik doe en u kan aanreiken zijn allemaal processen geweest in mij en al heling heeft mogen ontvangen. Daarom kan ik u er verder mee helpen.
Tevens door zelf in ontwikkeling te blijven d.m.v. bijscholing / cursussen te doen, kan ik u ook weer verder helpen.

Zo ben ik gestopt met het werken in de kinderopvang, om geheel mijn tijd en energie te kunnen wijden aan mijn praktijk.

Mijn dank is groot aan allen die mij leiding geven op mijn pad.

In Liefde en Licht,

Cora de Wit