Wie ben ik...

Mijn naam is Cora de Wit (1967)


Ik voel mijn hele leven al leiding van "boven". De keren dat ik daar goed naar luisterde ging alles goed, maar er waren ook momenten waarop ik meende het zelf beter te weten (egostem). Later moest ik toegeven dat ik beter had kunnen luisteren naar mijn innerlijke leiding.

De belangrijkste les in mijn leven is: dat ik goed luister naar mijn Gidsen!. Deze les kan voor jou ook van toepassing zijn! De fysieke gidsen zijn je werkgever, je familie, kennissen, de bakker en met al die mensen waarmee je in contact komt, een titel van een boek, een paar woorden uit een lied, een gesprek wat je half opvangt, een tekst op een kledingstuk, kleine hints soms, die veel energie in beweging kunnen zetten. En de energetische Gidsen is je Ziel, je innerlijke leiding, en de Engelen. Als je naar beide goed kan luisteren, dan sta je open om de boodschappen te horen en je levenslessen te herkennen, te eren, te leren en vooral te accepteren.

Toen ik eind 2018 het helemaal niet meer wist hoe het verder moest en wat ik zou moeten en vooral kunnen gaan doen, heb ik mezelf weer helemaal geopend voor de boodschappen van mijn Gidsen en die tot me door te laten komen. Door mee te doen met een engelencursus kon ik mijn ego uitschakelen en alle navelstrengen uit dit leven en alle incarnaties door Moeder Maria door laten knippen, dat heeft me veel gebracht. Om volledig te vertrouwen op het universum, en de boodschappen van al die spiegels rondom mij heen te duiden.

Zo is ook de methode om allergieën te elimineren weer terug bij me. Ik was zo'n 8 jaar geleden bij een mevrouw die Engelenreadingen deed toen ik net mijn oppasbaan zomaar had opgezegd vanuit een heel diep buikgevoel en niet wist welke kant ik verder op zou moeten. Ik zocht iets op marktplaats en kwam haar advertentie tegen op een hele andere pagina, dat je dan later denkt; hoe ben ik nou daar gekomen?, mooi geleidt door de engelen dus. Zij gaf aan: dat ik iets met mijn handen diende te doen m.b.t. energiewerk. Ze zei: je hebt "gouden handjes" en je weet zelf niet wat je daar allemaal mee kan en het advies: Leg pen en papier naast je bed en vraag voor het slapen gaan aan de engelen; Wat wordt mijn volgende baan? De volgende dag zou dat dan op het papier geschreven staan. En ja, ik had in mijn slaap geschreven: Quantum touch en Touch for health. Ik ben toen doorgegaan met Quantum Touch en mijn practictionerdiploma behaald. Wat ik nu doe is via magnetiseren de allergieën, pijn, stress etc. verhelpen via magnetiseren.

Ook gaven mijn gidsen op een gegeven moment aan: zo nu ga je maar eens via : "vrije giften" werken, en dat heeft zeer mooie resultaten geleverd. Ik kreeg precies wat ik allemaal nodig had. Zo kreeg ik overvloed, voorspoed, erkenning, waardering, geluk, succes, liefde etc..
Je kan hier voor jezelf een mooie intentie van maken zoals: Ik ben de frequentie van : geluk, overvloed en succes op alle niveaus van mijn bestaan. Het vindt mij. Dank U! Als je dit elke ochtend opzegt, dan kom je steeds meer in de goede trilling.

Ik heb nergens een tekort aan gehad en toch kon ik geheel rondkomen van de inkomsten van mijn praktijk. Je kan werken "via vrije giften" dan ook zien als een ruilmiddel! Wat is mijn krachtige, diepgaande healing, die ik voor jou doe of al deed waard? Laat de energie stromen!.

2019, het jaar van GELUK! Het getal 8 staat ook voor GELUK.
Dus is het nu tijd om er daadwerkelijk voor te kiezen. Inmiddels ervaar ik alle gaven in mijn leven: Heldervoelend, Helderziend, Helderhorend, Helderweten. Ik heb gewoon al die tijd "de sleutel" in handen gehad. De sleutel tot geluk, ook dat is een spiegel geweest! En vooral de sleutel tot mijn hart gevonden.

Mijn dank is groot aan allen die mij leiding geven op mijn pad.

In Liefde en Licht,

Cora de Wit