Wie ben ik...

Mijn naam is Cora de Wit (1967)


Ik voel mijn hele leven al leiding van "boven". De keren dat ik daar goed naar luisterde ging alles goed, maar er waren ook momenten waarop ik meende het zelf beter te weten (egostem). Later moest ik toegeven dat ik beter had kunnen luisteren naar mijn innerlijke leiding.

Het is soms voor een ander niet te begrijpen hoe het bij mij werkt.

Tijdens de behandeling is het alsof er een email tussen jou en mij verstuurd wordt, waardoor er trilling op gang komt en dat iets vrijmaakt en opruimt in jouw lichaam. Je hele systeem / lichaam ontvangt als het ware een reset. Ik werk voornamelijk via magnetiseren op afstand.

En bij de meeste mensen is het ook gelijk voelbaar dat er iets verandert is in hun lichaam.

De sessies op afstand of langs komen voor een persoonlijke sessie is beide mogelijk. Beide werken effectief en krachtig.
Bij de persoonlijke sessie is er healing en kan je helemaal tot rust komen, je zit letterlijk fysiek in het veld.

Ik leef geheel volgens mijn Goddelijk plan.

Eigenlijk doe ik niets specifieks, ik volg alleen maar "mijn gevoel", dat stemmetje in mijn buik!.
Ik leef in verbinding met mijn Hoger Zelf, en volg de stem van mijn hart.

Mijn dank is groot aan allen die mij leiding geven op mijn pad. Ik werk veel met Engelen, maar alle machten en krachten staan tot mijn beschikking. Dit heb ik benoemd als mijn 'lichtgidsenteam'. Met mijn Lichtgidsenteam doe ik de healingen. IK ben alleen maar een doorgeefluik.
Toen ik enkele jaren geleden midden in de winter met sneeuw en gladheid, angstig in mijn auto op de snelweg reed, zag ik 2 witte vlinders voor mijn voorruit dansen ( én dat midden in de winter!) en wist dat dit mijn beschermengelen waren en ik veilig was. Zo zijn er meerdere voorvallen geweest met mijn contact met Engelen en zij zijn mijn belangrijkste begeleiders.

Warme groet,

Cora de Wit