Wie ben ik...

Mijn naam is Cora de Wit (1967)Ik voel mijn hele leven al leiding van "boven". De keren dat ik daar goed naar luisterde ging alles goed, maar er waren ook momenten waarop ik meende het zelf beter te weten (egostem). Later moest ik toegeven dat ik beter had kunnen luisteren naar mijn innerlijke leiding.

De belangrijkste les in mijn leven is: dat ik goed luister naar mijn Gids en dat is mijn innerlijk kind, mijn Hoger Zelf. Dat buikgevoel... wat je de weg wijst

Toen ik eind 2018 het helemaal niet meer wist hoe het verder moest en wat ik zou moeten en vooral kunnen gaan doen, heb ik mezelf weer helemaal geopend voor de boodschappen van mijn Gidsen en die tot me door te laten komen. 3 maanden verder was ik eindelijk zover dat ik de stap ook durfde te wagen om mijn baan in de kinderopvang ( belangrijke inkomstenbron) op te zeggen en geheel voor mijn praktijk "Tank aan Jezelf" te kiezen.

Juist het werken met kinderen trok me altijd nog steeds weer. Toen ik echter een workshop deed, kwam ik helemaal in contact met mijn innerlijk kind, met mijn 'ware ik zelf', en toen ik dat kleine meisje nu eindelijk ( na vele sessies al gedaan te hebben overal op en voor het innerlijke kind) kon ik nu voor het eerst echt contact met haar maken, haar voelen, zien en horen. Zij wijst mij de weg!

Ik hoef niet fysiek op kinderen te passen, maar juist spelen met energie en mijn innerlijk kind, daar gaat de energie van stromen.
Dat kan ik met hart en ziel doen.
Het Leven wordt een feest als het kind in jou er gewoon mag zijn zoals het is, dat het wordt gehoord en gezien dóór jou! Dat het er mag zijn!

Een klein stukje over de naam van mijn website: Tank aan Jezelf. Op de eerste plek natuurlijk Hét werken aan je eigen processen en vooral die durven aankijken en weten wat er mee te doen. Daarnaast kom ik uit de tankstationwereld. In januari 2014 stond ik met een artikel in Paravisie en de auteur schreef zo mooi; "Zij ambieerde ooit eens een eigen tankstation te hebben, toen zij werkzaam was op een, nu heeft zij haar eigen tankstation, alleen tankt ze geen benzine, maar energie !", en dat is wat ik wil, werken en spelen met energie.

Wat ik doe en u kan aanreiken zijn allemaal processen geweest in mij en al heling heeft mogen ontvangen. Daarom kan ik u er verder mee helpen.
Tevens door zelf in ontwikkeling te blijven d.m.v. bijscholing / cursussen te doen, kan ik u ook weer verder helpen.

Zo deed ik een regressie / reïncarnatie sessie voor mezelf om te zien of er blokkades waren m.b.t. rond mijn praktijk. Ik kwam al snel in meerdere vorige levens terecht waar ik als jong meisje met mijn moeder leefde in een klein hutje in het bos, buiten de gemeenschap, altijd op zoek naar planten, kruiden, bessen en helemaal één was met de natuur, met de konijntjes in het bos speelde ik zoals je nu met een hond of poes zou doen in dit leven. Alleen in die levens werden healingen niet gedoogd, men vond het raar en zelfs eng, Ik heb dit kunnen helen met deze mooie sessie, en me volledig kunnen openen voor de helingen die ik doe in mijn praktijk en daarmee mijn eigen authentieke manier kan neerzetten.

Nou het was daarna ook helemaal duidelijk voor mij, waar mijn liefde voor remedies en essences vandaan kwam. Ook nu ik met de spagyrieks ben gaan werken klopt dat als een bus dat dit gewoon van nature in me zit en bij me past.

Zo pellen we steeds meer de ui af en komen steeds dichter bij onze eigen kern, daar werkt de spagyriek die gemaakt is aan de hand van je geboortedatum zo mooi in mee.

Mijn dank is groot aan allen die mij leiding geven op mijn pad.

In Liefde en Licht,

Cora de Wit


Voor het innerlijke kind: Jij mag het middelpunt zijn!