Wie ben ik...

Mijn naam is Cora de Wit (1967)


Ik voel mijn hele leven al leiding van "boven". De keren dat ik daar goed naar luisterde ging alles goed, maar er waren ook momenten waarop ik meende het zelf beter te weten (egostem). Later moest ik toegeven dat ik beter had kunnen luisteren naar mijn innerlijke leiding.

De belangrijkste is; dat je goed luistert naar je Gidsen!. Je fysieke gidsen zijn je werkgever, je familie, kennissen, de bakker en met al die mensen waarmee je in contact komt. En de energetische Gidsen zijn de Engelen. Als je naar beide goed kan luisteren, dan sta je open om de boodschappen te horen en je levenslessen te herkennen, te eren en te leren en vooral te accepteren.

Toen ik eind 2018 het helemaal niet meer wist hoe het verder moest en wat ik zou moeten en vooral kunnen gaan doen, heb ik mezelf weer helemaal geopend voor de boodschappen voor de Engelen tot me door te laten komen. Door mij te verbinden met de Engelen is het tij omgedraaid.
Van EB naar VLOED, Overvloed.

Ik wil jou daarom graag helpen door je Ziel ( en zonodig de Engelen) te channelen en op je vragen die nu belangrijk zijn een antwoord te ontvangen.
Daarbij kunnen we een algemene healing doen, zodat je van 2 kanten geholpen wordt.

Mijn dank is groot aan allen die mij leiding geven op mijn pad.

Warme groet,

Cora de Wit