ACTIVATIE - HEALING - VAN LIEFDE EN LICHT :

Tijdens de activatie en/of healing via magnetiseren waarbij ik allerlei pijn en ongemakken zal ervaren van jou, wordt die energie getransmuteerd en omgezet naar licht en liefde. Ik en mijn ziel zijn als het ware een soort "sluis" die we open zetten en er een nieuwe stroom van energie binnen kan stromen. In het universum wordt ik daarom ook Cora 'van de Sluis' genoemd. We transporteren de energie naar andere regionen, waar het ook weer omgezet wordt naar licht en liefde.

Er kan zoveel mee geheeld worden aan klachten waar je nu last van hebt, dat kan van alles zijn! Je hoeft eigenlijk ook niets aan te geven waar je bijvoorbeeld last van hebt. Je gaat van alles loslaten en verwijderen wat jou niet meer dient. Ook als je geen fysieke klachten hebt kan er energetisch (ziel) een activatie nodig zijn. De energie weet zelf waar hij moet zijn.

Je komt weer tot rust en in weer verbinding met je "gevoel". Dat gevoel heb je vaak al vroeg in je leven weggestopt, mocht er niet zijn. Je deed er niet toe, je werd niet gezien en je denkt dat het allemaal aan jou ligt wat er fout gegaan is. Meestal is het zo dat hetgeen je voelt ook nog eens is van 'een ander', die je lief hebt. Soms zelfs niet eens gekend heeft en toch een verbinding mee hebt. Lees verder bij de 'onbewuste identificatie'.

Als kind kon je dit soort dingen niet bevatten, nu je wat ouder bent en op deze site bent belandt is dat een ander verhaal. Eigenlijk komt het er op neer dat je ergens al vroeg in je jeugd jezelf "in de kou" hebt gezet. De emotionele kou mag gaan smelten en ruimte vrijmaken voor de warmte die ontstaat als je een diepere verbinding met en liefde voor jezelf kunt voelen: ZELFLIEFDE.

Dit gevoel gaan we transmuteren en activeren. We gaan het veranderen, zodat jij andere keuzes kan gaan maken. keuzes vanuit liefde. Je mag de liefdesvlam in jezelf ontsteken als het ware, in beweging zetten. Die vlam van liefde heb jij al vroeg in je leven zelf uitgedoofd, uitgezet en die mag nu weer ontvlammen. Je mag weer liefde voor jezelf in je hart gaan voelen.

Daarbij denk ik ook aan al die mensen die willen afvallen of willen stoppen met roken, al die personen hebben hun 'gevoel' uitgezet. Ze willen niet voelen wat hun is overkomen, ze willen niet voelen dat zij zichzelf in de kou hebben gezet en daarbij vergeten dat ze dat nog steeds doen. Daar mag verandering in komen. En die stap begint bij jezelf. Ga jij die eerste stap naar zelfliefde zetten?

Je kunt het niet meer buiten jezelf zoeken, maar in jezelf gaan ontdekken. Dan ga je ervaren dat de liefde, aandacht en waardering voor jezelf er altijd al was, maar dat je er vroeger geen contact mee kon maken. Zo kan er heling ontstaan voor al die klachten waar je nu nog steeds last van hebt.

Vanuit dit weten hoef je hiervoor nu niet meer afhankelijk te zijn van de invulling en vervulling door een ander. Je kunt je leven zelf invulling geven en er ontstaat op een andere manier vervulling.

Zodra je je levenslessen hebt doorleeft en ze afgerond zijn, ben je hier vrij van en kun je in vrijheid je eigen pad kiezen. Ook je communicatie verandert van het oude denken ( beperkt duaal bewustzijn) naar het nieuwe denken ( verruimd bewustzijn) Dat betekent:

Van zelfsabotage... naar ZELFLIEFDE:
Je gaat een andere bewustzijnsontwikkeling doormaken. Al die jaren van zelfafwijzing, ontkennen van de waarheid in jezelf, boosheid, van tekortkomingen in jezelf, jaloersheid, verwachtingen naar de ander toe, geen veilige basis ervaren, je eigen kracht ontkennen, het niet eerlijk zijn naar jezelf etc., ga je nu de liefde voor jezelf voelen. Wat je bij een ander zocht, ga je vinden in jezelf. Van donker... naar LICHT. Van zoeken... naar VINDEN.

Van strijd... naar VERTROUWEN:
Je komt meer in contact met je kern, met de basis in jezelf. Het gevoel dat je bestaansrecht hebt leidt tot een natuurlijk gevoel van zelfvertrouwen. Je beseft dat het niet meer gaat om de weg van strijden en vechten, maar om het omarmen wat zich aandient en om het creëren vanuit je goddelijke kern door te luisteren naar je innerlijke stem. je durft mee te gaan met de stroom.

Van er was... naar ER IS:
Aanwezig zijn in het moment, in het nu, verankert zich in je. Wat is geweest kun je steeds meer zien als ervaringen die je hebt gehad om te groeien naar wat je bent. Deze mogen er zijn zonder je erin te verliezen. Je verliest geen energie meer om deze vroegere ervaringen te onderdrukken, maar je besteedt je energie aan wat zich nu aandient.

Van het moet beter... naar HET IS GOED:
Zien en accepteren van wat je leidt tot een gezonde drive om te creëren vanuit je mogelijkheden en je talenten in plaats van te moeten voldoen aan de (soms zelfs onmogelijke) eisen die je jezelf oplegt. Tevreden zijn, genieten van wat je nu doet en meegaan met de stroom, in plaats van het niet kunnen genieten vanwege de eisen die je aan jezelf stelde, omdat het altijd beter moest.

Van eerst de ander... naar ZELF:
Je gerichtheid verschuift van de ander naar jezelf. je leert dat de kern van je leven bij jezelf ligt en hier ook begint. In plaats van dat je alleen maar bezig bent om anderen tegemoet te komen en te pleasen, maak je contact met jezelf en je eigen behoeften. Zo weet je wat jij nodig hebt om tot echte vervulling in je leven te komen. Door te luisteren naar je eigen behoeften leer je wat onvoorwaardelijk geven en ontvangen betekent en kun je daar vorm aan geven.

Van afhankelijkheid... naar VERBINDING:
Doordat je je leven vanuit je kern vormgeeft, kun je in contacten en relaties met anderen een diepere verbinding voelen. Er is geen leegte meer die ingevuld moet worden door met anderen samen te zijn, waardoor de kwantiteit van contacten verschoven is naar kwaliteit. Door de verbinding met jezelf vind je ook vervulling in de verbinding die je met anderen ervaart.

Van het vervullen van behoeftes... naar ECHTHEID:
De maskers en rollen vallen weg. Je kunt niet meer onecht zijn. Op de momenten dat je niet echt bent, voel je de energie bij je wegvloeien, je voelt je dan helemaal leeg. Het doel is niet meer de behoeften van de ander in te vullen ten koste van jezelf, maar er te zijn voor de ander vanuit je werkelijke ik, vanuit wat je echt bent, met alles wat er op dat moment is.

Van beperkingen... naar VRIJHEID:
De wereld wordt een speelplaats waar je je leven wilt leven. Samen leven en samen doen vinden op een natuurlijke wijze plaats. Regels en afspraken die je als mens nu eenmaal soms nodig hebt, voelen als bescherming en bieden juist de ruimte voor maximale vrijheid en speelruimte.

Van drama... naar HART:
Je durft vanuit jouw waarheid te communiceren en jezelf te laten horen. je hebt geen drama meer nodig om aandacht te krijgen. Dat zorgt er ook voor dat je het leven niet meer als drama ervaart, je geen speelbal bent van je eigen emoties, maar dat je de ruimte neemt om naar en met je hart te luisteren en vanuit je hart te communiceren.

Van spanning... naar BEWUSTWORDING:
Niet dat door jouw verandering je leven vrij is van stress, maar de ervaringen die je in je leven hebt opgedaan of nog op gaat doen, kun je zien als bewustwording. Gezonde spanning maakt je alert, geeft je signalen en zet je aan tot actie, in plaats van teveel spanning en stress, die leidde tot beknelling, verstijving en verlamming, waardoor je juist niet meer tot actie kwam.  
( bron: Je ziel op weg naar harmonie en zelfliefde van Marco en Jacquelien de Jager)

Een ACTIVATIE van LICHT en LIEFDE kan veel in beweging zetten, kan je leven veranderen. Ben jij klaar voor DE VERANDERING IN JE LEVEN?
Maak dan een afspraak om deze mooie activatie te ontvangen.

De meeste mensen willen deze op afstand ontvangen, maar de uitnodiging is er om naar mij toe te komen. ( de prijs is hetzelfde á € 50 per keer).
Bij een activatie op afstand spreken we een dag en tijdstip af, waarop ik de activatie doe. U bent dan in de gelegenheid om mee te voelen, terwijl u thuis lekker zit of ligt.

ERVARINGEN:
* Ik voel veel meer liefde voor mezelf, zelfs zonder dat ik het zelf besefte deed na de activatie mijn ene hand iets liefs voor de andere hand.
* Heel bijzonder!
* Oh, ik voelde zoveel warmte mijn hoofd instromen en door mijn hele lichaam gaan.
* Ik zag en voelde gouden licht door heel mijn systeem gaan.
* Heel fijn om te ontvangen!
* Tijdens de activatie voelde ik nog wat pijntjes naar boven komen, maar daarna alleen maar liefde kunnen voelen in mij zelf.
* Wauw, zo blij mee. Hier was ik al lange tijd naar op zoek!
* Wat mooi en fijn !!!!!
* Super Bedankt !!!
* Heb veel mogen ervaren tijdens de activatie en ook daarna nog ging het door. Echt bijzonder.
* Dank voor je behandeling. Ik heb een half uur rustig ontspannen op de bank gelegen. Daarna opgestaan en het voelde gelijk beter aan. Ik kan nu goed mijn armen omhoog doen, langs mijn oren, en het rechtop zitten gaat ook een stuk makkelijker. Fijn dat ik zo nu en dan een beroep op je mag doen.
* Voordat ik begon met de activatie riepen direct twee kristallen bollen dat zij mee wilden doen. Een grote shungite bol om te ontstoren en een kambaba bol om het proces te doen keren, tijdens de activatie heb ik eerst geruime tijd energie getransmuteerd door veelvuldig te gapen, steeds op een diepere laag, daarbij voelde ik letterlijk en figuurlijk 'kromme tenen'. Dit na de sessie doorgegeven te hebben zei Marja; Ik kijk met verbazing naar mijn voeten. Ik heb er niets over gezegd hé. Na je behandeling zijn ze weer dun terwijl ik door mijn verdikte, stijve voeten een paar dagen niet heb kunnen slapen van de pijn. Marja.
Alles op deze website heeft er toe bijgedrage om dit bij mezelf te activeren. Ik mediteer bijvoorbeeld elke ochtend met een kristal en krijg daarbij soms boodschappen door. Ik vraag of ik verbinding mag maken met de eigenschappen van het kristal. Of het kristal mij weer in contact kan brengen met mijn gevoel. Het gevoel van liefde voor mezelf. Het gevoel van zelfliefde.

Zo was er een kristallen schedel van een goede vriendin die tot mij sprak: Ik wil naar jou toekomen... en ik dacht oh dat is fijn, maar uiteindelijk was fysiek naar mij toe komen niet nodig en kreeg ik via deze schedel een activatie, gewoon op afstand. Zo mooi kan het zijn als je in contact komt met je eigen gevoel en ook daar gehoor aan gaat geven.

Je gaat luisteren naar de boodschappen van je eigen gevoel, je eigen wijsheid, die nu wellicht nog erg diep verstopt liggen, maar die graag gehoord willen worden naar jou. Dan weet je; hé dit klopt, dit mag ik nu gaan doen.

Zo heb ik ook de spagyrieks die jou daarbij kunnen helpen. Op de eerste plek die je helpt om naar je eigen kern te laten gaan. Om in contact te komen met je eigen IK BEN. En van daaruit kunnen we steeds een nieuwe stap maken om je verder te helpen, d.m.v. een activatie of een spagyriek die jou weer verder helpt om al die lagen vrij te maken in jezelf, om die muur die je om jezelf hebt gemetseld af te laten brokkelen, om de zon weer te laten schijnen in je leven.

Zo was ik voornemens om maar weer eens wat te gaan afvallen, maar weer een dieet.....pfffff dat zou niet gaan helpen. Ja misschien voor een tijdje met veel lijden, pijn en afzien en vooral niet luisteren naar jezelf en voelen wat je zelf het beste kan doen, totdat ik een activatie deed voor mijn innerlijk kind en tevens wat nieuwe spagyrieks te bestellen die me daar precies bij kunnen helpen zodat ik leiding kan geven aan mijn eigen leven.

NU is het aan jou, om ook deze stap te gaan nemen.... Kies jij voor een activatie / healing van licht en liefde voor jezelf?