AFFIRMATIES EN FREQUENTIES:

Het is een hele stap om te maken. Het is jezelf binnenste buiten keren zodat je ‘de ware jij’ naar buiten kunt laten komen. Het is de wereld in jezelf ontdekken, de verbinding die je hebt met het hele universum.

Als je die stap durft te maken zal je beloond worden met een enorme vreugde. Met het gevoel van vrijheid omdat je leert zien dat alle beperkingen en obstakels in je leven lessen op je pad zijn om te groeien en te ontdekken wie je daadwerkelijk bent: een prachtig, mooi en liefdevol wezen dat de wereld vervult.

Het Universum reageert op één ding, en één ding alleen. Het reageert op de vibratie die je uitstraalt.

De vraag blijft, werken positieve affirmaties echt? Brengen zij je wat je naar het Universum stuurt? Dat hangt ervan af. Als je eenvoudig de woorden opzegt vanwege een sterke wens en jij voelt je de gehele tijd wanhopig, angstig, verontrust, bezorgd of zelfs gefrustreerd, dan is het antwoord nee.
En hier is het waarom. Het Universum reageert niet op jullie woorden. Het reageert alleen op de emoties en daarom de vibratie die jullie op ieder tijdstip uitsturen.

Wat wij zoveel mensen zien doen is dat zij hunkeren naar verandering, hunkeren voor hun dromen en wensen om uit te komen en de gehele tijd volledig gefocust blijven op wat zij recht voor hen hebben liggen, dat wat zij niet willen, dat waar zij niet van houden. Waar jij je op focust zal altijd uitbreiden.

Als je naar het Universum affirmeert wat je wenst, de gehele tijd gelovend dat het waar is, de overvloed van dat voelend dat je verkondigt, dan is het antwoord ja. Affirmaties werken welzeker in deze situatie. Het meest belangrijke deel dat zo velen missen is dat jullie moeten VOELEN hoe het aanvoelt om te hebben wat het is dat jullie willen; alsof de omstandigheden om jullie heen al veranderd zijn.

Sommigen zullen zeggen, wel hoe ben ik verondersteld om dat te doen, als ik het nog niet heb? Hierop zouden wij willen zeggen, jullie doen het vaak, jullie gebruiken de krachten van het Universum eenvoudig tegen jullie wensen en dromen wanneer jullie voelen hoe het aanvoelt om de bezorgdheden en grootste angsten te manifesteren. Dit is wat een ieder van jullie gedaan heeft op het één of andere punt toen jullie aan een scenario dachten dat jullie niet wilden, jullie angst zal uitkomen en jullie plaatsen jullie zelf in de vibratie van hoe het aan zou voelen, alsof het in feite gebeurt. Maar het prachtige aspect hiervan is, dat jullie dit ook op een positieve manier kunnen doen. Hoe voelt het aan om je meest waardevolle droom uit te hebben komen, hier en nu?

Wanneer jij jezelf plaatst in dat gevoel, stuur jij het exacte signaal uit naar het Universum om op iedere manier samen te zweren om naar jou te brengen wat je het meeste wenst. Niet omdat het reageert op hoezeer je het wilt, maar omdat je de exacte vibratiesnelheid overeen doet laten komen met dat wat je het meeste wenst. Om je overvloedig te voelen, om je gelukkig te voelen, vredig/vreedzaam, in vreugde, in Liefde, opgewonden, een gevoel van groot optimisme voor wat het Universum jou anders ook maar kan brengen.

Het Universum is eenvoudig een spiegel. Het kan jou niet brengen wat je niet wilt, niet meer dan een spiegel diens bekwaamheid om jou de reflectie te geven die je prefereert. Zij beide brengen jou wat je op dat moment bent. Gebruik je gevoelens als de krachtige gereedschappen die zij bedoeld waren om te zijn. Niet om op jezelf te schelden voor je negatief te voelen, maar om gebruikt te worden als een peiler of een roer op een schip om je te helpen meer direct te sturen naar dat wat je voor jezelf wenst en weg van dat wat je niet wilt.

Wij hopen dat wij jullie op de één of andere manier geholpen hebben.

In Liefde en Licht, wij zijn jullie Engelachtige Gidsen.

De frequentie van Eigenliefde helpt je om meer energie en liefde aan jezelf te geven, zodat je daardoor ook meer voor anderen kunt betekenen. - IK HOU VAN MEZELF ZOALS IK BEN

De frequentie van Vergeving helpt je om bij je kracht te komen en jezelf te vergeven daar waar je een oordeel over jezelf hebt. - Ik vergeef mezelf voor wat ik anders had willen doen.

De frequentie van Opofferen helpt je om de lasten van noodzakelijke keuzes te verlichten : Ik, naam kies er bewust voor om mijn doel te bereiken.

De frequentie van Volharding geeft je de kracht om in moeilijke fases door te zetten en de verleiding tot opgeven te weerstaan: Ik, naam weet wat ik wens en ga er voor.

De frequentie van Roeping brengt je in contact met het hogere doel van jouw leven : Ik, naam doe gelijk wat ik voel dat me energie geeft

De frequentie van Innerlijke stem helpt je om positieve en negatieve boodschappen uit je onderbewustzijn te begrijpen en te kiezen voor waar jouw hart naar uitgaat: Ik, naam luister altijd naar de wijsheid van mijn hart.

De frequentie van Ritme helpt je om belangrijke keuzes te maken in resonantie met het ritme van het leven: De keuzes die ik maak, resoneren met mijn levensritme.

De frequentie van Echo geeft je inzicht in welke energie jij uitzendt en wanneer dat naar je terugkeert: ik, naam De echo's van mijn ziel geven mij inzicht in wat ik uitzend en mag ontvangen

De frequentie van Eigenliefde helpt je om meer energie en liefde aan jezelf te geven, zodat je daardoor ook meer voor anderen kunt betekenen: Ik, naam hou van mezelf zoals ik ben.

De frequentie van Momentum helpt je om de juiste timing van je volgende stap te bepalen: Ik, naam vertrouw dat ik het juiste doe op het juiste moment.

De frequentie van Trots stimuleert je om trots te zijn wie je bent, wat je hebt bereikt en waar je naartoe wilt: Ik, naam ben trots op alle keuzes die ik heb gemaakt.

De frequentie van Tijdverschuiving helpt je te herinneren dat je meer ervaringen achter je hebt liggen dan voor je: Ik, naam Er is tijd genoeg om te doen wat ik wil.

De frequentie van Eigenwaarde helpt je te zien dat je bijzonder bent met alle eigenschappen die in jou aanwezig zijn: Ik , naam hecht waarde aan wie ik ben en wat ik doe.

De frequentie van Geborgenheid brengt je dichter bij jezelf, waardoor je niemand nodig hebt om het gevoel van veiligheid te ervaren: Ik, naam heb alleen mezelf nodig om me zeker te voelen.

De frequentie van Zelfreflectie helpt je op een afstand naar jezelf te kijken en jouw keuzes te evalueren: Ik, naam groei door eerlijk te zijn over wat ik moet veranderen.

De frequentie van Loslaten neemt de vooroordelen over jezelf weg, waardoor je hersenen, dankzij veranderende denkpatronen, je DNA gaan aansturen om zich te ontwikkelen: IK, naam Alles wat mij beperkt in mijn groei, laat ik los.

De frequentie van Herinneren helpt je te herinneren dat de kracht die je nodig hebt om je doel te bereiken al in je zit: Ik , naam herinner mij waar ik voor geboren ben.

De frequentie van Besef helpt je om nog meer in jezelf te gaan geloven en te vertrouwen in het vermogen om wonderen te verrichten: Ik , naam besef dat ik alles kan creëren wat ik wens.

De frequentie van Vrede helpt je te herinneren dat je de keuze hebt om oude emoties los te laten en vrede in jezelf te creëren: Ik, naam creëer vrede in mezelf en in mijn leven.

De frequentie van Geduld helpt je zo nu en dan even pas op de plaats te maken en je verwachtingen los te laten: Ik, naam laat mijn verwachtingen los en stel me open voor wat ik mag ontvangen.

De frequentie van Openheid helpt je om eerlijk en open naar jezelf te kijken en jezelf op een dieper niveau te ervaren: Ik, naam open mijn hart voor de mensen om me heen.

De frequentie van Bevrijding helpt je om de innerlijke vrijheid die je als kind had, terug in je leven te brengen: Ik, naam geef vrijheid aan mijn innerlijke kind.

De frequentie van Beperkingen laat je inzien dat beperkingen een illusie zijn, een reflectie van jouw eigen onzekerheid: Ik, naam ga door met waar ik aan begonnen ben.

De frequentie van Loyaliteit helpt je om trouw te blijven aan jezelf en jouw eigen pad: Ik, naam ben loyaal naar mezelf en waar ik voor sta.

De frequentie van Onschuld brengt je weer terug bij het gevoel dat je als kind had: puur, oprecht en speels, zonder remmingen, angsten en twijfels: Ik, naam mag vrij spelen als een kind.

De frequentie van Intuïtie helpt je te vertrouwen op je gevoel, zodat je belangrijke keuzes niet vanuit angst maar vanuit zelfvertrouwen maakt: Ik , naam luister naar mijn gevoel en handel er naar.

De frequentie van Intentie helpt je om jouw keuzes te bekrachtigen met de wetenschap dat elke beslissing is zoals die moet zijn: Ik, naam neem mijn intenties serieus.

De frequentie van Heling helpt je eerst jezelf te helen, waarna je als een steen in het water je omgeving heelt: Ik, naam neem de ruimte die ik nodig heb om mijn pijn te helen.

De frequentie van Kwetsbaarheid helpt je om het contact met je omgeving te verdiepen door je beschermlaag te laten vallen: Ik, naam durf mijn kwetsbare kant te laten zien.

De frequentie van Dankbaarheid helpt je te herinneren om dankbaar te zijn voor hetgeen er gebeurt in je leven: Ik , naam ben dankbaar voor alles wat mij heeft gemaakt tot wie ik ben.

De frequentie van Frequentie helpt je om in je eigen energie te blijven: Ik, naam zend mijn eigen frequentie uit.

De frequentie van Vergeving helpt je om bij je kracht te komen en jezelf te vergeven daar waar je een oordeel over jezelf hebt: Ik, naam vergeef mezelf voor wat ik anders had willen doen.

De frequentie van Vrijheid helpt je om los te komen van het schaamtegevoel dat jou belemmert om volledig jezelf te zijn: Ik, naam geef mezelf de vrijheid om te Zijn.

De frequentie van Bekrachtiging herinnert je aan het feit dat je ongekende kracht bezit: Ik, naam heb de kracht om mijn droom neer te zetten.

De frequentie van Ontpopping helpt je zonder twijfel uit je cocon te stappen, je vleugels uit te slaan en te laten zien wie je werkelijk bent: Ik , naam neem de uitdaging aan om te laten zien wie ik echt ben.

De frequentie van Dualiteit helpt je om de dualiteit in jezelf om te zetten in Eenheid en Harmonie: Ik, naam laat al mijn oordelen los.

De frequentie van Blauwdruk helpt je om vervuilde programma's op te schonen en datgene te verwijderen wat niet meer bij je hoort en geen doel meer dient: Ik, naam vertrouw op het plan waarmee ik hier gekomen ben.