ALTERNATIEVE HEALING:

Wie voorheen al eens bij me is geweest voor een healing of huiszuivering, ik heb een nieuwe methode van healingen op afstand.
Ik deed met name healingen via magnetiseren, dat was de oude vorm, de nieuwe methode gaat meer over shiften naar een ander bewustzijn en vooral invoelen, wat er te voelen is in jou lichaam aan belastingen, pijn, klachten en die meteen transformeren naar heelheid.

Deze nieuwe methode geeft een veel beter contrast weer wat er gaande is in uw lichaam.
Heb je bijvoorbeeld last van je rug, dan zou ik voorheen alleen je rug behandelen.
Nu... kijk ik meer naar het hele lichaam en kan je rugpijn bijvoorbeeld te maken hebben met iets in je nek, je bekken of je benen.
Ik kan voelen waar de blokkades zit in je lichaam. Ik test ook niet meer waar je mogelijk last van hebt, het gaat vanuit voelend zien en waarnemen.

Het is meer allesomvattend.

VRAAG EEN HEALING AAN en ervaar wat ik voor je kan doen!.

Je kan een healing aanvragen voor een bepaalde klacht of pijn en ook voor het transformeren van gevoelens, gedachtes, denkpatronen, familiethema's, trauma's, lichamelijke ervaringen, macht, oordelen en weerstand ergens in voelen, werk, emotie's, oude pijnpunten, relatie etc.
Het kan allerlei kanten op.

Ik hoef overigens ook niet te weten waar je last of hinder van heeft. ( ik voel dat vanzelf wel in je lichaam, waar een blokkade zit of waar energie getransformeerd mag worden). Je hoeft zelf tijdens de healing, alleen maar te denken aan wat jij graag geheeld wilt hebben, en zelfs dat is soms ook al overbodig omdat je bij je aanvraag voor een healing al die intentie in de energie hebt gezet.

HOE GA IK TE WERK:

U mailt mij de volgende gegevens:
je voornaam ( roepnaam) en huidige achternaam
geboortedatum
volledige adresgegevens
telefoonnummers

HEALING OP AFSTAND:

Aan de hand van deze gegevens kan ik een intuïtieve healing op afstand voor u doen.

Omdat soms het begrip "op afstand" een healing doen niet zo goed begrepen wordt zal ik het uitleggen hoe dat werkt in de energie.

U blijft dus gewoon thuis in uw veilige omgeving en hoeft er de deur niet voor uit. Het is een energetische behandeling.
Je kunt het zien als een email, telefoontje of brief die ik verstuur naar uw systeem / uw lichaam.
Zodra ik ga behandelen ( uw gegevens tussen mijn handen houdt), wordt als het ware de mail geopend door uw systeem/lichaam.

Ik vang de disbalans van u op door trillingen d.m.v. gapen, boeren, huilen, bewegingen, ik kan uw pijn voelen etc. Dat is het antwoord van de mail die uw systeem/lichaam aan mij verzonden heeft.

Als bij mij de trilling etc. ophoudt is de behandeling klaar.

Na de behandeling mail ik u dan nog even terug met mijn bevindingen wat ik evt. gevoeld heb tijdens de behandeling.

Op deze manier kan vaak sneller worden behandeld en hoeft u niet lang te wachten.

Als u het fijn vindt kan u tijdens mijn behandeling meevoelen op afstand, daarvoor spreken we dan een gerichte dag en tijdstip af, die meestal in de avond zal plaatsvinden. Energie kent geen grenzen. Op deze manier kan ik wereldwijd werken. Ook handig als u op vakantie bent of in het ziekenhuis ligt en even wat extra healing kan gebruiken.