alternatieve healing : magnetiseren + contactJe ziel heeft ervoor gekozen om je in contact met mij te brengen, op de rest mag je vertrouwen, dat het goed is!.
Ik richt me op het hele lichaam, ziel en geest en voel waar er een blokkade bij jou zit. D.m.v. magnetiseren komt er een nieuwe stroom van energie.

De healing doe ik op afstand. U hoeft niet te reizen en kan in uw eigen omgeving ontspannen. Energie kent geen grenzen. Meestal doe ik de healing nog dezelfde dag. Een persoonlijke conflicthantering / healing kan bij mij thuis alleen op zaterdag of zondag op afspraak.

Ik werk vanuit het NIET - WETEN! en laat het ontstaan wat er mag gebeuren in de energie. Je hoofd bedenkt van alles hoe het moet en toch is dat niet goed. Als je dat denken los durft te laten, kunner er nieuwe dingen ontstaan. De energie volgt de beweging altijd en dat is altijd juist.

Mijn cli├źnten zeggen ook vaak na een healing: Je hebt het precies goed gevoeld, precies op dat punt had ik pijn of ongemak. Als je het denken er tussenuit kan halen, dan ontstaat er al een vorm van healing.

Het hoeft overigens niet altijd om een specifieke healing te gaan.
Je kan mij ook benaderen voor meer energie in je lichaam.
Voor het bijstaan tijdens een examen, voor een operatie, iets waar je tegenop ziet! Waar je voor in de stress zou schieten! Ik kan je dan op afstand een ondersteuning geven waardoor je meer kan ontspannen.

Ook het tarief / prijs laat ik los en ben in overgave wat er naar mij toe mag stromen, daarom werk ik via "VRIJE GIFTEN" betaling en laat de energie vrij.
De hoogte voor de healing laat ik daarom aan het universum / U over.

Als je van mij een healing op afstand wil ontvangen, of zelf langs wil komen in het weekend - mail dan naar: info@tankaanjezelf.com met de volgende gegevens: je voor- en achternaam, je geboortedatum en je adresgegevens. Je kan een kleine notitie toevoegen waar je hinder van hebt. Het is niet perse nodig om dat te benoemen. Ik doe overigens ook geen uitspraken, dat ik ga benoemen waar je last van hebt. Ik kijk en voel alleen naar de blokkades in de energie.

Cora de Wit

Floris van Egmondstraat 10
3411XP LOPIK
0348-550530.

Bankrekening: NL81RABO0322566568 t.n.v. C. de Wit o.v.v. je naam en datum wanneer je de healing ontvangen hebt.
Bij Persoonlijke sessie mag het ook contant betaald worden.

email: info@tankaanjezelf.com
www.tankaanjezelf.com

Zaken, die mogelijk op een advies lijken, mogen door u of anderen nooit als zodanig worden geïnterpreteerd. Raadpleeg voor medisch advies altijd een erkende arts of huisarts. De verantwoordelijkheid van bewuste of onbewuste keuzes die je in je leven maakt, ligt bij jezelf.