BIJZONDERE ERVARINGEN UIT MIJN PRAKTIJK:

Ervaring: Limburg - oud klooster - vortex zuivering: Ik kende iemand van een cursus en zij vroeg me of ik haar huis wilde zuiveren. Dit gedaan te hebben voelde ik al snel dat er nog iets moest gebeuren en ik dat persoonlijk moest doen. Prima ik kon een paar dagen bij haar logeren. Nu ik dit schrijf, krijg ik alweer koude rillingen te voelen, wat voor mij een goed teken is. Zij gaf me een rondleiding door het huis en op een plek was een hele kou te voelen, terwijl er geen deur of raam open stond. Ze vertelde me, dat hier vroeger in de oudheid een vrouw levend is ingemetseld omdat ze een ziener was en dat was destijds verboden. Aha... daar kwam dus de koude vandaan. Ik heb meteen contact gezocht met de overleden vrouw en heb haar naar het licht gestuurd. Naast het huis stond het vervallen klooster, wat nog niet afgebroken mocht worden. Het was niet veilig genoeg om er doorheen te lopen, ook daar heb ik mensen naar het licht gestuurd en het klooster in het licht gezet, dan maar zo op afstand. De vrouw had een heuse eetzaal, alleen midden in de zaal kon je niet komen omdat er een vortex zat en daar meteen uitgeblazen werd. Ik heb 2 x geprobeerd erin te blijven staan omdat het een opladende plek is, blijkbaar was dat toch genoeg om te zuiveren want de hele energie van het huis en omgeving was verandert.


Ervaring: Engelen om hulp vragen: Ik had ongeveer 2 weken daarvoor gevraagd of zij mij konden helpen om €1000 extra te krijgen omdat ik graag een opleiding wilde starten waarvoor ik dat geld nodig had. Ik heb een tijdje gewerkt met vaste tarieven en toen ik in een meditatie zat op mijn oppaswerk destijds (kinderen lagen op bed) hoord ik dat de engelen tegen mij zeiden: Zo, en nu ga je maar eens via vrije giften werken. Oh, Oké... De volgende dag ging ik naar een cliënt toe en na afloop vroeg ze aan mij; Wat ben ik je verschuldigd. Ik zei; nou niks. Ik durfde eigenlijk nog niet aan te geven dat ik via vrije giften zou werken. De vrouw zei; Nee, dat wil ik niet! Ik gaf aan dat de Engelen gisteren tegen mij gezegd hebben, dat ik via vrije betalingen dien te gaan werken, dus tja... het is aan u. U mag zelf bepalen wat u ervoor over heeft? Dat is goed zei de vrouw, dan betaal ik jou €1000 omdat ik ongeveer 14 dagen geleden ook hulp heb gevraagd aan de engelen en beloofd heb die persoon dit bedrag te betalen!


Ervaring : België - Napoleon - kerk:

Ik was uitgenodigd door een vriendin om met haar mee te gaan naar België om de Muna ki te ontvangen. Ik voelde er in eerste instantie niet zoveel voor, maar op een gegeven moment resoneerde er toch iets en ben meegegaan. We kwamen in de middag aan van de weekendcursus en meteen toen we het terrein opreden met de auto, ging het brandalarm af. En dat brandalarm bleef maar afgaan, steeds opnieuw terwijl er niets aan de hand was. Dat was natuurlijk raar. De eigenaar benoemde op een gegeven moment naar mij toe, dat het alarm pas afgegaan is zodra wij het terrein op kwamen rijden. Hij zei; dat komt door jou en keek mij aan. Oh, oké... dat kan. Geen idee waarom dat zo was. In de nacht gebeurde er ook van alles. Zo hoorde mijn vriendin dat er steeds soldaten waren en tegen elkaar aan het schreeuwen waren. Ikzelf hoorde heel in de verte steeds kleine kinderen huilen en als ik mijn been onder het laken uit stak, voelde ik meteen dat er van alles in me geprikt werd ( soort van injecties), ook werd er iemand naast me op de tafel gesmeten a.h.w., het was geen fijne nacht!. Vroeg in de ochtend hoorde ik de kerkklok 7 x slaan, maar het was pas 4 uur in de nacht. Ook al zo raar en hij maakte een hele zware doffe bim bam geluid.... De volgende dag bij het ontbijt heb ik gevraagd aan de eigenaar of zijn kinderen laat in de avond nog gehuild hebben en uit bed waren gekomen, dat was echter niet het geval. Ook heb ik gevraagd naar de kerkklok, waarom die zo van slag was of daar naar gekeken is ooit?, Oh die doet al jaren raar zei de man en daar is al zo vaak iemand bij geweest maar ze kunnen hem maar niet repareren. Oh oké... Hij vertelde iets over de huisjes, het terrein enz, en dat de stenen nog afkomstig waren uit de tijd van Napoleon. Aha! Daar ging mij een lichtje op... want dolende zielen en negatieve energie kunnen zich vastzetten in het beton of stenen in woningen en huizen. Hier was voor mij duidelijk werk te doen i.p.v. dat ik voor de cursus kwam. Ik heb eerst de dolende zielen naar het licht gestuurd, en dat waren er zoveel, daar was eigenlijk geen beginnen aan. Toen heb ik op een gegeven moment het héle perceel maar "in het licht" gezet en dat was direct voelbaar, want we zaten buiten en de eigenaar keek mij aan en zei meteen; Jij hebt net iets gedaan! Haha Ja, dat klopt! Ik heb het hele perceel, met alle gebouwen en de kerk erbij in het licht gezet om tegelijkertijd álles bij elkaar te hebben. Op dat moment was het goed. Het alarm ging niet meer af, de kerkklok maakte een vrolijke bimbambom geluid... en we konden die nacht heerlijk slapen. Ik hoor dus regelmatig "de roep om hulp" maar weet op dat moment dan nog niet waar de klepel hangt, dat wordt pas later duidelijk. ... Zo kan dat dus ook voor u werken, dat er wel iets in u resoneert om een healing of sessie te komen doen, zonder te weten waarom u nu bij mij moet zijn? Dat wordt dan vaak wel duidelijk in de sessie zelf. Wees welkom om dat te komen ervaren!

Ervaring: 2 oude sloop auto's - 2 dolende zielen die nog aan het stuur zaten
Een vrouw meld zich met de vraag of ik wat kon doen voor haar neef. Hij heeft van 2 oude sloopauto's een zo goed als nieuwe prachtige bolide gemaakt. Echter bij de eerste rit die hij gaat maken, gaat het al mis, de hele auto in de kreukels. Dat is raar, want de jongen is een goede en voorzichtige chauffeur. Opnieuw heeft hij de auto hersteld en bij de 2e rit gaat het wederom mis. de vrouw was zelf echter al voor meerdere behandelingen bij mij geweest en vroeg me om hulp, want dit was niet normaal.

Ik heb aan de hand van beide kentekenplaten ( 2 sloopauto's) kunnen achterhalen dat beide chauffeurs die daarbij om het leven waren gekomen nog niet wisten dat ze waren overleden en nog steeds als het ware achter het stuur van hun befaamde bolide zaten en dan gaat het mis...
Nadat ik beide bestuurders kon vertellen dat ze waren overleden (energetisch praatje met hen) waren ze ook bereid om door te reizen naar het licht, zodat ze daar in vrede konden voortleven en hun geliefde auto en het aardse bestaan konden loslaten.

De jongen heeft zijn auto wederom hersteld en nooit meer een ongeluk gehad. Eind goed, al goed.