CONTACT en TARIEF:

Indien je een sessie bij mij wilt, dan graag de volgende gegevens doormailen: Je voornaam en achternaam ( geen doopnamen), geboortedatum, volledige adresgegevens en telefoonnummer mailen naar: info@tankaanjezelf.com

Ik werk met het principe van "VRIJE BETALINGEN", omdat ik op deze manier alles ontvang wat 'ik nodig heb', aangegeven door de engelen.
Zo betaalde mijn eerste cliënt mij € 1000 nadat ik aan de engelen vroeg dit bedrag bij elkaar te krijgen voor een opleiding destijds.

Tevens is het voor iedereen betaalbaar en kan iedereen naar eigen maatstaven en draagkracht een bijdrage leveren aan mijn vrijheid, zoals ik een bijdrage doe met mijn healingen en sessies aan uw vrijheid. Zo wordt een win / win combinatie gemanifesteerd.

Indien u het niet makkelijk vindt om een goed bedrag te bepalen t.b.v. de vrije betaling, dan geef ik u het advies: Laat uw hart spreken!

Uw " Vrije Betaling " graag overmaken naar BANKREKENING: NL56RABO 030715466 t.n.v. C.C.M. DE WIT o.v.v. uw voor- en achternaam. B.v.d.

PRAKTIJKADRES:
Floris van Egmondstraat 10
3411XP LOPIK
0348-550530

email: info@tankaanjezelf.com
www.tankaanjezelf.com

Kvk: 30263259
Mijn praktijk is vrijgesteld van BTW

Zaken, die mogelijk op een advies lijken, mogen door u of anderen nooit als zodanig worden geïnterpreteerd. Raadpleeg voor medisch advies altijd een erkende arts of huisarts. De verantwoordelijkheid van bewuste of onbewuste keuzes die je in je leven maakt, ligt bij jezelf.