Hoe ik geleidt wordt: DEELNAME KRACHTVELD:


HOE IK GELEIDT WORDT... door het universum en mijn innerlijke leiding volg.

Nog niet zo lang geleden gebeurde er iets wonderlijks.

Dit is zomaar één ding uit mijn leven, en zo gebeuren er zoveel wonderen zou ik het willen noemen.

Ik ging met mijn auto naar de garage en diende daar een half uurtje te wachten. Ik had zelf een dun boekje meegenomen om die tijd te overbruggen. Het blad heet 'De natuur, uw arts' waar overigens binnenkort ook een artikel, geschreven door mij, in geplaatst wordt over de spagyriek. Het wonderlijke was eigenlijk, dat ik normaliter als ik bij de garage ben, dan even naar de kringloopwinkel aan de overkant ga snuffelen, deze keer deed ik dat echter niet tegelijkertijd. Ik voelde dat ik wilde lezen.

Dus heb ik lekker de tijd genomen om te lezen. Toen ik dat boekje doornam, kwam ik terecht bij een artikel dat ging over de bedevaartsoord in Heiloo, de foto van de runxputte trok direct mijn aandacht. Maria wordt hier vereerd. Aan de achterzijde van de put stond een gebouwtje met daarop de tekst: Als ge mij gaat eren - Zal de wind gaan keren. Die tekst kwam wel binnen.

Mijn auto was klaar en ik reed toch nog maar even naar de kringloopwinkel 100 meter verder, omdat ik er nu toch in de buurt was. Ik liep door de winkel en boeken hebben altijd een grote aantrekkingskracht. Vaak hoef je niet het hele boek te lezen, de pakkende tekst op de kaft is vaak genoeg, dat is ook een Gids ( als je dit soort Gidsen gaat zien, dan gaan er steeds deuren open, ook in jou) en zo pakte ik een boek uit het rek dat ging over spirituele plekken in Nederland. Ik sloeg het boek open en ik kwam precies uit in Heiloo, bij hetzelfde plaatje over Maria en de tekst: Als ge mij gaat eren - Zal de wind gaan keren. Nou dat kan geen toeval zijn! 2 x in nog geen half uur tijd, dat is een voorteken!

Omdat ik al een tijdje soulkaarten met een vriendin maak, was deze al snel gemaakt:

Ik mailde dit verhaal aan mijn vriendin en vroeg of ze binnenkort tijd en zin had om met me mee te gaan naar Heiloo, om die plek te bezoeken.
Ik voelde ( buikgevoel) dat ik daar heen moest, zonder te weten wat ik er diende te doen. Dat zou later wel blijken dacht ik. Ik volg gewoon mijn gevoel. Net zo als ik zomaar mijn baan in de kinderopvang opzeg, daarmee een belangrijke bron van inkomsten te niet doe, en vertrouw op het Universum!

Heerlijk door de tuin gelopen, gewandeld, Er was ook een leuk winkeltje bij en daar wat kleine boekjes gekocht. Na enkele dagen toch maar eens een boekje open geslagen om te lezen waar het nu precies over ging. Nou dat werd al snel duidelijk, toen ik zag dat je Maria kan vragen om je knopen te ontwarren. Daaruit kwamen deze kaart uit voort:

Voorkant: en Achterkant:  

En ging ik vragen of Maria mijn knopen kon ontwarren! "Maria, bid voor mij dat ik uit deze knopen geraak". Want ergens wist ik wel wat ik wilde, maar kon het niet neerzetten en wist niet precies hoe en wat te doen in welke vorm dan ook, naast het energetisch helingswerk wat ik al deed.

Een of enkele dagen later kreeg ik daar al antwoord op als het ware: Ik schreef me in voor een workshop, over de kabbala. De levensboom die in jezelf aanwezig is. Ik kon via die levensboom weer helemaal in contact komen met mijn innerlijk kind, die mij de weg wijst. Ik ben moeder van mijn innerlijk kind. Zoals Maria, moeder is van ons allemaal.

Na de eerste dag reed ik in de auto naar huis en wist ik al precies wat ik wilde gaan doen. Ik wilde krachtvoorwerpen gaan reinigen. Ik heb ooit al eens kristallen op een bijzondere manier gereinigd, maar dat kostte veel energie, dus toen afgewezen om daarmee verder te gaan. Ik zei tegen mezelf, dat kost teveel energie van mezelf, en toen hoorde ik mijn schedels zeggen; ( die overigens gewoon thuis waren) maar WIJ kunnen en willen je daarbij graag helpen hoor. je hoeft het allemaal niet alleen te doen. En de kristallen zeiden; wij zijn er ook en doen dat graag.

Thuis aangekomen moest ik ook direct denken aan de 2 natuurlijke krachtplekken die ik in mijn huis heb. 1 boven en 1 beneden. Zo boven, Zo beneden. En ik plaatste mijn schedels en enkele krachtige kristallen rondom die plek. Mijn levensbloem schilderij werd erbij gehaald en het ontstond gewoon. Het voelt heel wonderlijk, hoe simpel het soms kan zijn. Ik heb een uur gefacineerd naar die plek gekeken en toen ben ik er maar eens in het krachtveld gaan staan om te zien wat het zou doen, wat voor kracht het zou geven. Je kan opladen of ontladen.

Ik heb er slechts enkele minuten in gestaan, ik voelde gelijk mijn voetchakra's open gaan, flink geaard, veel energie en kon een tijdje niet van deze plek afkomen. Toen ik later op de bank zat voelde ik nog steeds heel veel energie, bruisende energie onder mijn voeten. Ik dacht hier moet ik iets mee gaan doen, niet met krachtvoorwerpen, maar gewoon voor jou en mij, voor je huis, voor je werkomgeving, voor je kind, voor je ...?,

Hoe wonderlijk en mooi is het eigenlijk? Je zoekt het vaak buiten je, maar alles is er al. Ik was voornemens om naar meerdere krachtplekken te gaan, en eigenlijk heb ik die krachtplek gewoon in mijn eigen huis.

Zo wordt ik geleidt en geef ik gehoor aan wat ik voel.

Het krachtveld brengt vooral rust, inzichten, kracht en daarmee kom je terug in jouw eigen energie en je eigen flow, waarin de dingen moeiteloos mogen gebeuren. Laat maar stromen dus!

Tegen betaling van een vrije gift kan je een maand lang mee resoneren op de energie van dit krachtveld om dat gene eruit te halen wat je nu net nodig hebt. Automatisch resoneer je mee op mijn energie, wat geheeld is in mij, krijg jij ook een deel van mee. Ik zou zeggen: probeer het uit !