DOLENDE ZIELEN NAAR HET LICHT:

        Een dolende ziel / entiteit is een persoon die “het licht” na zijn dood nog niet heeft kunnen vinden en is in de aura van een andere persoon gegaan. Je hoeft zelfs die persoon niet gekend te hebben. Alleen de aura te zuiveren helpt hier niet bij. Het is de bedoeling dat de overleden persoon zelf de beslissing neemt om naar het licht te willen gaan. Daar help ik bij om de overleden persoon zelf het aardse leven los te laten.

Kenmerken van iemand die een dolende ziel in zijn aura met zich meedraagt zijn o.a.:
- onverklaarbare vermoeidheid
- ziekten en kwalen ( die mogelijk de overleden persoon ( familie) ook had)
- stress
- burn-out
- een naar gevoel in je hoofd en lichaam
- alsof iemand steeds naar je kijkt, terwijl je niemand ziet
- kinderen die niet kunnen eten, opstandig gedrag vertonen en niet goed in hun lichaam zitten
- soms na een begrafenis / crematie, als je je er vlak daarna niet zo fijn voelt, is het goed mogelijk dat de dolende ziel zijn intrek heeft genomen in jou aura en het aardse bestaan nog niet wil verlaten.

Vaak weten deze dolende zielen niet dat ze overleden zijn, dus daar kijk ik als eerste naar, voordat ik in gesprek met ze ga. Mijn taak is dan dit uitleggen en ze dan begeleiden naar het licht.

Onbewust sterven: Helaas gebeurt het nog al eens dat de persoonlijkheid niet doorheeft dat hij dood is. Een mega blinde vlek zeg maar. Dit kan bijvoorbeeld gebeurd zijn doordat iemand té snel sterft en het dus niet bewust meemaakt of in een delirium sterft. Een delire krijg je soms na een operatie. ( je hebt misschien weleens gehoord dat mensen in het ziekenhuis in de nacht dan zo wild zijn ( vaak ouderen) en raaskallen, eigenlijk zichzelf kwijt zijn). Zo kun je zelf ook een “stil delire” hebben, dan ben je ook enigszins de weg kwijt. Ik help dat bewust te maken.

Als iemand een delire heeft en nog leeft, kan ik dat ook met een healing weghalen. Meestal zijn de mensen dan direct weer bij positieve en kan je er weer een gewoon gesprek mee voeren.

Gesprek met een dolende ziel: In deze trant gaat het een beetje, maar kan ook wisselend zijn.

De belangrijkste vraag aan een overleden ziel is: Weet je dat je bent overleden?
Zolang die gene dat niet weet, zal hij altijd vast blijven houden aan het aardse leven, met alle gevolgen van dien.

Dag... (naam)

Cora.: Weet je dat je bent overleden?

Overleden ziel: Ja! Oké wil je dan nu via mij door reizen naar het licht? en meestal willen ze dat en gaan ze ook direct.

O: Nee...

C: Oh, dan moet ik je nu vertellen dat je bent overleden. De reden weet ik niet, en dat is ook niet meer belangrijk. Het is belangrijk dat jij zelf weet dat je niet meer leeft. Misschien kun je de dingen dan nu ook anders gaan zien, dat je niet meer gehoord en gezien wordt, terwijl je nog zo je best doet.?

Je krijgt nu de kans om door te reizen naar "het licht". Zou je dat willen?

O: Nou... weet ik niet hoor.

C: Waarom wil je vasthouden aan het aardse leven? Het heeft geen nut om hier te blijven hangen, zo wordt je een dolende ziel en nu krijg je de kans om door te reizen, via mij. Niet iedereen krijgt die kans. Tevens als je eerst in het licht ben, kun je daarna altijd nog heen en weer reizen en iets betekenen voor de mensen die je achterlaat.

O: nou... ik heb fouten gemaakt.

C: Dat kan zo zijn, maar niemand hoeft boete te blijven doen. Iedereen maakt fouten in zijn leven, dat hoort ook bij de lessen die je in het aardse leven kreeg. Het heeft geen nut om nog steeds hier te willen blijven. Niet voor jezelf, maar ook niet voor degene die je achterlaat. Hen kunnen ziek worden van het feit dat jij blijft hangen in hun aura, dat is toch ook niet de bedoeling?

O: nee, dat is niet mijn bedoeling, maar toch... ik denk het niet.

C: Laat ik dan vertellen, dat als je in het licht bent, je na een tijdje de kans krijgt om te reïncarneren en kun je alle fouten ( die je denkt gemaakt te hebben) nog eens overdoen en herstellen. Je begint een nieuw leven en je doet de dingen op een andere manier, hoe mooi is dat? Als je hier blijft hangen, is dat op de eerste plaats niet goed en fijn voor jezelf, maar ook niet voor de ander.

Ben je nu bereid om naar het licht te gaan?

O: ik weet het nog niet.

C: Waar twijfel je aan? Waar ben je bang voor? Aan de andere kant is er alleen maar warmte, vrede, liefde en alles is goed. Je geliefden die je voorgingen staan daar op je te wachten en niemand is meer boos op je. Ben je nu bereid om te gaan naar het licht van de evolutie, waar je in rust en vrede verder kan leven?

Het heeft echt geen zin om hier te blijven! Niemand hoort je, niemand ziet je! je bent meer een last dan een zegen.

Ik strek zo mijn arm uit, en via mij kun je doorreizen naar het licht... Ben je nu bereid om te gaan?

Ik strek mijn arm dan uit en dan voel ik meestal dat ze het dan ook gaan doen. Ik doe iets met mijn vingers en voel even later dat het klaar is. Ik doe dan nog een test nadien of deze overleden ziel in het licht is, of cliënt vrij is van een overleden ziel in de aura.

Soms moet ik dus praten als brugman, om iemand zover te krijgen dat hij er zelf voor kiest om over te gaan. Meestal weten zij dan niet dat ze overleden zijn, omdat het op het laatste moment té snel is gegaan, zoals ernstige ziekte, ongeval, ongeluk etc.

Mochten ze nog een keer terug komen, dan krijgen ze nog éénmaal de kans, daar ben ik heel stellig in, maar meestal kiezen ze dan wel helemaal voor het licht.

( als je ze niet verteld dat ze zijn overleden, dan krijg je een situatie dat ze zich verstoppen of zeggen Ja, maar doen Nee en lopen gewoon achter je aan, zodra jij je omkeert.)