Dolende zielen en Entiteiten naar het Licht brengen:  

Elk persoon en dier heeft er het recht op, om in het licht te zijn, zodat ze écht verlicht en vrij kunnen zijn. Ook voor de vele dolende zielen / entiteiten die zich nog in de grijze tussengebieden van de hemelse sferen bevinden en het Licht nog niet hebben kunnen vinden om welke reden dan ook.

De reden waarom een overleden persoon niet meteen naar het licht reist, zou kunnen zijn:
* Dat ze zelf niet weten dat ze zijn overleden. Dit komt heel vaak voor bij een snelle dood door ongeluk, hartstilstand, etc..
* Dat ze het aardse leven niet los willen laten. Bijv. een moeder die jonge kinderen moet achterlaten. Of een geliefde met innige relatie is.
* Dat men nog zelf denkt dat ze 'boete' moeten doen voor hun aardse daden en daar spijt van hebben.

Jij en ik kunnen helpen om hun verlichting en vrijheid te geven / gunnen.

Wat u kan doen:
U kunt hun helpen door de gegevens van betreffende overleden personen bijvoorbeeld ouders, kinderen, bekende waar je mee in verbinding staat of stond. Het maakt niet uit of dat lang of kort geleden is. De personen die naar het Licht gestuurd willen worden, komen als vanzelf in je bewustzijn.
Je gaat dan ineens weer denken aan die persoon, van lang geleden. Zo laat de overleden persoon - via jou - weten dat hij doorgestuurd wilt worden.

Je kan dan zijn of haar voornaam en achternaam en liefst ook geboortedatum doorgeven ( als je dat spontaan weet ) aan mij doormailen. Ik zal dan eerst een kleine test doen of deze persoon al in het licht is ( en ik niets hoef te doen, daar zijn dan ook geen kosten aan verbonden) of hij daadwerkelijk een dolende ziel is geworden en ik aan het werk mag. De kosten zijn €10 voor elke persoon of dier die u zijn vrijheid wilt geven).

Mocht er bij u sprake geweest zijn als: abortus, IVF (meerdere eitjes), miskraam, bloeverlies tijdens de zwangerschap, etc., geef dit a.u.b. dat dan ook in de mail aan. Waarom ik dit vraag: dit zijn allemaal zieltjes die ook naar het licht willen, ook al zijn ze soms niet fysiek geboren.

Met het doorgeven van de namen geeft u niet alleen een groot cadeau aan uw nabestaanden, u schenkt uzelf ook daarmee vrijheid. Zo kan u beter loskomen van de overledenen, en kan u beter met het verdriet omgaan. Er is dan meer vrede in en om u heen.

Wat ik doe:
Wat ik doe is dan contact maken met deze dolende ziel via zijn of haar naam en vragen of hij naar het Licht wil. Ook dolende zielen hebben net als wij nog steeds een 'vrije wil'. Als hij/zij dat niet wil, ga ik in gesprek met hem en komen we tenslotte bijna altijd uit op dat hij toch graag de stap wil maken en naar het licht wil.

Meestal willen ze nog vast blijven houden aan hun geliefde, kleine kinderen etc. Maar beseffen niet dat zij als dolende ziel niets kunnen bereiken en als lichtend voorbeeld jou kunnen ondersteunen waar dat nodig is. Als dit bewustzijn er is via mij, dan zijn ze snel bereidt om te gaan.

Mijn werk is om deze ziel over de brug te brengen naar het licht. Ik ben een brug tussen hemel en aarde.

Namen mogen doorgegeven worden op emailadres: info@tankaanjezelf.com
Betaling van €10 per dolende ziel graag direct overmaken naar rekeningnummer: NL56RABO0307154688 t.n.v. C. de Wit
Graag onder vermelding van de naam die je gebruikt heb in de mail.

Bij voorbaat dank, ook namens de dolende ziel die u zijn vrijheid teruggeeft!.
( kijk maar naar de foto, hoe blij en dankbaar ze zijn! ).
En goed voor u zelf om te weten, overleden personen kunnen met hun energie pas bij u terugkomen, als zij in het licht zijn!.


Dit kan ook voor dieren gedaan worden. Heeft u een overleden dier ( meestal een hond of poes) die bij een verkeersongeluk om het leven is gekomen, of een spuitje heeft gekregen. Ik kan u garanderen dat 99% niet weet dat ze zijn overleden en blijven dan maar dwalen, zonder gehoord en gezien te worden.


Zo had ik een cliënt die een nare ervaring had en bang was dat er entiteiten in haar huis waren. Huis gezuiverd, maar het probleem bleef.
Ik vroeg wat ervaar je dan precies? Als ze naar bed ging, dan voelde het alsof ze besprongen werd door iets of iemand? Het voelde heel naar!
Ik heb dit nogmaals ingevoeld wat dit dan kon zijn en vroeg haar of ze een overleden hond had?
De cliënt antwoordde ; Ja, 2 die sprongen altijd 's avonds bij haar op bed. Nou dat was dus precies wat zij nog steeds voelde.
De honden waren tegelijk omgekomen bij een verkeersongeluk en sprongen nog steeds bij haar op bed, alleen nu onzichtbaar.
Na de healing was de harmonie hersteld, en kon de vrouw weer lekker slapen.