Wie zat er aan het stuur?

WIE ZAT ER AAN HET STUUR? :

Omdat ik huiszuiveringen doe en daarover met een artikel in de Paravisie stond in 2014, reageerde een cliënt met de vraag: ik werk al 25 jaar bij een bedrijf met veel plezier en nu is er een nieuwe werkgever gekomen die niet goed met mijn collega’s kan omgaan. Kan jij hier ook wat aan doen, want ik werk er al zolang met veel genoegen en wil daarom ook iets terugdoen voor het bedrijf, zonder dat zij daar weet van hebben. Na dit bedrijf gezuiverd te hebben op de naam en het adres van het bedrijf kon de cliënt de dag erna tot grote verwondering opmerken dat er een hele andere sfeer gekomen is in het bedrijf. Baas en collega’s gingen weer in harmonie met elkaar om. Prachtig!

Na een tijdje trok deze cliënt opnieuw aan de bel met een bijzondere opdracht. Ze gaf aan: joh, ik moest gelijk aan jou denken en ik weet dat jij dit kan!

Ze had een neefje die helemaal gek was op snelle sportauto’s, hij was zelf automonteur en wilde zelf een oude auto opknappen tot een snelle glimmende bolide om de blits mee te maken.
Hij had voor een prikkie 2 snelle sportauto’s gekocht die helemaal totall loss waren, en van de onderdelen had hij één mooie auto gemaakt.

Met de eerste rit die hij ging maken ging het meteen al mis, hij was nog maar net de hoek om en reed al tegen een lantaarnpaal. Nou dat was al raar, want hij heeft jaren schadeloos gereden.
Maar goed dat kan, tenslotte zit een ongeluk in een klein hoekje.
Auto weer opgeknapt… en met de tweede rit bleek het weer mis te zijn, toen was de auto er erger aan toe, maar toen had hij zelf ook wat kleine mankementen.

Toen mijn cliënt dit vernam van haar neefje, wist ze gelijk; Hiervoor moet ik naar Cora, want die kan er wat mee, want dit is niet normaal!!!.

Wat ik gedaan heb is: aan de hand van beide kentekens van de sportauto’s die in de kreukels zaten, heb ik getest of beide bestuurders van deze auto’s overleden waren. Dat was bij beide zo, maar ze waren zich er niet van bewust, dus toen heb ik met beide overleden bestuurders een praatje gemaakt en hun verteld dat ze overleden waren en of ze bereid waren om naar “het Licht” te gaan?
Meestal willen overleden zielen, die al een tijdje zijn blijven hangen, omdat het met hun overgang dan te snel is gegaan en ze zich niet meer gehoord worden, dan ook direct, net zoals deze 2 overleden zielen / de bestuurders dat wilden.
Daarna heb ik ook nog het nieuwe kenteken gezuiverd en de auto van de jongen en toen was het in orde.

Blijkbaar zaten er eerst 3 mensen aan het stuur en wilde ze allemaal een andere kant op.
Fijn dat haar neef het stuur kon overnemen en daarna de blits kon maken, zoals hij het voor ogen had.

Warme groet,

Cora de Wit
www.tankaanjezelf.com