Klooster gezuiverd in Limburg

Ik leerde een nieuwe vriendin kennen via de Healing Arts workshops en toen ik aangaf dat ik ook huiszuiveringen deed vroeg ze: Zou je ons huis ook eens willen zuiveren, want het is daar niet pluis.

Ik woon in het onderste puntje van Limburg en naast ons huis staan nog resten van een oud klooster.
We wonen in een huis wat vroeger ook bij het klooster hoorde en het voelt altijd maar kil en koud aan.

Ik heb op afstand het huis gezuiverd en het voelde al een stuk beter aan, maar er zat nog een restje zei mijn vriendin.

Omdat ik in die tijd nog via vrije giften werkte, kreeg ik daarom een verblijf aangeboden in haar huis alszijnde gratis vakantie. Ik ben daar met mijn zus toen een dag of 3 naar toe gegaan. Was wel een hele reis vond ik.

Uiteindelijk was zij en haar gezin zelf ook thuis en leidde me zo rond in het huis, wat ook nog gedeeltelijk in de oude stijl was gehouden. Zo was er een vortex in de eetkamer, als je daarin ging staan werd je er gelijk weer uitgegooid als het ware, zo'n krachtige straal van energie was daar te ervaren.

Ze vertelde bij een bepaalde nis in de muur dat ze vernomen had dat daar vroeger iemand levend was ingemetseld.
Het voelde ook als een ijzige koude plek. Ik heb geprobeerd contact te maken met de vrouw en haar naar "het Licht" te sturen. Het voelde daarna niet meer zo koud aan.

Naast haar huis aan de achterkant gelegen stond een smerige zeer oude ruïne, een afgebrand gebouw, het klooster. Afbreken en opruimen hadden ze al eens gedaan, maar de volgende dag stond het dan weer zoals het was. Spookverhaal! En er doorheen lopen was niet aan te raden door losse stenen en vallend gesteente.

Ik heb daar verder niet specifiek iets gedaan m.b.t. mijn werk om dolende zielen naar het licht te brengen, buiten het vrouwtje dan om, maar toen ik na dat weekend weer thuis was, kreeg ik een blijde mail van desbetreffende vriendin dat ze ontzettend blij en dankbaar was dat ik geweest was, want het huis was voelbaar verlicht!

Ook de omgeving voelde lichter en niet meer zo zwaar...
Ik dacht en gaf aan; ik heb niets gedaan, alleen maar lekker wat gewandeld, de omgeving bezocht en eigenlijk niets specifieks gedaan, maar blijkbaar was dat met 'mijn aanwezigheid' net dat laatste restje heeft opgeruimd wat nog nodig was.

Warme groet,

Cora de Wit
Floris van Egmondstraat 10
3411XP Lopik
www.tankaanjezelf.com