HANDGEMAAKTE OCEANDRUMS:

te koop voor : € 55 inclusief verzendkosten

Een oceandrum is een instrument dat gemaakt is van een ronde, dichtgewevenmand van bamboe en afgesloten is met doek.
Van binnen is de mand gevuld met een samenstelling van gedroogde pitten, bonen, mais, rijst, zaden, kruiden of ander materiaal.

Anders dan de naam doet vermoeden, wordt een oceandrum niet bespeeld door op te slaan maar door het instrument ritmisch heen en weer te bewegen. Als de in en uitademing van de zee.

Het geluid van een oceandrum lijkt op het ruisen van de zee en heeft een heerlijk kalmerend effect.

De oceandrums zijn 40 cm doorsnee. Een oceandrum geeft een effect alsof je lekker op het strand ligt en de zee zachtjes aan je voeten kabbelt. Hoe groter de oceandrum, hoe meer geluidsvolume. Het aanrollende geluid van hoge golven in de branding of het water dat op rotsen beukt, is te horen in de oceandrum.  

De klanken van een oceandrum raken die plek in je binnenste aan waar verlangens en herinneringen verborgen liggen.

Klanken hebben een directe werking op ons lichaam. Dit is omdat ons lichaam voor meer dan driekwart uit water bestaat en we weten allemaal dat geluid in water zeer ver draagt. Zo ook in ons lichaam. Muziek is als een klankbad. Verborgen gevoelens kunnen zomaar aan de oppervlakte komen drijven en aanspoelen op het strand.

Het is een heerlijk en ontspannend middel, ook voor kinderen, m.n. hoogsensitieve kinderen worden er als vanzelf rustig van. Fijn om nog even te doen voor het naar bed gaan zodat ze rustig bij zichzelf weer kunnen komen voor de nacht.

deze is 60 cm doorsnede en koste 65,00 euro inclusief verzenden:


deze is 40 cm doorsnede en kost 55,00 euro inclusief verzenden:


deze is 40 cm doorsnede en kost 55 euro inclusief verzenden:deze is 40 cm doorsnede en kost 55 euro incl;usief verzenden: foto volgt nog.

verzenden binnen Nederland is inbegrepen in de prijs. Overige landen moeten eerst bepaald worden.