Healing met het gebruik van testbuisjes:

Van alles heb ik een testbuisje waarmee we een healing sessie kunnen doen. Soms is inname of gebruik van een auraspray nodig.
Bij een persoonlijke sessie kijk en voel ik nog even na of je een ondersteunend middel nog nodig hebt voor thuis, die krijg je dan gratis mee.

Ik werk o.a. met de volgende remedies / essences:
* Auraspray's van de Groene Linde o.a. BURNOUT, DRAKEN, CHAKRA'S, AWARENESS, ENGELEN, HSP E.A.

* Spagyrieks ( ong. 25 soorten)

* Graancirkel essences

* Lichtwesen

* Healing arts

* Bachbloesems

* Levensboompad remedies

* Cosmic & Flower remedies

* Walvis remedies

* Star remedies

BURN OUT TESTDOOS:

1 - ACCEPTANCE: Je gaat je nu overgeven en het accepteren dat je lichaam rust nodig heeft.

Het is gebeurt, je hebt een burn out of je bent overspannen. Je hebt roofbouw gepleegd of je hebt heel veel meegemaakt. Is je lichaam helemaal uitgeschakeld en/of heb je al je emoties niet meer in de hand. Hoe een burn out van zich laat horen is voor iedereen anders. Wat wel voor iedereen hetzelfde is dat deze ‘shut down’ moet worden geaccepteerd.

Jouw les op dit moment is om je over te geven aan de flow ook al ben je er niet het type naar. Accepteer dat je nu moet rusten, in jezelf keert en alleen maar bezig bent om de eerste fase van je burn out te boven te komen. Acceptatie is een eerste stap.

Deze geurfrequentie helpt je, ondersteunt je om je over te geven aan de flow van van je lichaam. Accepteer dat het tijd gaat kosten om er helemaal weer bovenop te komen.

Acceptatie Is ook een groot goed voor mensen die tegen willens en wetens tegen de stroom in blijven ploeteren. Wat het thema ook is, als je merkt dat het heel veel moeite kost om te bereiken wat je wilt, dan kun je je afvragen of je wel op de juiste weg bent. Acceptatie helpt je om de situatie in het grotere geheel te bekijken zodat je ziet waar de stagnatie zit.

Accepteren en je overgeven aan de flow van het leven. Laat het gebeuren, laat het naar je toekomen. Als je accepteert en loslaat dan kan de stoom van je leven, van je ziel weer op gang komen en zal het je brengen naar plekken waar je grote voldoening zal vinden.

2- GOOD NIGHT: Een goede en rustige nacht is van essentieel belang voor een goed herstel.

Deze geurfrequentie is bedoeld om heerlijk te slapen. Om je onrustige gedachten, angst om te gaan slapen te stoppen. Je kunt je beter overgeven aan slaap omdat alle ingrediënten van deze geurfrequentie bedoeld zijn om je in je centrum te krijgen. Daar ga je met je energie naar toe, naar je onderbuik. Daar is de rust en kun je je overgeven aan slaap.

3 - RELIEVE: Relieve, laat het los…

Lekker hè, die opmerking, “Je moet het loslaten” in de meeste gevallen weet je dat ook wel alleen is het helemaal niet makkelijk om los te laten. Van je af je laten vallen. Ontspanning te vinden in je lichaam maar ook je denken en de onrust.

Deze geurfrequentie zorgt voor een zachte gronding, je energie zakt op een minde manier naar je buik waar je centrum zich bevind. Door daar aan te komen voel je je veiliger en kan je op een rustige manier ontspannen en tot rust komen. De stagnatie van energie rond je hoofd en borstgebied lost zich op en er ontstaat een zucht van verlichting. Je laat een zucht van verlichting… Dan kan je rustig gaan los laten. Alle stress, alle indrukken en alle energetische belastingen die je met je mee torst vloeien naar beneden. De energie ophoping verdwijnt uit het bovenste gedeelte van je lichaam en je voelt je weer een stuk lichter.

Ook als je geen burn out hebt of overspannen bent is dit een heerlijke geurfrequentie om te gebruiken als je op een milde manier je energie systeem wilt ontlasten van stressvolle dagen.

4 - SILENCE: Kom in je innerlijke stilte en vind je antwoorden binnen in jezelf!

Tijdens een periode van een burn out komen er heel veel vraagstukken naar boven. Je piekert je een ongeluk en je komt maar niet verder. Antwoorden vind je niet en hierdoor komt je hoofd niet tot rust, wat ook weer veel onrust veroorzaakt. Je voelt je hierdoor nog slechter en je raakt nog meer weg bij jezelf. Stilte dat is wat je nodig hebt, je hoofd even ‘uit’ zetten. Laat je eens masseren met Silence of neem een voetbadje met Himalayzout en een paar druppels Silence. Je ervaart een hele diepe stilte en innerlijke rust. En je zult merken dat je impulsen, ideeën en inspiratie vanuit deze stilte tot je komen. Ze zijn de routekaart die je zoekt naar herstel.

5 - SUPER CHARGER: Een lekkere geestelijke oppepper en een vrolijk makende geurfrequentie.

Dit is zo heerlijk! Niet alleen als je in de fase van een Burn out zit, maar ook gewoon, als je een drukke dag hebt gehad en er nog meer van je wordt gevraagd. Dan, is Super Charger een heerlijke spray/olie. De naam zegt het al. Je wordt energetische gezien even goed opgeladen, negatieve energetische plekken in je aura worden weggepoetst. En het recept bevat verschillende etherische oliën die ervoor zorgen dat je hersenen en je lichaam weer worden geactiveerd. Je bent meer gefocust en gegrond en je systeem kan zich op een natuurlijke manier weer opladen. Je bent goed gegrond en dat zorgt ervoor dat er niet onnodig energie weglekt. De kristallen zijn o.a. gekozen om je te beschermen.

6 - TRANSITION: Je zit in de overgangsfase, volharden en goed luisteren naar je lichaam.

Je bent al goed aan het opknappen maar je merkt dat je er nog niet helemaal bent. Je kan het gevoel hebben dat je iedere keer een paar stapjes vooruit doe en dan vervolgens weer 1 achteruit. Het is nu de tijd van het volharden, je wilt graag vooruit maar je lichaam en je geest laten dit nog niet helemaal toe. Geef je nu ook weer over aan de dagen dat het minder met je is. Je weet dat je beter gaat worden en het ergste heb je achter de rug. De geurfrequentie Transition helpt je om het geduld op te brengen, om jezelf in acht te nemen en te genieten van de dagen dat je je weer zo goed als de oude voelt. Deze overgangsfase mag er zijn en je kunt je hieraan overgeven.

7 - WILL POWER: Will power zet je ‘aan’. Voor het laatste zetje om deze periode af te sluiten en er weer volledig voor te gaan.

Een steun in de periode waar je weer aan de slag gaat. Je bent door deze fase van je leven heen gekomen en je gaat met een rugzak nieuwe inzichten weer aan het werk. Je gaat nu met je ‘nieuwe ik’ terug naar de werkplek waar je je zelf bent tegen gekomen. Het gaat je wellicht moeite kosten om niet meer in dezelfde valkuilen te stappen en je nieuwe grenzen te bewaken. Will Power zal je ondersteunen om sterk in je schoenen te blijven staan om dat om je heen te creëren wat goed voor jou is.

Ik zie veel mensen bij mij in de showroom of tijdens workshops die veel potentieel hebben en veel goede ideeën, maar die het niet voor elkaar krijgen om in actie te komen. Will power is ook voor hen een geweldige geurfrequentie. Daadkracht, kom van de bank en laat het idee los dat niemand op jou zit te wachten los. Als het vuur van de passie voor jouw idee blijft branden, ga er dan voor!

* AURA SPRAYS GROENE LINDE:

CLEAN ENERGY : reiniging voor je aura en leefomgeving
CLEANSING : reiniging tot de hoogste niveau's
LORD ST. GERMAIN: ik ben de hoeder van de violette vlam
RAINBOW SHOWER: alle kleuren in je aura om je heen
MOEDER AARDE: voor optimale gronding en in verbinding met de aarde
PYRAMID POWER: verbinding met de aarde en toegang tos het kosmisch weten
ROSSLYN: verbinding met het energetische net om de aarde
INCARNEREN: hulp om goed te incarneren
GROUNDING: als je het lastig vind om met beide benen op aarde te staan
ABUNDANCE: voor welvaart en overvloed
UNCHAIN: vrijheid omdat verplichtingen zijn verbroken
MELCHIZEDEK: de wet van de aantrekkingskracht
SCHAAPJE 14: als je niet kunt slapen omdat je gedachten maar door blijven gaan - kids
BEDTIME SMUDGE: reiniging, gronding en bescherming voor de nacht
FIJNE DROMEN: als nachtmerries je uit je slaap houden
KIPPENDROOM: ik help je zodat je geen enge dromen krijgt - kids
SLAAP SCHAAPJE: ik help je lekker te slapen en te ontspannen - kids
PULL IN: trek je aura naar je toe
PROTECTION: bescherming van je aura
FOCUS: als je alert en gefocust wilt zijn
EIGENLIEFDE: als gebrek aan eigenliefde je klein houdt
CHAMUEL: onvoorwaardelijk lief te hebben
LORD SANANDA: ik ben Christus en omring je met onvoorwaardelijke liefde
EENHOORN: verbinding met de 7e sfeer (liefde?)
HOGER HART: durf de sprong te nemen, van IK naar WIJ
LAVENDIN: verfrissend en ontspannend
CALMING: voor diepe innerlijke rust en ontspanning
INNERLIJKE RUST: een basis om mee in het leven te staan
RUST IN JE HOOFD: voor rust en ontspanning
ALTAÏ: brengt innerlijke rust en stilte in het lichaam
MERLIJN: verbind je met de magische krachten van Merlijn
BESCHERMING: energetische bescherming op hoge niveaus
RECONNECT: lichaam en ziel in één lijn
ELECTROSTRESS: ik bescherm je tegen straling van wifi etc.
GEOPATISCHE BELASTING: ik bescherm je tegen aardstralen en wateraders


* HEALING ARTS REMEDIES: Ze ondersteunen mensen om zich meer bewust te worden van de relatie tussen lichaam en ziel. Ze helpen mensen om meer in contact te komen met hun gevoel, wat er omgaat in hun lichaam en helpen om bij de bron van klachten te komen. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

De healing Arts sprays werken als een algemene ondersteuning.

De Healing Arts lichtdruppelseries zijn bedoeld om de uitbreiding van het bewustzijn en de groei van het zelfhelend vermogen te ondersteunen. Elke serie heeft zijn eigen thema van bewustzijn.

Elk lichtdruppelflesje helpt om de chakra’s te zuiveren van familiecondities, angsten en normen, zodat je meer vrijelijk jezelf kunt zijn. Ze ondersteunen je ook om je fysieke lichaam als een veilige haven te ervaren en koesteren. Je zult zelf ervaren dat je meer jezelf openstelt voor spiritualiteit, terwijl je je meer op je gemak voelt in je fysieke lichaam en je meer gegrond bent.

AURORA I: Deze serie ondersteunt je om in je dagelijkse omgeving te luisteren naar je gevoel en innerlijke stem die trilt in je hart vanuit het Hoger Zelf en zich baseert op neutraliteit en liefde. De flesjes helpen stuk voor stuk om de chakra's te reinigen van familieconditioneringen, angst, normen en om met meer plezier jezelf te zijn. De flesjes ondersteunen je ook om het fysieke lichaam als jouw veilige basis te ervaren en waarderen. Je ervaart hoe jij je steeds meer opent voor je spiritualiteit terwijl je ook makkelijker in je fysieke lichaam aanwezig bent of geaard bent. eigenwaarde, reinigen emoties en denklichaam, liefde, communicatie, geestelijke vermogens, wijsheid, heilig weten, heelheid, christus energie.

AURORA II : werkt in op emotionele blokkades, voetchakra's, pijnappelklier, opening van het hart, spiritualiteit, linkerkant hersenen, activeren thymusklier, reiniging oude contracten, meesterschap.

TRANSLUCA : Deze 12 flesjes helpen je om bij je gevoel te blijven en eerlijk te zijn naar jezelf, om je angst in de ogen te kijken vanuit liefde voor jezelf. Zij ondersteunen je om te staan voor jouw waarheid. Ook helpen ze je om je bewustzijnsveld uit te breiden naar jouw sterrenafkomst en thuis te komen in jezelf zonder maatstaf naar andere mensen. Je ervaart dat tijdlijnen samenvallen: heden, verleden en toekomst zijn in hetzelfde moment van nu en de heling die jij activeert, werkt door in het nu.

CHRYSTAEL : Deze lichtflesjes ondersteunen je om je los te maken van sociale kaders als religie, familiestructuren en maatschappelijke verwachtingen. Zodat je meer jouw unieke pad kunt volgen in afstemming op je Ik Ben en de levenservaring die tot je beschikking is vanuit vorige levens en andere sterrenstelsels. Je herschrijft je eigen programmeringen vanuit de kristallijne energie en in aansluiting op het kristallijne grid van de aarde. Je ervaart hoe jij meer handelt vanuit je Ik Ben, hoe je rust ervaart in jezelf en vrijheid in denken en handelen.

ALCHEMAMA I : De lichtflesjes van Alchemama I activeren een sensuele en ontvangende energie in je buik en hoofd, of je nu man of vrouw bent. Zij activeren je scheppende en creatieve vermogens met lichtheid en speelsheid. De energie is gecentreerd in jezelf waardoor het jouw eigen inspirerende energieveld is van waaruit je in vrijheid met anderen samen kunt zijn of samen kunt werken. Je ervaart hoe je op een zachte, ontvangende en vrouwelijke manier creatief en scheppend bent en ervaart de energetische extase van je lichaam.

LIVING GRAIL : De weg van de mens is om energie in vorm te brengen. De 12 lichtflesjes van de serie Living Grail laten je ervaren dat je lichaam een spiegel is van het universum en ook de vormkracht heeft van het universum. De lichtkracht van ons bewustzijn en de lichtkracht van de liefde zijn ons ultieme zelfgenezend vermogen. Dat is de uitnodiging en ondersteuning van de doos Living Grail. Je ervaart een directe verbinding tussen je lichaam en jouw spirituele ontwikkeling en je hebt je lichaam lief als nooit tevoren.

MANIFESTING MIRACLES : Deze flesjes helpen kinderen om hun eigen wijsheid te herinneren en informatie te downloaden in verbinding met planten, dieren, water, elven, eigenlijk alle aspecten van de schepping. Volwassenen die deze aspecten in zichzelf openen geven een bedding aan kinderen om ditzelfde te doen. De flesjes vergroten je sensitiviteit en helpen je tegelijkertijd om goed met je eigen gevoeligheid en multidimensionaliteit om te gaan. Je ervaart hoe wonderen werken in je leven omdat jij je weer opent voor jouw aangeboren subtiele vermogens en jij een creator bent van jouw werkelijkheid.

PATHARA-MA I : De 12 lichtflesjes van de Pathara-Ma I serie verlegt je bewustzijn naar het lichtlichaam en de aansturing en ‘inklikken’ van je lichtlichamen op de emotionele en fysieke lichamen. Dat betekent een betere doorstroming van het fysieke lichaam en een groter zelfgenezend vermogen. Intentie werkt sterker. Meer innerlijke autoriteit, bestaansrecht en zelfwaardering van wie jij bent en hoe jij jouw unieke pad gaat. Je ervaart hoe deze energie je rechtop zet in je lichaam, een handelende, ondernemende energie die krachtig zelfbewustzijn genereert vanuit het hart.

PATHARAMA II : Deze serie ondersteunt je om zo’n krachtige stroom van je hartsenergie te ervaren dat je met passie en levenskracht staat voor wie je bent en je ego daar geen rol in heeft. Samenwerking en synchroniciteit, met het grote geheel, wordt vanzelfsprekender vanuit deze energie. Samenwerking met de energie van draken als zeer liefdevolle wezens met een grote manifestatiekracht. Je ervaart dat het liefdesveld van jouw hart ook in je onderste chakra’s resoneert en je vertrouwt op de waarheid van je Ik Ben.


SPRAY'S : Healing Arts Sprays

Deze lichtremedies helpen jou het beste in jezelf naar boven te brengen. De Healing Arts sprays werken helend. Er zijn twaalf verschillende sprays. Iedere spray bevat een unieke lichtfrequentie, dit is een pure en krachtige energie. Deze energie werkt direct in of samen met jouw energie. Hierdoor kan jouw energie beter stromen en dit merk je doordat je bijvoorbeeld helderder wordt van geest, beter kunt voelen of beter kunt luisteren naar jezelf. De sprays helpen je om jouw liefdesveld te versterken en te vergroten.

* Grounding Rescue – Rust en helderheid.

Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen. Je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd. Perfecte spray bij onrust in lichaam en geest.

INTENTIE : ‘Rustig en helder sta ik in het leven.’

* I Am 1 Love – Liefde voor jezelf.

Je voelt liefde in overvloed. De meeste mensen zijn heel goed in het geven van liefde aan anderen. Ervaar nu hoe het voelt als jij jouw liefde zelf ontvangt. Voel hoe jouw liefde jou voedt. Alleen jij weet wat precies goed is voor jou. Met liefde en compassie zorg je voor jezelf ook als je het niet weet of het ‘verkeerd’ hebt gedaan.

INTENTIE : ‘Ik ben blij met wie ik ben.’

* Rainbow Frequencies – Blij zijn, inspiratie en geluk.

Deze spray laat je meer voelen. Je voelt en ervaart hoe wonderbaarlijk mooi de dingen zijn. Dit stemt je vrolijk, het gevoel wat je krijgt als je een regenboog ziet en zoals kinderen spelen: van nature blij, met inspiratie, super creatief en vol verwondering. INTENTIE : ‘Vrolijk, enthousiast en creatief leef ik mijn dag.’

* Life Force – Kracht

Je lichaam geeft signalen zoals pijn, vermoeidheid, irritatie en overgevoeligheid. Door deze spray word jij je bewust van wat je nodig hebt. Rust, beweging, bepaald soort voeding, in de natuur zijn en je grenzen. Je voelt steeds beter wat goed is voor jou, op dit moment. Als jij werkelijk datgene doet wat goed is voor jou, herstelt jouw lichaam zich op een natuurlijke wijze. Deze spray is zeer krachtig bij herstel na ziekte, na een zware periode en bij operaties. INTENTIE : ‘Ik luister naar de signalen van mijn lichaam en zorg goed voor mezelf.’

* Radiate Your Self – Bescherming

Alles om je heen waar je overgevoelig voor bent, verzwakt jouw energie. Wil jij in jouw kracht zijn en bij jezelf kunnen blijven? Deze spray helpt je om jouw energieveld zo sterk te maken dat je geen last meer hebt van ‘vreemde’ energie zoals straling (telefoons, Wi-Fi en computers). Ook als er veel mensen of andere kinderen om je heen zijn, blijf jij in jouw energie. INTENTIE : ‘Waar ik ook ben, ik voel me krachtig.’

* Goddess Frequencies – Vrouwelijke creatiekracht

Dit is een pure vrouwelijke energie die helpt om de kracht van het vrouwelijke als man of vrouw te durven tonen. Je kunt de controle loslaten en vanuit je intuïtie creëren. Deze spray helpt jouw man-vrouw issues aan het licht te brengen, zodat deze energie en oude patronen uit je veld kunnen stromen. INTENTIE : ‘Liefdevol verzorg en koester ik mijn leefplek op aarde, ik kies voor pure voeding.’

* Quantum Grounding – Universele verbinding

Deze spray maakt je bewust van alle potentie die jij in je draagt. Alles waarvan jij dacht dat het buiten je lag, draag je ook in je. Doordat je dit beter kunt voelen, ben je meer afgestemd op jezelf en op het grotere geheel. Onze ziel is tegelijkertijd in meerdere dimensies aanwezig. Deze spray verbindt al jouw universele kwaliteiten en dat ga je voelen. Tijdens meditatie of na een Healing Arts sessie, helpt deze spray je om jouw ervaringen krachtig te gronden.

INTENTIE : ‘Ik voel mijn volledige potentieel. Ik manifesteer in co-creatie met het universum.’

* Free your Way – Vrijheid

Weet jij wat je wilt en kun je voelen hoe graag je dit wilt? Deze spray helpt je bewust te worden van wat je weerhoudt om vrij te zijn en geeft je net dat laatste zetje wat je nodig hebt. De spray helpt je om in jezelf te vertrouwen en beperkende emoties te doorvoelen en los te laten. Als je je vrij voelt, handel je van nature positief en ervaar je nieuwe en ongekende mogelijkheden. INTENTIE : ‘Are you ready?’

* Universal Motherlove – Onvoorwaardelijke Liefde

Als kind heb je veelal je eigen gevoeligheid en mogelijkheden in jezelf op slot gezet, omdat de omgeving het niet herkende of er geen raad mee wist. Deze spray maakt deze mogelijkheden weer in je vrij, zodat jij nu jouw innerlijke kind kunt omarmen zoals het van nature is. Het liefdesveld geeft jou en jouw innerlijke kind alle veiligheid. INTENTIE : ‘In alles wat ik ben, voel ik mij geliefd en ontvangen. Er zijn geen woorden, er is diepe ontroering.’

* Let it Go – Loslaten

Hoe fi jn is het om emoties te voelen, maar ze ook weer direct los te kunnen laten? Emoties maken je dingen duidelijk, maar beperken je als je erin gevangen raakt. Let it Go maakt dat je emoties loslaat en weer bij jouw liefde, inzicht en wijsheid kunt. Met deze spray kun je ingrijpende veranderingen bij jezelf en bij anderen met liefde omarmen, zodat jijzelf makkelijker nieuwe stappen zet en ook anderen hun ruimte geeft. INTENTIE: ‘Ik omarm het onbekende, vertrouw op mijn hart en passie en leef!’

* Universal Peace & Balance - Een nieuwe balans, geeft je het vertrouwen dat je in balans en vrede kunt leven met de vele nieuwe keuzes en nieuwe werkelijkheden die zich openen voor jou. Het geeft je vertrouwen dat je vanuit intuïtie altijd op de juiste plek bent op het juiste moment. Terwijl jij in een meer ontspannen en speelse staat bent, is alles meer in eenheid en afstemming met elkaar. INTENTIE: ‘Ik leef in balans een nieuw bewustzijn, met meer ontspanning, licht en zachtheid.’

* LICHTWESEN:

De lichtwesen producten reinigen en harmoniseren het energiesysteem. Blokkades en verstoringen worden duurzaam opgelost. Daardoor krijgt het energiesysteem zijn natuurlijke kracht terug. De energie van de producten wordt goed opgenomen, omdat zij zacht integreert.

De werking van de essences wordt individueel op verschillende manieren waargenomen. Sommige mensen bemerken onmiddelijk een reactie zoals een energiestroom, helderheid of een verandering van stemming, bijv. meer rust. Anderen beleven schijnbaar niets, stellen echter na enkele weken vast dat zij "meer zichzelf' geworden zijn en dat ongewenste gedragspatronen veranderd zijn.

De lichtwesen essences ondersteunen je bovendien ook bij het kennen van je ware wezen.

LichtWesen essences zijn een hulpmiddel tot zelfinzicht, bewustwording en zelfontplooiing. Zij zijn een weg tot eigen meesterschap, om het ware Zelf te ontplooien en te leven.

LichtWesen essences werken door de trilling van geestelijke wezens: de trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters.

Eveneens werkt deze energie in ruimtes en gebieden. Er ontstaat een harmoniserende stroom van energie.

* LICHTWESEN MEESTER ESSENCES: VERWERKELIJKING: De essences helpen ons bewust te worden van waarom we onszelf telkens weer blokkeren, hindernissen opwerpen op onze weg, valstrikken en kuilen in ons leven inbouwen en waarom het ons niet lukt om blijvens succesvol en ontspannen, gelukkig en bewust te leven.

- 1 Maha Chohan / Innerlijke Wijsheid

- 2 Lao-Tse / Accepteren en Innerlijke rust

- 3 El Morya / vertrouwen

- 4 Kwan Yin / Overgave

- 5 Christus / Waarheid en Onvoorwaardelijke liefde

- 6 Djwal Khul / De eigen kracht aannemen

- 7 Sanat Kumara / Hemel en Aarde verbinden

- 8 Angelica / Transformatie van het verleden

- 9 Orion / Visioenen

- 10 Kamakura / Handelen

- 11 Kuthumi / Verbinding met de aarde

- 12 Lady Nada / Aangenomen zijn en levensgenot

- 13 Seraphis Bey / De aardse kracht

- 14 Victory / Groei

- 15 Saint Germain / Vrijheid

- 16 Hilarion / De universele waarheid

- 17 Pallas Athene / Vreugde en volheid

- 18 Lady Portia / In evenwicht zijn

- 19 Helion / Zijn gelijk aan de zon

- 20 Aeolus / De schepper in zichzelf herkennen

- 21 Maria / De eenheid herkennen.


* DE AARTSENGEL ESSENCES: HERKENNEN:

Uriël: Scheppingskracht, daadkracht en besluitvaardigheid versterken.

Haniël: de eigen grootheid erkennen en leven - bewust in het dagelijks leven zijn, illusies doorzien, zelfvertrouwen en zelfverzekerheid.

Chamuel: bezieling en trillingsverhogend, oude ballast afwerpen, inspiratie en creativiteit, betrekkingen en relaties harmoniseren.

Michael: bescherming, wilskracht en helderheid, moed om te handelen en de waarheid te zien, situaties en ruimtes reinigen en zuiveren.

Gabriel: vreugde en levensvreugde, hoop, verwachtingen, wensen en verlangens herkennen, veranderingen welkom heten.

Raphael: samenhang tussen ziekte, bewustzijn en ziel begrijpen, herkennen wat nodig is om te helpen.

Jophiel: zelfverwerkelijking, vertrouwen in de schepping, talenten integreren, bewust worden.

Zadkiel: volmaaktheid, weten en wijsheid versterken, zich van oude belemmeringen bevrijden.

Metatron: universele liefde en volmaakt bewustzijn ontwikkelen, stilte en zijn.

* DE INTEGRATIE ESSENCES: INTEGREREN:

Zon: het innerlijk licht laten schijnen, met vreugde en blijheid vervuld worden, het licht tot in de cellen laten activeren.

Elementen balans: de krachten van de elementen in het lichaam en ruimtes harmoniseren, ook bij computerwerk, stemmingen in evenwicht brengen. Reis: voor innerlijke en echte reizen, versterken van de aura en de fijnstoffelijke en fysieke lichamen, tegen jet lag.

* OVERIGE ESSENCES:

Relax: de energetische rescue, de energiestroom versterken in stress situaties, zich centreren, ontspannen na opwindende situaties, stabiliseert en harmoniseert.

Sterntaler: welstand, rijk zijn, gevoelens van tekort en afgescheiden zijn oplossen, geschenken aannemen, de eigen talenten herkennen en ontplooien. Ra: het Goddelijke in het aardse leven. Null: de energie van Nul is niet afkomstig van een engel of een meester, maar uit het centrum van Zijn, ze activeert het eigen Zijnscentrum.

Indigo: voor kinderen en bijzondere mensen, om de schatten van de ziel te ontvouwen.

* ELOHIM KLEUREN - HET WARE WEZEN VINDEN:

Blauwe straal: vrede,bescherming, innerlijke rust, leiderschapskwaliteiten, wilskracht, moed.

Gele straal: vreugde, opbloeien, ontplooien, levendigheid, wijsheid, weten, zoals lichtende verwarmende zonnestralen het donker en de kou van de winter oplossen, zo schenkt de gele straal een stille blijheid en een gevoel van geluk.

Roze straal: onvoorwaardelijke liefde, geborgenheid, meegevoel, eigenliefde, achtzaamheid, begrip. Witte straal: zuivering, helderheid, bevrijding, kennis, vooruitziende blik, volkomenheid, ook op ruimten, plaatsen en hele landschappen te reinigen.

Groene straal: heling, regeneratie, evenwicht, balans, geborgenheid, gevoed zijn, versterkt en harmoniseert de stroom van levensenergie.

Rode straal: levenskracht, energie, centreren, handelen, uithoudingsvermogen, concentratie en bundleing van energie om de opdracht van de ziel te verwezenlijken.

Violette straal: transforamtie, bevrijding van lasten en beperkingen, bevrijding van diepe blokkades, grenzen opheffen, het eigen wezen ontplooien, karma oplossen.

Turkoois straal: creativiteit, vermogen om het zelf tot uitdrukking te brengen, speelsheid, lichtheid, vrolijkheid, vindingrijkheid, bekoorlijkheid, kunstzinnige talenten, toegang tot oude kennis.

Magenta straal: heelwording op alle niveaus in samengaan met het hoogste Zijn en de aardse structuur, diepe stilte, weidsheid, in overeenstemming met het scheppingsplan, bewustzijnsverruiming, je plaats innemen in het scheppingsplan.

Gouden straal: bewustzijn, het mannelijke principe, pracht, rijkdom, volheid, welstand, helderheid en kracht in het zakelijk domein.

Zilveren straal: intuïtie, vrouwelijke principe, bescherming, genade, herkennen wat zich achter de schijnbare werkelijkheid verbergt.

Kristallijne straal: verbinding tussen licht en de stoffelijke wereld, tussen het mannelijke en het vrouwelijke principe, van de polariteit in het Zijn.


* BACH BLOESEMS:

Bach bloesem remedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties. Voorbeelden van dergelijke emoties zijn gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid en schuldgevoelens.

Een Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Zo zal iemand met een minderwaardigheidsgevoel bij het innemen van een bepaalde Bach bloesem terug in zichzelf geloven en met meer zelfvertrouwen de zaken aanpakken.

Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool zoals bijvoorbeeld gebrek aan zelfvertrouwen in zelfzekerheid of ongeduld in innerlijke rust.

COMBINATIES VOOR DE ZIEL:

Er is een nieuwe serie combinaties, die te maken hebben met de verbinding, groei en ontplooiing van de ziel. Wat is nu het verschil met deze remedies en de andere bloesemremedies? Een korte uitleg over het verschil tussen geest en ziel is daarom wel van belang. De geest, de adem, is de kracht die het lichaam, de stof, tot leven brengt. Het is net zoals je telefoon: wanneer er geen batterij in zit, is het een dood ding waar je niets mee kunt. De batterij, de geest, is nodig om de telefoon, het lichaam, tot leven te wekken. De twee samen vormen dan ook een drie-eenheid. Het lichaam dat beschikt over leven. Het lichaam bestaat dan ook uit de componenten lich = lijk en aam = adem die samen de eenheid vormen, het leven.

De ziel daarentegen is de overlevering van de ervaringen die iemand heeft meegemaakt vanuit de vele levens en hem/haar gevormd heeft. Daarom noemen we iemand die veel heeft meegemaakt dan ook een oude ziel. De ziel is echter weer te verdelen in een mannelijk en vrouwelijk deel. Wat er ervaren is in de buitenwereld en wat de ervaringen zijn in de gevoelswereld. Samen vormen ze weer een eenheid namelijk: god de vader en de goddelijke moeder. (Het lijkt erop dat ieder volk een eigen goddelijke moeder vereert, zoals Isis, Shakti, Lakshmi, Kali, Kuan Yin en Moeder Maria, maar in feite zijn ze allemaal de belichamingen van dezelfde goddelijke moeder.) De goddelijke vader en goddelijke moeder zijn de gebieden waar alle ervaringen vanuit oude levens zijn opgeslagen. Deze gebieden verbinden zich met weer Akasha het gebied waar een uitwisseling van zielen plaatsvindt.

De ziele combinaties richten zich dan ook op diepe oude overleveringen en herstellen zo de vastzittende en diep in de ziel gewortelde patronen. De “gewone” bloesemremedies zijn met hun werking dan ook meer gericht op de aanvullingen van de geest en de onevenwichtigheden in het dagelijkse leven.

GROEPSZIEL:

De combinatie Groepsziel werkt op de groep en het groepsproces. Een belangrijke remedie voor deze tijd, waarin veel mensen zich niet meer verbonden voelen met de ander en iedereen zijn eigen territorium probeert te verdedigen. De remedie werkt snel en gaat als een olievlek door naar de anderen. De remedie gaat verder dan de groep en gaat naar de kern, de ziel van het probleem. Dit kan een angst of een conflict in een groep zijn. De angst kan door deze combinatie worden loslaten en de strijd met anderen verdwijnt. De Groepsziel zorgt ervoor dat er in een groep een neutraliteit ontstaat. Door deze neutraliteit krijg je de ruimte en vrijheid om datgene te zeggen wat je al lang in de groep wilde zeggen. Haalt ook de innerlijke conflicten in je bewustzijn er uit en maakt daardoor rustig en ontspannen. Uiteindelijk bereikt het ook de wereld en de strijd in de wereld. Een goede remedie wanneer je bang bent dat je niet begrepen wordt. Ook goed voor de angst voor het onbekende, wanneer je niet weet waar je ziel heengaat. Wanneer je niet weet waar je naar toe gaat, geeft de remedie vertrouwen en opent je voor de steun van de ander. Bijzonder goed om te gebruiken wanneer je een cursus of lezing geeft. Ook goed bij dieren wanneer er conflicten in de groep zijn.

OERZIEL:

Dit is een belangrijke combinatie om je weer te verbinden met je ziel. Vooral wanneer je je niet meer thuis voelt op aarde en niet meer in je kracht komt, omdat je de oorspronkelijke verbinding met je ziel bent kwijtgeraakt. Deze combinatie geeft de veiligheid en geeft je het vertrouwen, dat je nodig hebt, om weer de verbinding te kunnen maken met de oorspronkelijke kracht van je oerbron. De combinatie Oerziel zorgt ervoor dat je weer in je kracht komt, wanneer je niet meer weet wat je doel en je weg op aarde is. Ze zet je weer in de richting van je oorspronkelijke keuze van je ziel, wat je nodig hebt voor je manifestatie op aarde. De Oerziel brengt je weer volledig in het hier en nu en zorgt ervoor dat je loslaat wat niet langer nodig is. Ze geeft je een diep vertrouwen in jezelf en het universum.

ZIELERUST:

De combinatie Zielerust werkt op het ontspannen en het loslaten. Wanneer er te veel spanning in het hoofd blijft vastzitten zorgt deze combinatie dat je kunt aarden en dat het hoofd stil wordt. Ze zorgt voor een veilige ruimte waarin je je ziel volledig tot uitdrukking kunt laten komen. Wanneer er veel druk is van buiten, je omgeving, dan brengt deze combinatie je focus weer naar binnen. Goed om te gebruiken wanneer je gevoelig bent voor negatieve of elektrische velden in je omgeving en hierdoor niet in slaap of tot rust kunt komen.

Wanneer de verbinding met je ziel wordt verstoord, zorgt de Zielerust ervoor dat het derde oog weer het licht van de ziel kan ontvangen, waardoor je weer verbinding kunt maken met jezelf en daardoor weer richting en plezier krijgt in het leven. De combinatie zuivert en opent het derde oog en zorgt voor nieuwe groei en bewustwording. Dit ontstaat omdat je weer vertrouwen in de toekomst krijgt en door de ontspanning je weer open kunt staan voor het nieuwe.

ZIELS ONTPLOOIING:

Een bijzonder diep werkende combinatie voor de ontplooiing en groei van je ziel. Vooral wanneer je al langere tijd op zoek bent naar een nieuwe mogelijkheid om te groeien. Dit is ook een belangrijke combinatie nadat je de Oerziel hebt gebruikt. De volgende stap, wanneer je weer met je ziel verbonden bent, is de uitbreiding en de groei van de ziel. Om echter deze volgende stap te kunnen maken, moet je wel goed beschermd zijn. Daarna kunnen de oude beperkingen met betrekking tot de spirituele groei worden verwijderd. Daar is wel tijd voor nodig, om uiteindelijk uit te komen bij de verbinding met Lemurië. Wanneer na een lange zoektocht van de ziel de verbinding met het paradijs is gemaakt, ontstaat de mogelijkheid om te gaan werken voor de genezing van de ander. Dit kan alleen vanuit het hart, omdat daarin zich het paradijs (van Lemurië) bevindt.

ZIELENTROOST:

Wanneer de tranen tekort schieten en de pijn niet meer is te dragen, dan verzacht de Zielentroost en zorgt ervoor dat je weer in je kracht komt. Ondanks de pijn verder gaan. Je weer verbonden en ondersteund voelen. Helpt niet alleen met het loslaten van de pijn en het verdriet op dit moment, maar verzacht ook de pijn, die al lang in de ziel aanwezig is. Om verder te gaan, vooral wanneer de woorden niet meer helpen en iedere aanraking een pijnlijke herinnering is geworden. Versterkt de liefde voor jezelf en laat deze liefde zachtjes indalen, waardoor je je ogen weer kunt openen en ondanks alles wat donker is geworden toch weer het licht van liefde kunt gaan zien.

De Zielentroost haalt je uit het web van verdriet wanneer je hier in gevangen zit. Ze helpt je op een subtiele en zachte manier met het losmaken van de draden van pijn en wanneer je bevrijd bent, geeft ze je het inzicht hoe je hierin bent terecht gekomen. Geeft zachtheid in het hart en breekt de muur er omheen af. Voor het oplossen van verdriet in de familielijn, voor de pijn van niet erkende kinderen, bij hechtingstoornis. Geeft een warme deken van geborgenheid, rust en veiligheid.

ZIELSVEILIGHEID:

Een combinatie voor een diepere integratie van je veiligheid. Wanneer je je niet veilig voelt op aarde en geen vertrouwen meer hebt in het grote geheel en je je klein en minderwaardig voelt. Wanneer er geen veiligheid in de familielijn is geweest en dat je daardoor niet weet dat er een ook veilige omgeving is. Ze zorgt ervoor dat je je niet laat meeslepen door je omgeving of familie, maar dat je de kracht hebt om bij jezelf blijven. Vooral ook belangrijk wanneer er regelmatig momenten terugkeren, die te maken hebben met voodoo, aftap en negatieve beïnvloeding en die zorgen voor een blokkering van je manifestatie op aarde. Doordat de zielsveiligheid naar een dieper aspect van bescherming gaat, kunnen oude blokkeringen worden losgelaten en kan er nieuw licht in het bewustzijn integreren. Op deze manier kun je een completer en krachtiger persoon worden, doordat je de kracht krijgt om los te laten wat niet meer bij je hoort. De zielsveiligheid laat je zeggen waar het op staat en je kunt conflicten aangaan, in plaats van er omheen te lopen. Nieuwe grenzen worden gezet, zowel emotioneel, fysiek als spiritueel.