HEALING OP AFSTAND: o.a

BURN OUT
HSP GEVOELIGHEID
GOED SLAPEN - RUST EN STILTE IN JEZELF
7 CHAKRA SYSTEEM+ WEZENSTER, STERRENPOORT, ZIELENZETEL EN AARDESTER
AURA OP 7 LAGEN
GEBOORTETRAUMA
ZIELSNIVEAU

Je kan ook van bovengenoemde healingen een flesje met druppels bestellen als auraspray t.b.v. verdieping op jouw proces.

BEWUST MEEVOELEN:

Het beste kan je kort van te voren ( tijd dat je hebt opgegeven bijv. 19.00 uur) rustig gaan liggen of zitten met je ogen gesloten.
Als je je ogen sluit, kan je beter voelen wat er van binnen gezien en gehoord wilt worden in jou.

En alles toelaten wat zich aandient. Je kan prikkelingen, koude, warmte, sensaties voelen. Je lichaam kan spontaan gaan bewegen, alles is goed wat er gebeurt. tranen kunnen komen, die mogen stromen. Het is ook mogelijk dat je in slaap valt, ook dat is prima.
Het is belangrijk om alles te laten gebeuren waar je lichaam behoefte aan heeft. Alles is goed. Ga vooral niets tegenhouden, dat blokkeert jezelf.

De ene persoon voelt veel tijdens mijn healingen, de ander voelt niets. Ook dat is goed. De energie doet evengoed zijn werk.

Het is overigens niet perse nodig om bewust mee te voelen, als ik de healing doe. Als je aan het sporten bent, of tv wilt kijken dan is dat ook goed.
Weet dan wel, als je iets ongewoons voelt dat het mogelijk met mijn healing te maken kan hebben.
De meeste personen vinden het echter wel fijn om bewust mee te voelen. Datum en tijdstip in overleg.

Aanmelden kan via de email en daarbij ontvang ik jouw persoonlijke gegevens zoals: voor- en achternaam, geboortedatum en adresgegevens.
Deze gegevens heb ik nodig voor de healing zelf en mijn administratie.