HUISZUIVERING ; AARDSTRALING :

Ik behandel het volgende tijdens een HUISZUIVERING OP AFSTAND:

- aardstraling zuiveren

- entiteiten verwijderen

- zelfmoordenergie verwijderen ( dat zie je vaak bij flats, treinovergangen, als je daar in de buurt woont, dan zou een zuivering nodig kunnen zijn)

- negatieve energie van vorige bewoners verwijderen

- negatieve energie van de grond waar je huis op staat zuiveren

- positieve velden = ziekmakende energie vooral als je met je hoofd erin ligt. Gevolgen: slapeloosheid, hoofdpijn / migraine , huilbaby, onrustig slapen

- ondergrondse wateraders neutraliseren

- volgelopen leylijnen zuiveren

Dit zijn wel de belangrijkste pijlers die een huiszuivering nodig hebben. Ik behandel alles, zodat je een complete zuivering krijgt.

ERVARINGEN CLIËNTEN:

* "Bij toeval kwam ik op de site van Cora terecht. Al snel werd duidelijk dat onze hond en ikzelf belast werden door zware aardstraling en entiteiten, waardoor we een onrustig gevoel hadden. Mijn vrouw en de kinderen merkten er niets van. Cora heeft het allemaal verwijderd, waarna er in huis een gemoedelijke sfeer is gaan heersen. Onbeschrijflijk wat je dan voelt."

* Een moeder van een gezin geeft aan: Gisteren zijn mijn kinderen, het huis en ikzelf behandeld door Cora voor aardstralingen en entiteiten. Mijn jongste zoon van 6 heeft vannacht goed doorgeslapen en is niet wakker geweest. Hij ontwaakte pas om zeven uur, terwijl hij voorheen tegen half 6 - 6 uur wakker werd.

* Ik loop normaliter een half uur te puffen en te steunen als ik ben opgestaan, maar vanmorgen kwam ik beneden en had ik het gevoel dat er niets meer aan de hand was. De huiskamer voelde 'leeg' en er was geen drukkend gevoel meer.

* Ik voel me bevrijd van spanningen en van de druk op mijn schouders en hoofd. Alsof Cora het elastiekje weg heeft gehaald waaraan de hele tijd iemand zat te trekken. Onverklaarbare spanningen en unheimische gevoelens zijn weg.

* Ik voel me vrijer om te bewegen in de ruimte die is gezuiverd door Cora.

* Er is meer rust in huis en in mijn relatie met mijn man, maar ook met mijn kinderen. Het lijkt alsof alles soepeler verloopt.

* Ik sliep altijd heel erg slecht, nu kan ik heerlijk doorslapen. Ook bij de kinderen zie ik hierin duidelijke verschillen.