HUISZUIVERINGEN m.b.t. aardstralen t.b.v.: MISKRAMEN, KANKER, MIGRAINE, SLAPELOOSHEID, HUILBABY'S

Omdat aardstraling een ziekmakende energie is die vanuit de bodem naar boven komt spreken we van een bodemallergie.

Aardstraling is schadelijk voor de gezondheid, en daaruit kan kanker voortkomen, dat is wetenschappelijk bewezen.

HOOFDPIJN, MIGRAINE, HUILBABY'S, KANKER, SLAPELOOSHEID, STRAM EN STIJF WAKKER WORDEN, ONRUSTIGHEID zijn de meest bekendste ongemakken ALS GEVOLG VAN AARDSTRALING IN HUIS. Bijvoorbeeld kinderen die niet op hun stoel stil kunnen blijven zitten ( ook op school), baby's die wegkruipen in hun bed, veel huilen of de voeten niet stil kunnen houden, naast hoofdpijn, denk ook aan migraine, depressiviteit en zo zijn er veel meer ongemakken die je kan ondervinden van negatieve bodemallergie zoals aardstraling, als je daar gevoelig voor bent.


( als er sprake is van miskramen of abortus, kijk ik ook of deze zieltjes al in 'het licht' zijn, en anders breng ik ze daar, omdat ze belastend kunnen zijn voor de kinderen die daarna komen.
Ook als je overleden familieleden hebt, en ze snel overgegaan zijn zoals bij ongeluk, ziekte, overlijden in slaap, hartstilstand, laat het dan checken of ze al in 'het licht' zijn, want vaak weten ze zelf niet dat ze zijn overleden, omdat het op het laatst té snel is gegaan.) Ook dit hoort bij een huiszuivering.

Het neutraliseren van de aardstraling is dusdanig een goede zaak om goed voor jezelf, je gasten en je gezin te zorgen.
Het gaat tevens niet alleen om aardstraling, denk ook aan negatieve energieën van vorige bewoners, gasten die een bepaalde negativiteit ( roddelen, schelden, depressiviteit) met zich meedragen, vooral huurhuizen en flatbewoners hebben daar nogal eens last van.

Ook zelfmoordenergie zie je vaak bij flatbewoners die negatieve energie blijft dan hangen, soms met alle gevolgen van dien.
Woon je dicht bij een treinovergang is precies hetzelfde verhaal. Zuivering is dan niet alleen voor jezelf en je woning, maar de omgeving heeft er ook baat bij.

Wat ik doe is:
Ik test of er een negatieve vorm van aardstraling aanwezig is op het adres wat u mij via de mail opgeeft.  
Het gaat vaak om positieve velden ( die dus negatief beladen zijn).
Ik kan niet de aardstraal verwijderen, maar wel de negatieve energie eraf halen. Dat heet neutraliseren.

Laat daarom altijd checken en indien nodig neutraliseren! Baat het niet, schaadt het niet is mijn motto.
Doe je het niet voor jezelf, dan doe je het wel voor de ander.

Bij mij kan je daarvoor terecht, de neutralisatie doe ik op afstand via magnetiseren.

Onderstaand artikel gaat daarover en daarmee heb ik in het tijdschrift paravisie in Januari 2014 gestaan.
Aanmelden kan d.m.v. een email te sturen naar:

info@tankaanjezelf.com met je voor- en achternaam ( van alle gezinsleden zo nodig) en de volledige adresgegevens. ( ik zal dan testen bij wie er een gevoeligheid is voor aardstraling, daarna kan je zelf beslissen of je dit ook wilt laten behandelen door mij.)