Ik ben Cora de Wit en de drijvende kracht achter praktijk Tank aan Jezelf, sinds april 2010

Je kan in mijn praktijk terecht om te werken aan je eigen processen, deze aan te durven kijken en te weten wat je daarmee kan doen.
Tijdens een persoonlijk consult werken we samen aan jou heling. Je doet het grotendeels zelf en daarbij help ik je om de energie om te vormen naar positieve energie.

Over de naam van mijn website: Tank aan Jezelf. Op de eerste plek natuurlijk Hét werken aan je eigen processen en vooral die durven aankijken en weten wat er mee te doen. Daarnaast kom ik uit de tankstationwereld. In januari 2014 stond ik met een artikel in Paravisie en de auteur schreef ; "Zij ambieerde ooit eens een eigen tankstation te hebben, toen zij werkzaam was op een, nu heeft zij haar eigen tankstation, alleen tankt ze geen benzine, maar energie !", en dat is wat ik wil, spelen en werken met energie.

Wat ik doe en jou kan aanreiken zijn allemaal processen geweest in mij en al heling heeft mogen ontvangen. Ik heb het pad al gelopen, daarom kan ik je hierbij verder helpen met jouw processen.

Ook nu ik met de spagyrieks en andere remedies ben gaan werken via de testbuisjes klopt dat als een bus dat dit gewoon van nature in me zit. ( tijdens een regressieconsult kwam er naar voren dat ik al vele levens als kruidenvrouwtje / medicijnvrouw heb geleefd ). Jij hoeft zelf vaak de remedies niet eens in te nemen. We zetten de energie van de remedie in je systeem, zo mooi hoe het werkt.
Zo pellen we steeds meer de ui af en komen steeds dichter bij onze eigen kern.

Ik Magnetiseer ( ook op afstand is dit mogelijk) en jouw negatieve energie wordt door mij heen getransformeerd naar positieve energie, daarom zeg ik dat we het samen doen. Het is soms niet te begrijpen hoe het werkt, stel je maar open voor de energie en heling volgt als vanzelf.

Je kan mijn sessies zien als dat ik een katalysator ben. Een katalysator is een generator. Deze brengt een proces op gang of bespoedigt een bepaalde ontwikkeling. Ik help jou bij bepaalde ontwikkelingen te activeren, te verwijderen, los te laten en nieuwe verbindingen daarvoor te maken.

Mijn dank is groot aan allen die mij leiding geven op mijn pad.

Je kan de website bekijken voor de vele mogelijkheden en informatie. Heb je een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen.

In Liefde en Licht,

Cora de Wit