Ik ben:

Mijn naam is Cora de Wit (1967)Ik voel mijn hele leven al leiding van "boven". De keren dat ik daar goed naar luisterde ging alles goed, maar er waren ook momenten waarop ik meende het zelf beter te weten (egostem). Later moest ik toegeven dat ik beter had kunnen luisteren naar mijn innerlijke leiding.

Toen ik helemaal niet meer wist hoe het verder moest en wat ik zou moeten en vooral kunnen gaan doen, heb ik mezelf weer helemaal geopend voor de boodschappen van mijn Gidsen en die tot me door te laten komen. 3 maanden verder was ik eindelijk zover dat ik de stap ook durfde te wagen om mijn baan in de kinderopvang ( belangrijke inkomstenbron) op te zeggen en geheel voor mijn praktijk "Tank aan Jezelf" te kiezen.

Een klein stukje over de naam van mijn website: Tank aan Jezelf. Op de eerste plek natuurlijk Hét werken aan je eigen processen en vooral die durven aankijken en weten wat er mee te doen. Daarnaast kom ik uit de tankstationwereld. In januari 2014 stond ik met een artikel in Paravisie en de auteur schreef zo mooi; "Zij ambieerde ooit eens een eigen tankstation te hebben, toen zij werkzaam was op een, nu heeft zij haar eigen tankstation, alleen tankt ze geen benzine, maar energie !", en dat is wat ik wil, werken met energie van Liefde.

Wat ik doe en jou kan aanreiken zijn allemaal processen geweest in mij en al heling heeft mogen ontvangen. Daarom kan ik jou er verder mee helpen.
Ik ben een hele oude ziel vanaf de beginning...

Ook nu ik met de spagyrieks en andere remedies ben gaan werken klopt dat als een bus dat dit gewoon van nature in me zit en bij me past.
Jij hoeft zelf vaak de remedies niet eens tot je te nemen, omdat ik ze belichaam en dit door geef tijdens de healing. Zo mooi hoe het werkt.
Zo pellen we steeds meer de ui af en komen steeds dichter bij onze eigen kern.

Alles wat ik aanbied zijn onderdeel van het proces om je incarnatie te aanvaarden, je zielsbesluit te accepteren, waardoor je meer bij je eigenliefde komt en van daaruit nu hele andere beslissingen kan gaan nemen. Ik merk steeds meer dat ik thuiskom in mezelf. Ik ben thuis in mezelf.

Je kan mijn sessies zien als dat ik een katalysator ben. Een katalysator is een generator. Deze brengt een proces op gang of bespoedigt een bepaalde ontwikkeling. Ik help jou bij bepaalde ontwikkelingen te activeren, te verwijderen, los te laten en nieuwe verbindingen daarvoor te maken.

Mijn dank is groot aan allen die mij leiding geven op mijn pad.   

Opbloeien
Volg ik de stem van mijn hart? De adem van Spirit
wakkert de goddelijke vonk in mij aan tot een krachtig vuur,
vraagt me om een Spirituele Krijger te zijn.
Onbevreesd ga ik op weg en open me voor heldere inzichten,
die me vertellen welke stap ik nu kan doen.
Ik stel me dienstbaar op en open me voor de mogelijkheden.
Mijn dromen en intuïtie laten me voelen wie ik ben
en wat ik vanuit mijn hart wil delen met de wereld.
Daar ga ik voor, als ík het niet doe komt het niet op de wereld!
Ik pak de staf op van mijn kracht en kom in beweging.
Zo activeer ik mijn lichtkracht en kan ik delen vanuit mijn eigen overvloed,
kwetsbaar en krachtig.

In Liefde en Licht,

Cora de Wit