Ik ben:

Mijn naam is Cora de Wit (1967)Ik voel mijn hele leven al leiding van "boven". De keren dat ik daar goed naar luisterde ging alles goed, maar er waren ook momenten waarop ik meende het zelf beter te weten (egostem). Later moest ik toegeven dat ik beter had kunnen luisteren naar mijn innerlijke leiding.

Toen ik helemaal niet meer wist hoe het verder moest en wat ik zou moeten en vooral kunnen gaan doen, heb ik mezelf weer helemaal geopend voor de boodschappen van mijn Gidsen en die tot me door te laten komen. 3 maanden verder was ik eindelijk zover dat ik de stap ook durfde te wagen om mijn baan in de kinderopvang ( belangrijke inkomstenbron) op te zeggen en geheel voor mijn praktijk "Tank aan Jezelf" te kiezen.

Een klein stukje over de naam van mijn website: Tank aan Jezelf. Op de eerste plek natuurlijk Hét werken aan je eigen processen en vooral die durven aankijken en weten wat er mee te doen. Daarnaast kom ik uit de tankstationwereld. In januari 2014 stond ik met een artikel in Paravisie en de auteur schreef zo mooi; "Zij ambieerde ooit eens een eigen tankstation te hebben, toen zij werkzaam was op een, nu heeft zij haar eigen tankstation, alleen tankt ze geen benzine, maar energie !", en dat is wat ik wil, werken met energie!.

Wat ik doe en jou kan aanreiken zijn allemaal processen geweest in mij en al heling heeft mogen ontvangen. Daarom kan ik jou er verder mee helpen.
Tevens door zelf in ontwikkeling te blijven d.m.v. bijscholing / cursussen te doen, kan ik jou ook weer verder helpen.

Ook nu ik met de spagyrieks en healing arts remedies ben gaan werken klopt dat als een bus dat dit gewoon van nature in me zit en bij me past.
Zo pellen we steeds meer de ui af en komen steeds dichter bij onze eigen kern, daar werkt de spagyriek die gemaakt is aan de hand van je geboortedatum zo mooi in mee.

Zo werk ik momenteel veel met verloren zielsdelen ophalen, waardoor ik veel meer bij mezelf kom en voel dat ik veel rustiger ben.
Ook de persoonlijke activatie zijn grote transformatieprocessen die allemaal meewerken aan mijn welzijn, en nog veel meer.

Je kan mijn sessies zien als dat ik een katalysator ben. Een katalysator is een generator. Deze brengt een proces op gang of bespoedigt een bepaalde ontwikkeling. Ik help jou bij bepaalde ontwikkelingen te activeren, te verwijderen, los te laten en nieuwe verbindingen daarvoor te maken.

Mijn dank is groot aan allen die mij leiding geven op mijn pad.

Opbloeien
Volg ik de stem van mijn hart? De adem van Spirit
wakkert de goddelijke vonk in mij aan tot een krachtig vuur,
vraagt me om een Spirituele Krijger te zijn.
Onbevreesd ga ik op weg en open me voor heldere inzichten,
die me vertellen welke stap ik nu kan doen.
Ik stel me dienstbaar op en open me voor de mogelijkheden.
Mijn dromen en intuïtie laten me voelen wie ik ben
en wat ik vanuit mijn hart wil delen met de wereld.
Daar ga ik voor, als ík het niet doe komt het niet op de wereld!
Ik pak de staf op van mijn kracht en kom in beweging.
Zo activeer ik mijn lichtkracht en kan ik delen vanuit mijn eigen overvloed,
kwetsbaar en krachtig.

In Liefde en Licht,

Cora de Wit