Ik ben:

Ik ben Cora de Wit (1967) en ben oprichter / eigenaar van praktijk Tank aan Jezelf.


Over de naam van mijn website: Tank aan Jezelf. Op de eerste plek natuurlijk Hét werken aan je eigen processen en vooral die durven aankijken en weten wat er mee te doen. Daarnaast kom ik uit de tankstationwereld. In januari 2014 stond ik met een artikel in Paravisie en de auteur schreef ;
"Zij ambieerde ooit eens een eigen tankstation te hebben, toen zij werkzaam was op een, nu heeft zij haar eigen tankstation, alleen tankt ze geen benzine, maar energie !", en dat is wat ik wil, spelen en werken met energie.

Wat ik doe en jou kan aanreiken zijn allemaal processen geweest in mij en al heling heeft mogen ontvangen. Daarom kan ik jou er verder mee helpen.

Ook nu ik met de spagyrieks en andere remedies ben gaan werken via de testbuisjes klopt dat als een bus dat dit gewoon van nature in me zit en bij me past. Jij hoeft zelf vaak de remedies niet eens tot je te nemen, omdat ik ze belichaam en dit door geef tijdens de healing. Zo mooi hoe het werkt.
Zo pellen we steeds meer de ui af en komen steeds dichter bij onze eigen kern.

Met kristallen werk, magnetiseer ( ook op afstand is dit mogelijk) en de juiste snaar weet te raken en jouw negatieve energie door mij getransformeerd kan worden. Het is soms niet te begrijpen hoe het werkt, stel je maar open voor de energie en heling volgt als vanzelf.

Alles wat ik aanbied zijn onderdeel van het proces om je incarnatie te aanvaarden, je zielsbesluit te accepteren, waardoor je meer bij je eigenliefde komt en van daaruit nu hele andere beslissingen kan gaan nemen. Ik merk steeds meer dat ik thuiskom in mezelf.

Je kan mijn sessies zien als dat ik een katalysator ben. Een katalysator is een generator. Deze brengt een proces op gang of bespoedigt een bepaalde ontwikkeling. Ik help jou bij bepaalde ontwikkelingen te activeren, te verwijderen, los te laten en nieuwe verbindingen daarvoor te maken.

Mijn dank is groot aan allen die mij leiding geven op mijn pad.   

In Liefde en Licht,

Cora de Wit