JE LEVEN HERSCHRIJVEN : De energie tussen ons beide valt samen en dat brengt eenheid.

Bij een persoonlijke healing gebeurt het volgende: Door met mij in contact te zijn, komt er als vanzelf healing op één of meer processen. Bij de een gaat dat snel ( kinderen), bij de ander wat langzamer ( ouders). Alles wat in mij geheeld is, geef ik automatisch door tijdens de healing.

Je komt terug bij je eigen essentie.

De behandeling kan zijn met magnetiseren (via hand - op - hand) en transformeert de energie direct die nog vast zit. Ik voel als het ware wat er bij jou van binnen gebeurt, bijvoorbeeld moeheid, verdriet, frustratie, pijn etc, en dat komt er via mijn energie uit. Ik zet de negatieve energie in jou om naar positieve energie. En soms is het alleen maar een gesprekje (kort of lang) wat helend en genoeg voor iemand kan zijn om verder te gaan.
Ik voel zelf wanneer het genoeg is en ook wanneer het tijd is om weer weg te gaan.

Ik breng iets in jouw bewustzijn wat niet te begrijpen is met je hoofd, je kan het wel voelen. Zodra ik even weg loop bijvoorbeeld naar het toilet, dan kan je het al voelen, wat mijn energie met jou doet. Als ik terugkom begrijp je het beter.
Ik geef jou als het ware de bedding die jij op dat moment nodig is, dat geldt voor je hele gezin, want vaak spiegelen we elkaar. Je denkt dat er iets mis is met je kind, en uiteindelijk ga je begrijpen dat het bij jezelf als moeder of vader ligt, dat daar iets verandert mag worden.

Een kleine greep wat er bij mij de laatste tijd is geheeld en ik dus doorgeef aan jou via een sessie is:
- 13 chakra's systeem zuiveren - de energie gaat weer stromen
- verloren zielsdelen terugsturen of terughalen
- emotionele koorden verwijderen
- zielsbesluit en incarnatieproces accepteren en aanvaarden
- verloren tweelinghelft verwijderen
- geboortetrauma helen conceptie, nataal, prenataal, geboorte
- navelstrengen van vorige levens helen
- verbinden met de 5e dimensie energie
- opheffen van vloeken
- eigenliefde en eigenwaarde ophalen
- grondingskoord en je wortels zuiveren
- energieën van beladen plaatsen of situaties loslaten
- wezensvreemde energieën loslaten en zuiveren
- dolende zielen naar het licht
- je innerlijke leiding meer kan volgen
- basisveiligheid in jezelf hervinden
- in contact en verbinding zijn met eigenliefde
- lichaam en ziel op één lijn brengen
- terugkeer naar je essentie, daar draait het allemaal om!

Ik test ook niets meer. Je hoeft ook niets over jou processen en trauma's te vertellen!.
Ik adviseer: gewoon zitten of zo nodig liggen met de ogen gesloten, voelen en ervaren!

Door je eigen probleem in de energie te zetten en daar je gedachten op af te stemmen kom je vaak bij verrassende ontdekkingen, vaak wordt de blinde vlek zichtbaar. Zo kunnen we op vele fronten tegelijk werken en kunnen we dieper op jou problemen inhaken. Dingen waar je zelf mogelijk niet eens bij stil staat worden zichtbaar gemaakt.

Bij een sessie bij mij thuis werk ik extra met remedies en aurasprays om een stuk dieper te kunnen gaan. Mijn advies is dan ook om naar mij toe te bewegen, indien mogelijk.


De energie weet waar hij zelf heen moet en je zelfgenezend vermogen maakt het waar wat daadwerkelijk geheeld mag worden.
Ik ben alleen 'de sluis' die de deur openzet. Door al mijn eigen processen aan te kijken en te helen, belichaam ik het proces en kan ik jou er ook weer verder mee helpen. Je resoneert mee op mijn trillingsfrequentie.

Na de sessie kan je ervaringen hebben zoals:
- Gelukkiger en blijer zijn
- Meer energie
- Minder stress
- rust in je hoofd
- meer zelfvertrouwen
- meer inzichten
- meer in je kracht staan
- beter grenzen kunnen aangeven
- beter omgaan met hooggevoeligheid
- positieve gedragsveranderingen bij mensen met autisme, ADHD, PDD NOS etc.

Tips:

Stap 1: 3 x per dag 3 minuten je ademhaling volgen en dat tegelijkertijd tekenen (omhoog / omlaag) in een schrift. Hierdoor kom je bij jezelf. Ga je luisteren naar jezelf. Keer je naar binnen en komen er nieuwe ideeën en veranderingen. Emoties die naar boven komen, lekker laten gaan en vooral loslaten. Dit doe je zo vaak als je kan.

Stap 2: Teken slakkenhuisjes van 'buiten' naar 'binnen'. Zo kom je steeds dichter bij je eigen kern.

Stap 3: Begin elke dag met de affirmatie: Ik ben de frequentie van ... bijvoorbeeld: overvloed, voorspoed, geluk, succes, liefde, moed, kracht enz. op alle niveaus van mijn bestaan. Ik ben dankbaar dat ik dat ben. Dank u. Het vindt mij. Dank U!

Stap 4: Ga eens op de grond liggen, zodat je hele systeem tot rust kan komen.

Stap 5: Regelmatig na de middagmaaltijd ( als kleine kinderen op bed liggen) is vaak een goed moment om zelf ook even op de bank te gaan liggen, zodat je voor de rest van de dag weer door kan en er kan zijn voor de (schoolgaande) kinderen. Pak je rustmomenten en blijf niet continu aan het werk. Zie elke dag als een vakantiedag i.p.v. 3 weken per jaar.