JEZELF LEREN TESTEN: TANK AAN JEZELF !

Diep in jezelf graven om te ontdekken wat er gezien en gehoord wil worden in jou. Hieronder vind je enkele testmethodes waarmee je jezelf kan helpen om diverse energieën naar boven te halen die geheeld mogen worden.

TESTMETHODE 1: DE PENDEL : Spreek eerst met de pendel af, wat een JA is, en wat een NEE betekend. Bij mij is het net zoals ja en nee knikken. Ja gaat de pendel naar voren en naar achteren. Bij nee beweegt hij naar links en rechts. En als hij het niet weet, maakt hij een rondje.

TESTMETHODE 2: JE LICHAAM als PENDEL: idemdito als hierboven, dan is er alleen een ja en een nee. Als het lichaam stil blijft staan, dan is er geen goede vraag gesteld of weet hij het niet.

TESTMETHODE 3: de O-RING. Maak met duim en wijsvinger een rondje ( tegen elkaar drukken, zoals oké), met de andere hand doe je dat ook, maar dan doe je de vingers eerst door de ring van de andere hand, zodat je een liggende 8 vorm krijgt tussen beide duimen en wijsvingers.
Dan spreek je af met je lichaam; wat voor jou een JA betekent bijvoorbeeld als de ring sterk blijft en niet open wil als je aan beide ringen trekt. En een NEE als de ring openschiet als je aan beide ringen trekt.

En dan kan je vragen gaan stellen...

Wat is het onderliggende trauma of welke emoties zijn er nog niet voldoende geheeld, waardoor je nu steeds meer de vastgezette energie van bent gaan voelen door ziekte of klachten die je nu ervaart in je leven?

- Wat mocht jij als kind niet? En wat mag je van jezelf nu nog steeds niet? Kun je daar een verband in ontdekken?

- Wat is vroeger afgedaan met een pleister op je wonden of welk probleem werd bij jou thuis vroeger onder het vloerkleed geschoven?

- Waar heb je het allermeeste spijt van?

- Wat doet jou het meeste pijn of zeer? op dit moment, uit je jeugd, speelt er nog een vorig leven mee?

- Waar kan jij maar niet van loskomen?

- Wat wil je loslaten? Of wie wil je loslaten? En waarom lukt dat steeds maar niet?

- Wat raakt jou het meest?

- Waar wil je graag vanaf?

- Wat ervaar je als een last?

- Waar ben je bang voor?

- En waar verlang je naar?

Al deze vragen kunnen jou helpen om inzicht te krijgen in een bepaald probleem, waar je nu hinder of last van hebt en door die vragen in jezelf te gaan beantwoorden komt er als vanzelf heling.

JEZELF LEREN TESTEN voor bijvoorbeeld: STEL JE WILT AFVALLEN EN JE GEWICHT VERMINDEREN? dan kan ik je leren welke voeding jou energie geeft!

Als je dan deze voeding tot je gaat nemen, ga je de kracht van voeding voelen. Ga je als vanzelf minder eten, omdat dit je meer kracht geeft.

Als je minder gaat eten, gaat je gewicht omlaag dat is over het algemeen bekend, én nu geeft eten je vervulling! en eet je uiteindelijk minder, zonder dat iets "moet" of juist "niet mag" zoals je bij een dieet gewend bent. Alles wat "moet of niet mag" daar zit een blokkade op en door die blokkade krijg je een negatieve emotie en na verloop van tijd zit je in een uitzichtloze situatie en probeer je al die emoties wéér weg te eten.


VRAGEN DIE JE JEZELF KAN STELLEN ZIJN : altijd met een JA of NEE te beantwoorden: Houd het product vast waarover je een vraag hebt of tik er even tegen, zodat er een connectie gemaakt is.
- Is deze appel goed voor mij?
- Geeft deze appel mij energie?
- Krijg ik energie van deze appel? ( soort kan verschillen)
- Is verdriet, angst, boosheid etc. ( test ze per stuk) een onderliggend probleem bij mijn overgewicht?
- Is er een andere reden voor mijn overgewicht dan dat ik hier benoemt heb?
- is mijn overgewicht erfelijk? van mijn moederskant? of van mijn vaders kant?
- Kan ik zelf wat doen aan mijn overgewicht?
- Heb ik hulp van buitenaf nodig? test de mogelijkheden per stuk uit.  
- Ben ik gebaat bij een slowjuicer m.b.t. mijn overgewicht en gezondheid / spijsvertering?

EN ZO JA... IN HOEVEEL % DAN. Als iets goed voor je is en het daadwerkelijk iets in gang wilt zetten, dient het minimaal 75% of hoger te zijn.
( p.s. schrijf de testwaardes op in een mooi schriftje, dan hoef je niet steeds opnieuw te testen).

Dat kun je dan zelf gaan testen met bovenstaande methodes.

Daarna kan je testen wat jouw zou kunnen helpen om dat probleem of emotie los te laten, bijvoorbeeld: kristallen, een hulp van buitenaf aan te nemen, het te laten zijn voor wat het is, dus er geen strijd meer mee te voeren o.i.d.