MAGNETISEREN en ENGELENHEALING: op zich kan het voor ALLES INZETBAAR ZIJN.


NEGATIEVE ENERGIE TRANSFORMEREN NAAR... POSITIEVE ENERGIE EN NIEUWE STAPPEN ZETTEN ...


WAT DOEN WIJ...?


Voordat ik dit werk begon was ik bij iemand die Engelenreadingen deed, omdat ik op zoek was naar ander werk en niet wist wat ik kon ?. Zij en de Engelen gaven aan me door dat ik "Gouden Handjes" had en dat ik daar iets mee diende te gaan doen. Ik kreeg als advies: Leg een pen en schrijfboekje naast je neer in bed en vraag 's avonds voor het slapen gaan aan de Engelen; Wat wordt mijn volgende baan?

Zo gezegd, zo gedaan. De volgende ochtend zag ik dat ik in mijn slaap in het boekje geschreven had: Quantum Touch en Touch for Health.
Van beide wist ik weinig af en ben door gegaan met Quantum Touch. Ik heb daar mijn Practictionair diploma voor behaald, maar ik zag dat bij elke opleiding of cursus die ik deed het steeds weer terug kwam bij magnetiseren.

Van alles wat ik gedaan en geleerd heb, heb ik een MIX gemaakt tot een geheel eigen behandeling, waarbij ik ook de Engelen, Aartsengelen, Opgestegen Meesters, Draken, Schedels, Kosmos, Universum etc vraag om mee te helpen aan jou heling en hulpvraag.

Wij helpen jou om in een andere energie te komen, zodat je in een andere stemming kan komen en nieuwe keuzes kan gaan maken in je leven. Ik kijk in het moment wat je nodig hebt. ( Ik test dus niet meer vantevoren uit wat ik voor je kan doen) Ook naar gelang je zelf aangeeft met welke problemen je nu hebt of hebt gehad.


De behandeling ziet er meestal als volgt uit: Je zit gewoon relaxt op de bank, je legt je hand op mijn hand en door het vertellen van jouw verhaal ( en vaak is dat vertellen al helemaal niet nodig) stroomt de energie die gezuiverd dient te worden van jou naar mij en wordt direct getransformeerd en gezuiverd. Deze energie komt er bij mij uit als trilling, gapen vooral en je zal voelen dat je zelf daardoor ook in een rustige energie komt. Zo voeren we af wat niet van jou is of jou niet meer dient. Soms vraag ik je even te stoppen met je verhaal of bijvoorbeeld dieper te kijken en de achterliggende overtuigingen naar boven te halen, zo zak je ook steeds dieper in al die lagen die nog sluimeren op de achtergrond en heling nodig hebben.

Mijn lichaam reageert op jouw blokkades en daar komt dan meteen een reactie op bij mij d.m.v. trilling vrij laten. Dus soms denk je zelf dat het ergens aan ligt en dan ligt de oorzaak toch ergens anders. Ook kijk ik tijdens een sessie of ik er nog iets aan toe kan voegen d.m.v. de testsets die ik heb. Dat kan ook op afstand gedaan worden.

Vaak zijn de dingen die je meedraagt niet van jou zelf maar van je ouders of grootouders. Dat zie je dus ook vaak terug bij kinderen die van alles mankeren. Zij dragen (vaak) van alles voor hun ouders ( verstrikkingen) die te zwaar zijn om te dragen en daardoor ziek worden. Mijn advies is dan ook: Kom eerst zelf eens een keer ervaren en de nodige rommel die je in dit leven of zelfs nog uit een vorig leven meedraagt opruimen / zuiveren.
Zet die éérste stap... voor jezelf en daarmee ook voor de ander.!


Wees welkom!