HEEFT UW OVERLEDEN HUISDIER ZIJN RUST GEVONDEN? LAAT HET CHECKEN!

OMDAT JE HET BESTE MET JE DIER VOOR HEBT :  

Heb je een overleden dier waar je erg aan gehecht was, dan kan ik testen of het dier ook daadwerkelijk in "het licht" is en het zijn rust gevonden heeft?
Veel dieren beseffen namelijk niet dat ze overleden zijn, omdat ze zijn omgekomen bij een ongeluk of een spuitje hebben gekregen.
De dood gaat dan té snel en ze hebben zelf alle voortekenen gemist.

Als een dier een spuitje krijgt om uit hun lijden verlost te worden, worden ze eerst in een diepe slaap gebracht, daardoor hebben ze zelf geen besef van dat ze zijn overleden. Als ze dit zelf niet beseffen, blijft een dier ergens zweven en krijgt het dier geen rust. Het reist dan niet naar het licht van de hemel. Het wordt dan een dolende ziel, net zoals bij mensen dat vaak het geval is.

Wat mijn taak hierin is:
* Ik test als eerste je dier uit of hij in het licht is? met behulp van een foto, zijn naam, evt. geboortedatum en naam en adres van zijn baasje
* Zo nee, dat ga ik een telepatisch gesprekje met hem houden en hem vertellen dat hij dood is en waaraan hij is overleden (bijv. ziekte of ongeluk) en hem vragen of hij naar "het licht" begeleidt wilt worden, zodat hij echt rust krijgt en in vrede kan zijn.

Net zoals ik dit doe voor overleden mensen, kan ik dit ook doen voor dieren. ( zie entiteiten verwijderen)

Indien u hiervoor interesse heeft, kan je mij een mail sturen met de volgende gegevens:
- een foto van uw overleden huisdier met naam en geboortedatum (als dat bekend is bij je) en uw gegevens: naam en adresgegevens.
Dan kan ik het even kort testen of het nodig is. De test zelf is gratis.

Nadat ik bovenstaand stukje op deze website plaatste ging ik nog even in mijn praktijk voelen of het zo goed was. Ik voelde heel veel blijdschap over me heen komen en met die gevoelens keek ik even naar de mooie wolken buiten en dacht; oh daar wil ik wel een foto van nemen.
Daarvoor moest ik eerst naar beneden om mijn telefoon te halen en toen ik terug kwam en enkele foto's nam, zag ik even later dat in bovenstaande foto een blij opspringende blije hond zich kenbaar maakte. ( donkere wolk rechts beneden )
Wauw, wat een bijzondere ervaring en een mooie bevestiging om dit ook te gaan doen. Ik voel zoveel blijdschap hierbij.

ERVARING 1:
Een vrouw meld zich aan voor een huiszuivering en dat doe ik op afstand.
Na een week meld zij zich weer en vraagt; wat ik voel is nog niet over, kan je nog eens kijken?.
Ik testte het huis uit en gaf terug: ik test geen aardstraling en / of entiteiten meer uit.

Maar wat voelt u dan, waardoor u denkt dat het nog niet over is.
De vrouw beantwoordt mijn mail met: ik wordt iedere avond als ik in bed lig besprongen door ...??? En ik wordt daar ontzettend bang van. ik durf bijna niet meer naar bed te gaan.

Ik van alles getest en na een heldere ingeving mail ik de vrouw terug: heeft u toevallig ook overleden huisdieren?
Ja zegt de vrouw; 2 grote honden zijn overleden doordat ze op de weg onder een grote vrachtauto zijn gekomen en die sliepen altijd bij mij in bed.

Aha, dan weet ik wel wat ik dien te doen. Geef mij maar even de namen van die honden! zei ik tegen de vrouw.
Toen ik de overleden honden "in het licht" had gebracht, was het gespring over en kon deze vrouw ook weer rustig slapen en heeft zij geen last meer gehad.

ERVARING 2:
Mijn eigen hondje heb ik een spuitje moeten laten geven vanwege ziekte. Na verloop van tijd kwam mijn helderziende nichtje van 1 jaar bij mij en steeds zei zij; wafwaf, waf waf... Op een gegeven moment vroeg ik aan haar: Waar is wafwaf dan? Daarop klopte ze op het opgevouwen kleed wat ik op de bank had liggen. Zij zag dus gewoon mijn hondje nog steeds op de bank bij mij zitten.

Daarom heb ik toen eerst mijn hondje getest of hij wist dat hij al overleden was, dat was niet zo. Want bij een spuitje krijgen, wordt een dier eerst altijd in een diepe slaap gebracht voordat ze echt komen te overlijden. Dit was precies zo'n geval en dat gaat blijft de ziel van een dier nog steeds bij je hangen, alleen zie je het niet. Het dier zelf krijgt géén rust en kan nog steeds niet in vrede leven. Daarom heb ik mijn eigen hondje ook in het licht gebracht. Mijn nichtje hebt ik nog eens gevraagd of ze nog Wafwaf zag, maar daar kreeg ik geen reactie op. Voor mij het teken dat mijn hondje echt in het licht was en zijn rust gevonden heeft.

Zo zijn het niet alleen entiteiten van personen, maar kunnen er ook honden, katten of andere geliefde dieren naar het licht worden geholpen, zodat ze echt in rust en vrede kunnen zijn.