PERSOONLIJKE HEALING: Bij een persoonlijke healing gebeurt het volgende: Door met mij in contact te zijn, komt er als vanzelf healing op één of meer processen. Bij de een gaat dat snel ( kinderen), bij de ander wat langzamer ( ouders). Alles wat in mij geheeld is, geef ik automatisch door tijdens de healing.

Je komt terug bij je eigen essentie.

De behandeling kan zijn met magnetiseren (via hand - op - hand, en ok zonder aanraking) en transformeert de energie direct die nog vast zit. Ik voel als het ware wat er bij jou van binnen gebeurt, bijvoorbeeld moeheid, verdriet, frustratie, pijn etc, en dat komt er via mijn energie uit. Ik zet de negatieve energie in jou om naar positieve energie. En soms is het alleen maar een gesprekje (kort of lang) wat helend en genoeg voor iemand kan zijn om weer verder te gaan.

Ik breng iets in jouw bewustzijn wat niet te begrijpen is met je hoofd, je kan het wel voelen. Zodra ik even weg loop bijvoorbeeld naar het toilet, dan kan je het al voelen, wat mijn energie met jou doet. Als ik terugkom begrijp je het beter.
Ik geef jou als het ware de bedding die jij op dat moment nodig is, daar kan iets anders uit naar voren komen dan je aanvankelijk voor kwam, want vaak spiegelen we elkaar. Je denkt dat er iets mis is met je kind, en uiteindelijk ga je begrijpen dat het bij jezelf als moeder of vader ligt, dat daar iets verandert mag worden.

WAT BELANGRIJK IS IN EEN SESSIE KOMT VANZELF NAAR VOREN, dit zou er o.a. geheeld kunnen worden:
- je innerlijke leiding meer kan volgen
- basisveiligheid in jezelf hervinden
- in contact en verbinding zijn met eigenliefde
- terugkeer naar je essentie, daar draait het allemaal om!

Ik test ook niets meer. Je hoeft ook niets over jou processen en trauma's te vertellen als dat te pijnlijk is.  
Ik adviseer: gewoon zitten, ogen sluiten, voelen en ervaren! Af en toe vraag ik iets tussendoor en daar kan je dan antwoord op geven of niet. Het maakt wel iets los waardoor we dieper in jouw proces kunnen kijken.

Door je eigen probleem in de energie te zetten en daar je gedachten op af te stemmen kom je vaak bij verrassende ontdekkingen, vaak wordt de blinde vlek zichtbaar. Zo kunnen we op vele fronten tegelijk werken en kunnen we dieper op jou problemen inhaken. Dingen waar je zelf mogelijk niet eens bij stil staat worden zichtbaar gemaakt.

De energie weet waar hij zelf heen moet en je zelfgenezend vermogen maakt het waar wat daadwerkelijk geheeld mag worden.
Ik ben alleen 'de sluis' die de deur openzet. Door al mijn eigen processen aan te kijken en te helen, belichaam ik het proces en kan ik jou er ook weer verder mee helpen. Je resoneert mee op mijn trillingsfrequentie.

Na de sessie kan je ervaringen hebben zoals:
- Gelukkiger en blijer zijn
- Meer energie
- Minder stress
- rust in je hoofd
- meer zelfvertrouwen
- meer inzichten
- meer in je kracht staan
- beter grenzen kunnen aangeven
- beter omgaan met hooggevoeligheid
- positieve gedragsveranderingen bij mensen met autisme, ADHD, PDD NOS etc.

Tips:

Stap 1: 3 x per dag 3 minuten je ademhaling volgen en dat tegelijkertijd tekenen (omhoog / omlaag) in een schrift. Hierdoor kom je bij jezelf. Ga je luisteren naar jezelf. Keer je naar binnen en komen er nieuwe ideeën en veranderingen. Emoties die naar boven komen, lekker laten gaan en vooral loslaten. Dit doe je zo vaak als je kan.

Stap 2: Teken slakkenhuisjes van 'buiten' naar 'binnen'. Zo kom je steeds dichter bij je eigen kern.

Stap 3: Begin elke dag met de affirmatie: Ik ben de frequentie van ... bijvoorbeeld: overvloed, voorspoed, geluk, succes, liefde, moed, kracht enz. op alle niveaus van mijn bestaan. Ik ben dankbaar dat ik dat ben. Dank u. Het vindt mij. Dank U!

Stap 4: Ga eens plat op de grond liggen, zodat je hele systeem tot rust kan komen.

Stap 5: Regelmatig na de middagmaaltijd ( als kleine kinderen op bed liggen) is vaak een goed moment om zelf ook even op de bank te gaan liggen, zodat je voor de rest van de dag weer door kan en er kan zijn voor de (schoolgaande) kinderen. Pak je rustmomenten en blijf niet continu aan het werk. Zie elke dag als een vakantiedag i.p.v. 3 weken per jaar.