SPAGYRIEK:

Hoe ik tot het werken met de spagyriek ben gekomen: hoe ik geleidt wordt...

Ik was bij een 2 daagse workshop en de begeleider zei tegen een andere cursist dat ze over 2 weken een lezing gaf over spagyriek.
Ik hoorde alleen het woord 'Spagyriek' en vroeg direct; wanneer geef je die lezing, want daar wil ik bij zijn!
Ik had echter nog nooit iets over de spagyriek gehoord, gelezen of gezien én toch wist ik direct; hier wil ik meer van weten, dat gaf ik ook aan.
De energie resoneerde.

Over twee weken zou de lezing plaatsvinden, helaas op een middag dat ik echt niet kon. Het was onmogelijk om vrij te vragen op mijn werk destijds.
Ik legde het naast me neer en niet meer over nagedacht. Echter toen kreeg ik plotseling vrij die dag, daar mijn werkgever aangaf zelf die dag thuis te zijn voor de kinderen én ik wist meteen een mooie invulling voor die middag: de spagyriek lezing!
Er was als het ware, gewoon tijd vrij gemaakt zodat ik er toch bij kon of juist moest zijn.

De energie resoneerde zoveel, dat ik gelijk besloot een account aan te maken bij de spagyriek apotheek, toen ik weer thuis was. Ook de boeken heb ik gelijk aangeschaft, omdat ik wist; hier wil ik mee werken! voor mezelf en anderen. Als ik dienstbaar kan zijn aan mezelf, ben ik dat ook aan een ander.

Een week later deed ik een regressie sessie / reïncarnatietherapie en ook daaruit kwam al snel naar voren, dat ik al vele levens gewerkt heb met kruiden en bloesems. In die vorige levens werd het niet gedoogd of toegestaan dat er alternatieve middelen werden gemaakt van bloesems, dus dat kon ik mooi helen in die sessie. Voor mij was het toen overigens wel helemaal duidelijk waar mijn voorliefde voor remedies, essences, tincturen, bloesemtherapie etc. vandaan kwamen. Als van nature kan ik ermee werken lijkt het wel.

Zo was ik eens bij een cursus van de Healing Arts en de therapeut zei tegen mij; zoek jij even 4 remedies uit voor deze cursist omdat ik er direct naast zat. ( Dat was ook zo'n mooi gegeven, dat ik vaak in de ruimte ging zitten, zo kort mogelijk bij de remedies) en pakte 3 remedies blindelings uit de vele dozen die er stonden en zei; er moet er nog 1 bij maar die weet ik zo even niet. De therapeut keek naar wat ik had uitgezocht en ze knikte en zei; nou dat zijn precies de goede. en pakte er zelf de 4e remedie even later zelf bij. Een andere therapeut zei ooit; het is altijd zo wonderlijk dat jij die stoel kiest... dat is namelijk mijn stoel en iedereen die hier voor een sessie komt gaat als vanzelf op de andere stoel zitten. Ik keek toen even rond in de kamer, waarom ik idd altijd die ene plek koos om te zitten en zag toen een hele stapel Healing Arts dozen / remedies naast de stoel staan. Ah... dat is dus de reden, ik zit graag kort in de buurt van de remedies.

Ook kan ik zelf als ik naar de beschijving kijk of lees, de energetische werking van de spagyriek of remedie al in me op nemen. Dan resoneert het al.
Daar begint de werking al. Voor een ander is dat vaak onbegrijpelijk.

Maar zo ben ik dus verbonden met de spagyriek en ook met andere remedies.

WAT IS SPAGYRIEK:

Spagyriek is een (alchemistische) plantgeneeskunde en valt onder de natuurlijke geneeswijzen, welke evenals de homeopathie, fytotherapie, aromatherapie (bloesemremedies) en mineralentherapie (celzouten) een unieke plek binnen de natuurgeneeskunde verworven heeft.

Spagyriek werkt met krachten uit de natuur en kan blokkades, onevenwichtigheden, tekorten en andere ziekmakende factoren opheffen en het ziekteproces bij mens en dier transformeren.

Spagyriek is toe te passen bij acute en chronische klachten en bijzonder geschikt voor preventieve doeleinden. Het heeft een transformerende en helende werking op energetisch en spiritueel niveau (lichaam, geest en ziel) en hersteld daar waar dat nodig is de balans.

1. Geest: kennis, bewustzijn en gedachten

2. Ziel: wijsheid, gevoelens, emoties en ervaringen

3. Lichamelijk: manifestatie, fysieke klachten en symptomen

Spagyriek helpt de cliënt zich bewust te worden van het ontstaan van zijn/haar klachten en helpt om naar de oorzaak van deze klachten gaan. Spagyriek brengt deze informatie naar de oppervlakte. De essences en complexen (druppels) kunnen emotionele blokkades, onverwerkte herinneringen en beperkende overtuigingen vanuit ons bewustzijn naar boven halen, zodat we er mee aan de slag kunnen gaan. Binnen de Spagyriek kan ik met behulp van de biotensor een persoonlijk middel (samenstelling van essences en complexen) laten maken, dat volledig is afgestemd op jouw energie. Vaak doe ik dat aan de hand van je geboortedatum die je terug brengt naar je kern.

In de Spagyriek wordt gebruik gemaakt van medicinale planten en kruiden, die vaak al eeuwenlang bekend staan om hun heilzame werking.

Het unieke van spagyriek is dat er persoonlijke samenstellingen kunnen worden gemaakt, zodat het middel volledig kan worden afgestemd op jouw energie. Zo krijg je een specifiek eigen remedie.

De spagyriek essences en complexen zijn een volledig natuurlijk product vanuit planten vervaardigd en is een geneeswijze welke valt onder de natuurlijke geneeswijzen. Spagyriek is alleen op voorschrift van een voorschrijver verkrijgbaar en wordt gemaakt door de spagyriek apotheek. Vanwege de unieke werkingen, de zeer positieve resultaten en de brede inzetbaarheid wint de spagyriek steeds meer terrein onder de natuurgeneeskundig therapeuten.

Spagyriek kan veilig en zonder bezwaren gelijktijdig met andere behandelingen toegepast worden. Voor zover bekend zijn er geen wisselwerkingen met geneesmiddelen en contra-indicaties. Wil je een spagyriek mail dan je gegevens naar me toe, zie contact.

Onder de foto een lijst met de spagyrieks die ik zelf bezit :


Spagyrieks die ik zelf heb:

- CEHV ( bevrijden van gebruiken van voorouders)

- KI - REMOVES - PPCDUFV ( sporen verwijderen die ons verhinderen onze taak uit te voeren)

- PACTER ( levenscontract) Bevrijding van fysieke en energetische verbindingen met het verleden, van beloftes die men niet kon waarmaken; zich losmaken van alle ketens uit het verleden.

- PARADISS ( toegang tot onze heilige codes)

- SOPHIA 1 vanuit wijsheid onze plannen uitvoeren

- RUIM OUDE INFORMATIE OP, NU!

- VVVPOM ( energetische ondersteuning bij autoimmuunziekten - een proces omkeren - identiteitsconflict.

- YOHIMBE - THE FIRST STEP ( aarden en daadkracht) energetisch evenwicht van de wervelkolom.

- LEVENSSTROOM COMPLEX – afstemming op de bron van binnen. Meer aanwezig zijn in je centrum.

- DANK U WEL COMPLEX – het aanboren van onze creatieve kracht door te leven in dankbaarheid

- 74 – 78 – 77 – 104

74: wedergeboorte, bijtanken, vrede, zenuwen: evenwicht en kalmering, tolerantie

78: incarnatie van de ziel, brug, dualiteit, onreinheid en reinheid, motor voor de verdere ontwikkeling, ‘hebben’ vervangen door ,zijn’.

77: kracht en mannelijke potentie, zelfdiscipline, yin en yang in evenwicht, nieuw begin, fusie: met zichzelf en anderen, schulden uit het verleden, materiele, karmische herinnering mbt afrika

104: rust, wijsheid, sereniteit, bedachtzaam, flexibiliteit, tolerantie, ontwikkeling van bewustzijn, begrip, katalysator, energetische werking.

- PLANETEN COMPLEX: Harmoniseren van planetaire invloeden

- ZELFHERINNERING: Verschuiving van aandacht van het MIJ naar het ZELF – proces omkeren

- ONTVANGEN VAN LICHT : licht ontvangen door een proactieve levenshouding

- BEVRIJDING: voor mensen die vastzitten in beperkende patronen, structuren of overtuigingen.

- 35 + 24 + parelcomplex ( van mijzelf) de oester openbreken.

- GULDEN SNEDE: het gebruiken van onze creatiekracht in harmonie met het leven zelf

- SPAGY AES:

- ZON STILTE COMPLEX( LICHT, LIEFDE, LEVENSKRACHT EN INNERLIJKE VREDE)

-- AFFIRMATIE: Bij iedere inademing verwelkom ik de ZON in mijn wezen - Bij iedere uitademing ontvouwt zich de STILTE

- ICM – TSRSP: Deprogrammering van oude angsten die zijn verbonden met gebeurtenissen uit het verleden.

- TOUWLADDER: terug naar je kern – bevroren delen weer vloeibaar maken.

- THUISGROND: eigen thuisgrond verlaten door ziekte, terugbrengen naar daar.

- DR NAIDU COMPLEX 2019: basis loskomen afhankelijkheden

- SEMINARCOMPLEX 2019: sprookje van alladin kristal

- KAARSCOMPLEX: negatief omzetten naar positief

- OPENBARING: in het licht zetten wat naar voren mag komen

- FUCUS PHYLAK 36: opent nieuwe deuren, integratie in de cellen, ontplooiing bevorderen, omzwervingen tot een einde brengen, afvallen.

- NIGELLA SATIVA 106: hoofdpijn, duizeligheid, oren, vermoeidheid, stofwisseling, spijsvertering, luchtwegen, hart

- HYOSCYAMUS NIGER 105: fobieën, onrust, kiespijn, adem, astma, spierkrampen, emoties

PRIJS:

2 tot 5 essences € 55 – 50 ml inclusief verzendkosten

Indien je een samengesteld flesje wilt met de middelen die ik nu zelf heb, dan kost dat € 40 euro voor 30ml.