THETA - HEALING :


VERLOREN ZIELSDELEN TERUGHALEN of TERUGSTUREN:

Verloren zielsdelen zijn de energieën van de "essentie" van een ander individu die je hebt "aangenomen" of van jezelf die je hebt "weggegeven".

Deze uitwisselingen kunnen zowel negatief als positief zijn. In elk geval kan dit je psyche leegzuigen. Het kan de reden zijn dat we jaren later nog steeds aan iemand denken en niet een gezonde verbreking met hen kunnen maken.

Zielen dwalen door het universum, verloren, weggegeven of zelfs gestolen, afgesneden van geliefden, afgesplitst van liefde. In een sessie roepen we ze terug naar ons of sturen we ze terug naar de bron vanwaar ze gekomen zijn.

Iedere ziel kent talloze verloren zielsdelen. Veel van deze zielsdelen zijn ontstaan in dit aardse leven zoals in relaties, bij ziekte, wanneer er sprake is van misbruik, mishandeling, maar ook kan dat ontstaan zijn door het niet goed afronden van contacten, met boosheid uit elkaar gegaan zijn en ook zijn ze ontsprongen in vorige levens of incarnaties. Voor een mens kan het gemis aan deze zielsdelen leiden tot beperkende overtuigingen (ik ben niet veilig), emotionele problemen (angst voor water, weinig zelfvertrouwen, eenzaamheid, depressie, oververmoeidheid, etc. ) en fysieke klachten (onverklaarbare pijn, fysieke gebreken. Ziekten en kwalen). Ze kunnen de reden zijn dat we jaren later nog steeds aan iemand denken en niet een gezonde verbreking met hen kunnen maken.
Niet alleen kennen we in pijn verloren zielsdelen, ook getalenteerde en liefdevolle zielsdelen blijven soms achter in het Universum.

Zo kan de ziel ervoor kiezen om zo'n positief zielsdeel achter te houden omdat de levensomstandigheden voor dit zielsdeel niet optimaal zijn of omdat de betrokken persoon eerst een levenstaak te vervullen heeft voor het dit zielsdeel kan incarneren. Het gemis van zo'n getalenteerd zielsdeel kan leiden tot een gevoel van incompleet zijn en innerlijk gemis dat op geen enkele manier vervuld kan worden. Je kan dan een Bore-out hebben.

Onbewust sterven: Helaas gebeurt het nog al eens dat de persoonlijkheid niet doorheeft dat hij dood is. Een mega blinde vlek zeg maar. Dit kan bijvoorbeeld gebeurd zijn doordat iemand té snel sterft en het dus niet bewust meemaakt of in een delirium sterft. Een delire krijg je soms na een operatie. ( je hebt misschien weleens gehoord dat mensen in het ziekenhuis in de nacht dan zo wild zijn ( vaak ouderen) en raaskallen, eigenlijk zichzelf kwijt zijn). Zo kun je zelf ook een “stil delire” hebben, dan ben je ook enigszins de weg kwijt en mis je ook een stukje verloren zielsdeel. Dan ben je als het ware een ‘dolende ziel’ in het aardse leven. Ik help dat bewust te maken en nu op meerdere manieren: een dolende ziel naar het licht te helpen.

Het is het herstellen van de oorspronkelijke ziel. De verloren gegane energie, kwaliteiten en zielendelen worden teruggehaald. Door allerlei oorzaken kan iemand een deel van de ziel verliezen. Deze oorzaken kunnen zijn; traumatische of schokkende gebeurtenissen, ervaringen uit een vorig leven, verlies van een dierbare persoon of dier, een vloek, programma’s vanuit de jeugd, en zelfs een gelukkige gebeurtenis!, oude relaties, operatie. Maar ook je leven leiden op een manier die niet overeenkomt met je levensopdracht en je kwaliteiten, hoge verwachtingen en/of dwang van ouders/opvoeders in je jeugd; dit zorgt voor aanpassingsgedrag. Door ons aan te passen aan anderen verliezen we wezenlijk contact met onszelf, dat begint vaak al in onze vroege kinderjaren.

Onze werkelijke pijn is dat wij nooit gezien en gehoord zijn en dat wij dat van de buitenwereld zijn gaan verwachten. Onze grootste uitdaging is dan ook dat wij ons zelf gaan zien en horen. Helemaal in verbinding te zijn met jezelf.

We halen steeds een stukje van de sluiers weg:

In een sessie halen we stukjes energie van verloren zielsdelen op. We integreren dit weer in ons eigen systeem om onszelf weer compleet te maken. Je hoeft van te voren niet te weten wélke delen je op wilt halen. En vaak weten we niet eens waardoor we ze zijn kwijt geraakt. Het meest belangrijk is dat we ons zelf compleet maken.

Je kan ook verloren zielsdelen terug sturen, en wordt de vreemde energie uit jouw systeem gehaald en terug gebracht naar daar waar het thuis hoort. Dat kan energie zijn die je ergens hebt opgedaan, een deel van iemand anders dat in jouw systeem zit. Het kan iemand zijn waar je een hechte band mee hebt gehad, een liefde, een diepe vriendschap, een van je ouders, een grootvader of moeder, een dier wat je dierbaar is of is geweest. Of iemand die zichzelf aan jou heeft opgedrongen. Een energie die op een plaats of in een situatie in je aura is gekomen en die je niet hebt kunnen loslaten.

Omdat wij van nature “gevers” zijn kan je er bijna vanuit gaan dat je een zielsstukje hebt weggegeven aan die ander en dat mag je dan met zo’n sessie weer terug ontvangen. Overigens in een sessie doen we beide: terughalen én terugsturen.

Terug van weggeweest… wordt getransformeerd naar “Welkom Thuis!”.


Ik hoop dat dit waardevolle inzichten voor je zijn.

ERVARINGEN:

* Heel erg fijn was het om deze te ontvangen. Mijn ziel komt stukje bij beetje steeds meer terug. Ook komen herinneringen te boven met wie ik nog wat uit te werken heb. Heel bijzonder!

* Zo deed ik zelf een sessie, waarbij ik bij de ondergang van Atlantis uitkwam. Ik heb dat ooit eens beeldend in een groepsmeditatie gezien en ik dacht dat ik altijd de dader was, maar nu bleek dat ik een van de slachtoffers was. Ik heb dus onbewust altijd de lasten gedragen voor een ander, als het ware onterecht gevangen zat. Ik heb daar ook dromen over gehad, dat ik met meerdere mensen in een kooi gevangen zat. Mooi dat ik hierin mezelf en mijn ziel heb kunnen bevrijden, met deze sessie "verloren zielsdelen terughalen of terugsturen". Het voelt licht. Het licht, de liefde en de kracht van Lemurië kan nu weer tot me komen, die in de activatie healing wordt gedaan na deze sessie.