VERBINDEN MET JE HART:

NIEUWE VERBINDING MAKEN:

TE LEVEN vanuit het HART, vanuit de VERBINDING met het GEHEEL, vanuit de LIEFDE en EENVOUD.

Ik was een tijdje geleden een labyrinth aan het lopen en op een gegeven moment keek ik achterom, om te zien hoever ik was.

Toen ik omkeek besefte ik; Je moet jezelf niet afvragen hoever je bent en dus ook niet hoever je nog moet in het leven.

Je bent altijd op de juiste plaats, op de beste tijd. Je bent zover als voor jou goed is! Zo loop je je eigen levenspad!.

Niet met je gedachten in het verleden blijven hangen (labyrinth), Je niet door plannen of verwachtingen naar 'later' laten lokken, maar in het HIER en NU leven!. Dat is de kunst.

Leer te vertrouwen op je eigen wijsheid en kennis. We halen onze kennis uit boeken of van internet, maar wanneer luisteren we nu eigenlijk nog naar ons eigen hart?. Ons hoofd bedenkt van alles, we moeten dit, we kunnen dat zo doen, dat en dat zou veel beter voor ons zijn... maar

Ons hart is de enige die het beste met ons voor hebt, daarmee zullen we het mee dienen te doen. In verbinding zijn met ons hart dat lijkt toch niet zo moeilijk te zijn? Waarom raadplegen we het dan ook niet wat vaker de mening van ons hart? Waarom gaan we niet te rade bij ons hart? Je hoofd heeft voornamelijk de overhand en dus zijn je hoofd - hart- en buik niet op één lijn, niet in verbinding met elkaar.

Liefde en erkenning aan jezelf geven. Je vrijmaken en je helemaal voeden vanuit je eigen wijsheid. Oordelen van buitenaf loslaten, in jezelf keren en de zuiverheid van je hart laten spreken. Ik stuur licht en liefde naar mijn hart. Ik maak verbinding met mijn hart.

Wat wil mijn hart? MIjn hart wil terug naar de natuur. Naar rust, ruimte en vrijheid.

Naar onvoorwaardelijke liefde, een veilig thuis, stimuleren van wensen en actie, beschermen van de negativiteit, grenzen verleggen, op zoek naar het uiterste om door te groeien, door te zetten, met geduld, soms met pijn of met vreugde en uiteindelijk volledig te zijn.

De verbinding herstellen met Hoofd, Hart en Buik.

Hoofd – licht ( je hoofd hoeft alleen maar waar te nemen)
Hart – liefde ( je hart mag de beslissingen nemen) Innerlijk weten komt er automatisch bij.
Buik – kracht ( uit je buik komt de daadkracht en het in gang zetten van wat je wilt).

Mannelijke en Vrouwelijke energie in verbinding
Als mannelijke energie te veel overheerst ten koste van de vrouwelijke energie, worden je keuzes te dominant neergezet. De keuze wordt teveel bepaald door wat er buiten je afspeelt en er is onvoldoende tot geen verbinding met je innerlijke wereld, waardoor je nog meer handelt vanuit mentale wilskracht.

Je gaat forceren zonder voldoende rekening te houden met jezelf. Je gevoel wordt genegeerd en de mind is nu leidend geworden.
Je bent vooral een gever en ontvangen kost je moeite.

Verbinding met het Hoger Zelf en het universum, zodat je makkelijker kan afstemmen en manifesteren in het leven.

Welk pad wil jij (nog) bewandelen: