WAAR IK JOU MEE KAN HELPEN:

Transformatie sessies in de praktijk om jou te helpen bij de blokkades in je leven, in een ander licht te zetten.

Voorheen deed ik veel healingen op afstand, en ik zie dat dit geen vruchtbare bodem (meer) heeft, omdat de werkelijke oorzaak van jouw probleem, ongemak, blokkade, emotie, pijn etc. diep in jouw verscholen ligt en alleen jij die naar boven kan halen, weliswaar met mijn hulp, maar dan op een andere manier.

Als jij daadwerkelijk geheeld wilt worden, onafhankelijk wilt zijn of worden dien je zelf er energie in te gaan zetten, d.m.v. een transformatie sessie.
We gaan samen op zoek naar de oorzaak, die vaak al begonnen is in je jeugd. Omdat toen de emoties en problemen niet zijn aangekeken en omarmd zijn, is het gaan vastzetten in je systeem wat nu na verloop van tijd problemen en ongemakken is gaan geven.

Door mijn heldervoelend vermogen kan ik precies voelen waar bij jou nog een blokkade zit.
Door zelf jou levensverhaal te vertellen komen we daar als vanzelf bij uit, die blokkade wordt direct getransformeerd door mij.

Healing op afstand is iets van buitenaf naar binnen brengen. In deze nieuwe tijd waarin veel veranderingen komen, mag het daarom ook op een andere manier. Met de transformatie sessie brengen we jouw binnenste blokkade naar buiten, dus precies andersom.
Ik heb voorheen veel dingen kunnen helen, en op een gegeven moment is dat op, schoonop noem ik het.
De blokkades die jij van binnen nog steeds met je meedraagt kan namelijk voor een ander helemaal geen blokkade zijn, zo is het voor iedereen anders. Daarom is een persoonlijke sessie veel krachtiger en kan het zaadje gaan groeien, wat jij geplant heb door een sessie bij mij te komen doen.

DE FOCUS LIGT OP DAT WAT JOU VERVULT EN VOEDT VAN BINNENUIT.
we werken dus van binnenuit naar buiten toe en alleen jij kan dat doen!.
Zo kan er op den duur daadwerkelijk heling ontstaan in jou.

Welkom in mijn praktijk: TANK AAN JEZELF

Warme groet,

Cora de Wit