Welkom op mijn site: TANK AAN JEZELF.

Ik ben Cora de Wit

Mijn kwaliteiten en talenten zijn o.a.: KRACHTIGE PERSOONLIJKHEID - INSPIRERENDE SPIEGEL - LUISTEREND OOR - ZUIVER KANAAL - ALERT - SLIM - ENTHOUSIAST - MEEDENKEND - VOORUITDENKEND - BETROUWBAAR - BETROKKEN - CREATIEF - GEVOELIG - DAADKRACHTIG - LEERGIERIG - RUSTIG - ONTSPANNEN - HARTELIJK - ZORGZAAM - VERANTWOORDELIJK - DIRECT - TROTS - VRIENDELIJK - VINDINGRIJK - AARDIG - LIEF - POSITIEF DENKEND - AANDACHTIG - INSPIREREND - EERLIJK - BEHULPZAAM - SNEL, SENSITIEF.

Over de naam van mijn website: TANK AAN JEZELF
Op de eerste plek natuurlijk Hét werken aan je eigen processen en vooral die durven aankijken en weten wat er mee te doen.
Ik heb vele jaren gewerkt op een benzinetankstation en toen ik begon met mijn praktijk ( aangegeven door de Engelen) stond ik bij de BP te tanken en was ik op zoek naar een naam voor mijn website. Ik zag een bord staan met TANK AAN JEZELF en wist meteen; Hé dat wordt mijn praktijk en website.

In januari 2014 stond ik met een artikel in Paravisie en de auteur schreef ; "Zij ambieerde ooit eens een eigen tankstation te hebben, toen zij werkzaam was op een, nu heeft zij haar eigen tankstation, alleen tankt ze geen benzine, maar energie !". ( zie publicaties)

Op mijn visitekaartje zie je bij de T daarom ook nog een klein vulpistool van het tankstation. ( waarmee je je auto vult met benzine). In mijn praktijk vul je je lichaam met schone energie.

Wat ik doe en jou kan aanreiken zijn allemaal processen geweest in mij en al heling heeft mogen ontvangen. Ik heb het pad al gelopen, daarom kan ik je hierbij verder helpen met jouw processen. Je doet het grotendeels zelf en daarbij help ik je om de negatieve energie om te vormen naar positieve energie.

Zo pellen we steeds meer de ui af en komen steeds dichter bij onze eigen kern.

Je kan mijn sessies zien als dat ik een katalysator ben. Een katalysator is een generator. Deze brengt een proces op gang of bespoedigt een bepaalde ontwikkeling. Ik help jou bij bepaalde ontwikkelingen te activeren, te verwijderen, los te laten en nieuwe verbindingen daarvoor te maken.

Mijn dank is groot aan allen die mij leiding geven op mijn pad.


Warme groet,

Cora de Wit