WELKOM OP MIJN WEBSITE: TANK AAN JEZELF

Mijn naam is Cora de Wit, geboren in 1967 te Benschop

Opgegroeid in een gezin met 5 meiden, waarvan ik de jongste ben op een kleine boerderij met melkvee en varkens.
Ruim 6 jaar later is daar nog een jongen bij gekomen, wat erg fijn was voor mijn ouders, zodat er een stamhouder was én de achternaam de Wit voortbestaan kon worden.

Ik heb altijd al contact gehad met het bovennatuurlijke, de hemel, de engelen, de lichtwereld.

Ik zag als kind al dingen die ik niet kon plaatsen, zoals ogen die me aankeken in het donker, ik hoorde vreemde geluiden in ons huis, voetstappen op de overloop en als ik dan ging kijken zag ik niemand, ik hoorde in de nacht mensen aan ons huis bouwen, kloppen, hameren en gesprekken voeren. Ik kon het echter als klein kind niet bevatten en werd daarin niet gehoord door mijn familie. Zij begrepen het niet, zij hoorden en zagen het niet, dus was het er niet. Zo klein als ik was, was het voor mij wel natuurlijk en echt.

MIjn nieuwsgierigheid voor het universum, de engelen, de kosmos, de bron etc., heeft me altijd gedreven in het leven, daardoor is er altijd op weliswaar een lager pitje, een drang gebleven om deze energie te leren kennen. Ik las veel boeken bijvoorbeeld over het zesde zintuig, over engelen en eigenlijk alles wat met de lichtwereld en je intuïtie te maken heeft, en dat is nog steeds zo.

Toen ik op mijn 35e uit huis ging en op mezelf ging wonen is het weer helemaal gaan aanstaan.
Ik kwam te wonen in een huurhuis en daar was van alles mis. Mis... is misschien niet het goede woord, daar gebeurden zoveel rare dingen waar een ieder hard voor weg zou lopen.

Daar ben ik echt met mijn neus op de feiten gedrukt, dat er 'dolende zielen' waren die naar 'het licht' wilden en IK daar nu toch écht iets mee moest gaan doen. Dat er meer was tussen hemel en aarde dat stond als een paal boven water, dat was wat ik mijn hele leven al gevoeld heb, en als klein kind al mocht ervaren, alleen toen kon ik er niks mee. Nu wel! Als we denken aan dolende zielen, denken we al snel aan overleden personen, en toch zijn er ook veel dolende zielen op aarde, mensen die de weg kwijt zijn, met kwalen bij de artsen lopen die niet weten wat het is en er maar mee moeten leren leven, mensen die met hun problemen nergens terecht kunnen of zelf niet weten wat er aan de hand is.

Zo kwam ik in die tijd ook bij iemand die engelenreadingen deed omdat ik spontaan mijn baan had opgezegd zonder daarvoor al iets anders in de plaats te hebben en de tijd wel begon te dringen om mijn vaste lasten te kunnen betalen. Zij vertelde mij: jij moet écht iets met je handen gaan doen, want je hebt gouden handjes. Je hebt geen idee wat je daar allemaal mee kan. Oh Oké... en wat zou ik dan kunnen gaan doen?

Ze gaf me het advies om 's avonds voor het slapen gaan een boekje met pen naast me neer te leggen en te vragen aan de engelen: Engelen, wat wordt mijn volgende baan? Geloof het of niet, de volgende ochtend stond er geschreven in mijn boekje: Quantum Touch en Touch for health. Ik ben toen door gegaan met Quantum Touch en heb mijn practictionair diploma gehaald en een praktijk begonnen. Dat was rond april 2007.

Toch zag ik dat het steeds over ging op magnetiseren, daarom ben ik daarmee verder gegaan en kan daar álles mee! Ik werk veel op afstand, want energie kent geen grenzen. Mijn verste cliënt woonde toen in Nieuw Zeeland, nou verder kan dus eigenlijk niet. Zo werk ik wereldwijd.

Ik heb een hele tijd huiszuiveringen gedaan m.b.t. de aardstraling, waarbij veel klachten gerelateerd zijn aan: hoofdpijn, migraine, slecht slapen, huilbaby's, stram en stijf wakker worden, slapeloosheid en daarbij kwamen ook de dolende zielen weer om de hoek, die ook graag naar het licht begeleidt willen worden. Ik zie naar een eigen ervaring, dat ik als aanvulling óók HUISMETINGEN kan doen, want als er positieve /stoorvelden zijn, dan kun je beter maar wat meubels verplaatsen. Samen zullen we daar dan naar kijken.

Ik heb daarna ook best wel wat cursussen gedaan zoals thetahealing, engelencursussen, familieopstellingen, intuïtieve en spirituele ontwikkeling, op de eerste plek natuurlijk voor mezelf en wat ik daarna kon gebruiken voor mijn praktijk. Wat ik mocht ervaren is, dat je steeds meer geopend wordt om die energieën ook weer door te geven, zodat anderen ook weer een stapje verder komen in hun leerprocessen. Wat bij mij geheeld is, kan ik ook weer doorgeven, dat is een mooi gegeven.

WAT IK DOE :

En zo is er ook weer een nieuwe methode van healingen gekomen. Deze keer shift ik naar een ander bewustzijn en neem jouw lichaam daarin mee in heelheid. Ik kan daarbij van alles voelen in jou lichaam waar nog energie getransformeerd mag worden, wat dan ook meteen gebeurt. Het is een hele fijne en milde manier van werken.

Ik kan in een persoonlijke sessie een gesprek met je hebben daarbij kan ik voelen waar nog een blokkade bij jou zit, die wordt dan meteen getransformeerd, wat heling brengt, soms gebeuren er al dingen door alleen maar mij aan te kijken de andere keer voel ik dat ik meteen naar binnen kan met je om te voelen wat er zit wat heling nodig heeft. Ik ben als het ware een doorgeefluik van de energie. Dat er veel gebeurd dat is wel duidelijk!.
Door een verbinding te maken vanuit het hart, gaat het meteen resoneren, waardoor de energie meer kan gaan stromen. Als vanzelf gaan mijn handen en lichaam bewegen in samenwerking met jou energie. Alles wat bij mij gebeurt is van jou, omdat ik me afgestemd heb op jouw energie. Het hogere Goddelijke werkt door mij heen, voor jou allerhoogste goed en welzijn.

Er kunnen prachtige nieuwe dingen ontstaan. Vergelijk het maar met: als je naar een kringloopwinkel gaat zonder doel ( op zoek te zijn naar iets specifieks), dan kom je vaak thuis met de mooiste dingen/ideeën. Zo is het ook met mijn healingen, door het laten ontstaan uit het niet weten, komen er meer dingen aan het licht wat healing kan gebruiken.

Ik doe veel healingen op afstand en dat is fijn, want niet iedereen is altijd in staat om naar mijn praktijk te komen, en toch zie ik dat sessies 1 op 1 in de persoonlijke setting bij mij thuis ook fijn kan werken. Zo kan ik meteen dieper inzoomen d.m.v. de energie die ik voel en mogelijk het gesprekje wat we samen hebben en omdat ik direct kan bekijken hoe je op mijn healing reageert en er in je zelf daardoor meer geopend en geheeld kan worden.

Voel zelf waar je behoefte aan hebt, waar de energie ( gedachten) naar toe gaan.

Wees welkom en ervaar!

Hartelijke groet,

Cora de Wit