alternatieve healing :Je ziel heeft ervoor gekozen om je in contact met mij te brengen, op de rest mag je vertrouwen, dat het goed is!.
Ik richt me op het hele lichaam, ziel en geest en voel waar er een blokkade bij jou zit. D.m.v. magnetiseren komt er een nieuwe stroom van energie.

De healing doe ik op afstand. U hoeft niet te reizen en kan in uw eigen omgeving ontspannen. Energie kent geen grenzen. Meestal doe ik de healing nog dezelfde dag. Langskomen voor een sessie is uiteraard ook mogelijk.

Ik werk vanuit het NIET - WETEN! en laat het ontstaan wat er mag gebeuren in de energie. Je hoofd bedenkt van alles hoe het moet en toch is dat niet goed. Als je dat denken los durft te laten, kunner er nieuwe dingen ontstaan. De energie volgt de beweging altijd en dat is altijd juist. Ik ga naar binnen en ga dan voelen wat er geheeld wilt worden, of wat zichtbaar mag worden. Voor iedereen is dat anders.

Zo had ik eens een cliënt en ik voelde zoveel boosheid, dat ik dat eerst uit haar lichaam diende te halen d.m.v. trappen, schudden, slaan etc. daarna kon ik pas werken met haar eigen energie. Ik zei achteraf tegen de cliënt; dat zou ik vooraf nooit hebben kunnen bedenken, als ik zou gaan vertellen wat ik doe, of wat ik voor je had kunnen doen? Ik voel waar de energie naartoe beweegt en daar doe ik iets mee zodat er iets kan veranderen.

Mijn cliënten zeggen ook vaak na een healing: Je hebt het precies goed gevoeld, precies op dat punt had ik pijn of ongemak. Als je het denken er tussenuit kan halen, dan ontstaat er al een vorm van healing.

Het hoeft overigens niet altijd om een specifieke healing te gaan.
Je kan mij ook benaderen:
Voor het bijstaan tijdens een examen, voor een operatie, iets waar je tegenop ziet! Waar je voor in de stress zou schieten! Ik kan je dan op afstand een ondersteuning geven waardoor je meer kan ontspannen. Ik doe ook coaching waarbij we samen naar binnen gaan om te voelen wat er zichtbaar wil worden en dat daar dan healing op komt, of bepaalde vraagstukken in je leven een andere vorm gaan krijgen. Dit zijn persoonlijke sessies bij mij thuis.

Als je van mij een healing op afstand wil ontvangen mail dan naar: info@tankaanjezelf.com met de volgende gegevens: je voor- en achternaam, je geboortedatum en je adresgegevens. Je kan een kleine notitie toevoegen waar je hinder van hebt. Het is niet perse nodig om dat te benoemen. Ik doe overigens ook geen uitspraken, dat ik ga benoemen waar je last van hebt. Ik kijk en voel alleen naar de blokkades in de energie.

Cora de Wit